Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nevím.. já třeba osobně, kdybych nenapsala partnerovi jako první, tak spolu nejsme..:)
nevím, proč se stále řeše, že by se měl první ozvat chlap.. taky muže být stydlín..:)
Je teda fakt, že my jsme se neseznámili přes internet, ale osobně.. každopádně.. já jsem si musela říct o číslo, já jsem mu napsala první…
Protože on si myslel, že na takovou holku prý nemá… a ono to dopadlo tak, že spolu čekáme miminko, rekonstrujeme domeček a budeme se brát…:)
takže bych mu klidně napsala „dobré ráno“, nebo tak něco… a uvidíš, jestli se konverzace rozdeje..:)
Hm zajímavé, dnešní mladí jsou asi nějací jiní
mě se vždycky kluk ozval ten večer, co jsem prisla domů.. Takové to díky za hezký večer, těším se na pokračování a tak..nebo uz se ti ozval??
@zoidberg píše:
No mi přijde, že je úplně jiná doba. Nechápu to. Mám syna v pubertě a je fakt, že mu holky samy píšou, chodí si pro něj, zvou ho na rande a prý i platí. On nedělá nic, jen čeká
Tak to je zvláštní.. Budu muset dceru poučit,(ješte než si všimne, že kluci existují
)že takto teda ne. Přijde mi to trapné..
@Anonymní píše:
Já nevím.. já třeba osobně, kdybych nenapsala partnerovi jako první, tak spolu nejsme..:)
nevím, proč se stále řeše, že by se měl první ozvat chlap.. taky muže být stydlín..:)
Je teda fakt, že my jsme se neseznámili přes internet, ale osobně.. každopádně.. já jsem si musela říct o číslo, já jsem mu napsala první…
Protože on si myslel, že na takovou holku prý nemá… a ono to dopadlo tak, že spolu čekáme miminko, rekonstrujeme domeček a budeme se brát…:)
takže bych mu klidně napsala „dobré ráno“, nebo tak něco… a uvidíš, jestli se konverzace rozdeje..:)
Jo ale to je něco jiného…tady snad ten dotyčný viděl, že má zakladatelka zájem, když se líbali a strávili spolu x hodin…
To bych taky čekala, že se mi ozve ještě než dorazím domů ![]()
@mamina2017 píše:
Zakladatelko, jenže kde máš jistotu, že on byl z toho taky paf? To, že jsem byli spolu do noci a proběhla i líbačka, fakt nic neznamená. Bohužel.
Taky mozny. On ted sedi s kamaradem u piva a vyklada mu, jak byl s holkou ze seznamky, camral se s ni do tri do rana a dostal z ni jen libacku, ze se na to muze vy… a snad s tou dnesni to bude jiny ![]()
Ale i tak preju zakladatelce, aby to dopadlo dobre. Stejne tyhle „problemy“ byvaly tak super… ![]()
ZAKL. Tak se mi ozval už dopoledne, ale celkem jste mě nahlodali na opatrnost. Ale byl to den a půl, to je, myslím, v pohodě. Uvidím, jak to bude plynout dál. Děkuji ![]()
@Anonymní píše:
ZAKL. Tak se mi ozval už dopoledne, ale celkem jste mě nahlodali na opatrnost. Ale byl to den a půl, to je, myslím, v pohodě. Uvidím, jak to bude plynout dál. Děkuji
Super, nech tomu volný průběh, uvidíš, jak se bude chovat dále, máte o víkendu rande?
@Anonymní píše:
ZAKL. Tak se mi ozval už dopoledne, ale celkem jste mě nahlodali na opatrnost. Ale byl to den a půl, to je, myslím, v pohodě. Uvidím, jak to bude plynout dál. Děkuji
Jo, to jde
drzim ![]()
@Anonymní píše:
Držím palce ![]()
@Kutil Tom píše:
Tyhle hry se doporučují v příručkách mladých svišťů, jak sbalit holku vol. 1, ozvat se až třetí den, jinak prý holka má pocit, že je z ní kluk moc paf a to není sexy, kdežto když ji nechá vycukat, role se obrátí.Na blbky to asi funguje, ovšem kdo by chtěl blbku pro vztah, že, tak to dělám přesně obráceně, ozvu se prakticky hned (třeba za dvě hodinky). Čímž dám najevo svůj zájem, pokud má zájem a rozum i holka, potěší ji to. Pokud ji tahle má brzká reakce odradí, žádný velký zájem zjevně neměla a stejně by z toho nic kloudného nebylo. Čili používám to přesně opačně, než autoři zamýšleli - jako filtr
V tomto případě, kdy se hoch neozval, to může mít více variant. Třeba:
1. je to ostřílený balič, který jen sbírá zářezy a jede podle osvědčeného schématu, má to zažité jako kalendář a několik takových zároveň v různé fázi rozpracovanosti. Ozve se, až mu to připomene vnitřní kalendář a udělá další rutinní krok. Vztah v těch jeho krocích ale budeš hledat marně.
2. je to nezkušený hoch zblblý podobnými příručkami a křečovitě se jich drží. Ozve se ve stejnou dobu jako 1, načež poběží číst, co má dělat dále
3. není ani jedno, jen tě prostě moc nežere, nechává si tě jako zálohu, lepší vrabec v hrsti nežli holub na střeše, ale pokukuje vedle po dalších.
![]()
Podobné rady se dávají i ženám. To je vidět i na tomto případě. Takže si myslím, že určitá obezřetnost je na místě. Za další, to že se někdo ozve brzy, má zájem, ještě nemusí nic znamenat. Také se najdou baliči, kteří na to jdou obráceně. Ženě nabulíkujou spoustu věcí a pak žena zjistí, že je jedna z mnoha.
To má asi charisma po tobě