Jak často vás navštěvuje tchýně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
14.1.16 10:02
@jenika1 píše:
Jednou za dva měsíce snad není tak moc. Chtějí si užít asi syna, vnuka a možná tchán pomáhá z rekonstrukcí.

Nepomáhá. Syna si užívají tak, že skáčeme, jak oni písknou. Ale to já nezpochybnuju, jsou to prarodiče, jen at syna vídají. ale né celý víkend, at přijedou jednou za 14dní (spíš měsíc) na oběd a neřeknu ani ň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
14.1.16 10:05

@Anikaa02 když u nás byli, vařil oběd většinou manžel…tak vydedukovala, že nepoznám vařečku no…a měla potřebu mě učit vařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
14.1.16 10:14
@inkakřivák píše:
Podle průzkumů vychází se svými tchyněmi 71% snach. Máš velikou šanci.

Já s tchyní vycházím, ale nesnáším ji :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4009
14.1.16 10:15
@Izzz píše:
@evill oni jedou 60km na chvilku? nemaj cestou ještě něco jinýho? 8o a já si přijdu jako potvora, že to chci jinak než oni

Ne většinou nic jiného nemá. Nebo jako když už jede tak se třeba cestou staví ještě někam. Ona ráda řídí, a taky chce mít chvíli klid od tchána, tak prostě sedne do auta přijede za náma pozdraví nás dá si minerálku, podívá se co máme v ledničce a zas jede :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
14.1.16 10:18
@martina.se píše:
ne, k nám jezdí na minimálně týden :lol: :lol: protože to má mnohem dál.. ale jako 90 km - klidně bych jí řekla, ať se nezlobí, že ji třeba i odvezu autem, ale že u nás aktuálně spát nemožno :think:

Jakože bys je odvezla jejich autem a sama šla domů 90 km pěšky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
14.1.16 10:21

Nečetla jsem celou diskusi - jen tvůj dotaz… Hele - jako jednou za 2 měsíce mi to nepřijde tak hrozný :nevim: Moje tchýně k nám nejezdí VŮBEC protože je prostě STRAŠNĚ líná…!! Byla u nás snad jednou! A to nekecám. Děti teda zatím nejsou - první je na cestě :oops:…ale jsem si jistá, že nepřijede ani po tom (musela by totiž zvednou zadek). A můžu ti říct, že mě to bude pěkně mrzet - že nejen, že ji nezajímáme my, ale ani její vnouče… :nevim:

Naši k nám jezdí častěji - ale ti to mají strašně daleko :,( :,(…což mě taky pak bude mrzet.

Prostě - je to otázka úhlu pohledu. Vše má svý pro a proti… Já bych ti třeba fakt skoro záviděla, že tvojí tchyni zajímáte… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
14.1.16 10:21

Já bych to shrnula, návštěva tchýně a tchána musí být přiměřené :lol: :P :P :lol: :lol:, nic se nesmí přehánět. Když chtějí hlídat děti u nich doma, není problém, to mi nevadí. :lol: :lol: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4334
14.1.16 10:37

@Izzz No hele, mě třeba osobně přijde, že tchýně si prostě myslí ( a chápu to ) že je pro svého syna nejlepší ona a nikdo nikdy nebude víc… což chápu je to jeho matka, ale :D ted jsem jeho žena já a já vím nejlíp co má rád atd. :D Zkus říct manželovi jestli by nemohl jemně jim naznačit jak si to představuješ ty… a vy k nim nejezdíte?

@Petrušačka Hele ono by tě to časem přešlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
14.1.16 10:53

@Anikaa02 jezdili jsme, dokud nebyl syn. právě taky vždy na celý víkend. nevim, kdo tohle vymyslel. vzhledem k jejich garsonce se tam syn nevyspí. takže už nejezdíme. ale mohla bych tedy navrhnout jednodenní návštěvu my k nim. a třeba by to pak zkousli. nojo ale velkej dům, pokoj pro hosty, co by byl prázdnej, co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
14.1.16 10:56

Tchýně mám dvě. S oběma vztahy korektní. Můžu i říct, že jsou obě moc hodný a fajn. Tchýně mi nevadí, ale víkend s tchánama ano. Nebaví mě jejich program a nenápadný určování, co jak bude. Jejich ranní debaty o toaletě a nemožnost jít na wc ještě dvě hodiny po nich. ale to tak na okraj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4334
14.1.16 10:56

@Izzz No jako já bych radši prázdnej pokoj pro hosty něž tchýně na celý víkend :D :D No to víš že vy k nim :D pěkně se tam neobědváte dáte kafíčko pokecáte :D a bude to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
14.1.16 10:57

@Petrušačka člověk vždy chce to, co nemá…chápu, že tě to mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
14.1.16 10:59

@Anikaa02 ale musim uznat, že těch 90km je na nás dost :) chápu je
No ale tohle uděláme až uvidíme, co s touhle návštěvou. Jestli si vybrečej víkend, tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
14.1.16 11:05

Já mám tchýni kousek - cca 30km. Je v důchodu a přesto, že se na vnoučka strašně těšila (její první a jediný), byla u nás od porodu (8,5 měsíce) 2×.
Moje máma je od nás 300km daleko a vidí ho častěji a to chodí do práce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.1.16 12:57
@evill píše:
Jakože bys je odvezla jejich autem a sama šla domů 90 km pěšky? :lol:

ne, radši svým :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit