Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pozvi ji na navatevu? Bezte ven s kocarkem?
Ja mam svagrovou strasnou dojnici, takze my se nestykame
Zvedni telefon a pozvi ji na návštěvu nebo na procházku s dětmi.
Zkusit to pres sourozenecky vztah-tvuj manzel je jeji bratr? Pozvat je na navstevu nebo ji samotno pozvat na prochazku s kocarkem?
@Vemas právě nevím, jestli to není divný z ničeho nic. Ale mohla bych tím zjistit, že jsem pro ni třeba ta dojnice, že.
Ale nemyslím si to.
@Ticha.Mia píše:
Dobrý večer, situace já+manžel+dítě 10 měsíců a švagrová+manžel+ dítě 4 měsíce. Věk přes 30 let. Nějak se moc nebavíme, spíš vůbec, ale nikdy jsme si nic neudělali. Jen se nestýkáme ani nevím proč. Bydlíme kousek od sebe. Asi vás napadne se jí zeptat, ale nechci být vlezlá, ale možná si ona myslí to samé, že. No jak toho teď ven. Jde mi o radu, doporučení jak se blížit se švagrovou.
Je nutné se s ní sbližovat?
@yse ale nevím o čem se mám bavit mi se v podstatě vůbec neznáme. Není špatné se bavit hned o dětech a tak?
@Kobliha51 rodina je pro mou osobu důležitá, právě, že se moc nebavíme, tak to chci změnit ale jak? Třeba nechce, že. A já budu za trubku.
A třeba ona to citi stejne a ani jedna nejste schopna udelat prvni krok. Takova predem paralyza z možného ztapneni se. Za zkoušku nic nedáš. Bud to bude fajn, nebo se dal nebudete vidat, žádná věda to není. Pravdepodobne jste obe spis introvertni?
jděte na procházku s kočárkem. témata - deti, spolecna rodina, co se kolem venku deje. pri chuzi se lip povida. jeste ses neseznamila nikdy s nikym novym, ze nevis, jak si zacit povidat?
![]()
@Ticha.Mia Ne, az na to, ze jim (introvertem) jsem. Promin, ale resis nesmysly. Jiné by bylo, kdyby ses ty snažila a ona odmitala, to zamrzi, ale tys to jeste ani nezkusila a uz k tomu přistupujes jak k pracovnímu pohovoru. Tak mate deti, bydlíte nedaleko… tema se najde… a beztak se dá vzdycky povidat o pocasi, když to jinak drhne. ![]()
Tak to tak nezkoumej a švagrové zavolej, jestli půjdete na společnou procházku a kdy se jí to hodí, ne?
Nejsi moje švagrová?
hele, píšeme si maily o dětech, pošleme pár fotek… Já jsem ta s mladším a popravdě teď se snažím trochu držet režim, ona taky a když jsme se sešli u tchýně, její mámy, tak jeden spal a když se vzbudil spal druhý
jsou ještě malý, plánuju pak výlety k babičce společně - bazének, zahrada. Až budou časem děti větší tak hlídání, přespáváni…Ale musíš to zkusit odhadnout, já třeba mám hovory o dětech ráda a ráda se jí zeptám, ale zas tady z diskuzi vím, že hodně ženských hlavně nechce řešit děti, tak to zkusit, párkrát se ozvat první třeba přes what app a když bude držet odstup tak hledat kamarádku jinou. Mně to právě přijde ideální, že se známe, jsme rodina, společné dovolené, návštěvy u tchýně atd.