Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zitra, pokud se neozve, ze byste se mohli videt treba o vikendu, bych začala chladnout ![]()
Určitě počkej…možná tě tím trochu zkouší.
jestli to tedy bylo tak super.. Pokud možno neplánuj si moc víkend, abys třeba mohla něco podniknout s ním. Pokud se další dny neozve, napiš třeba až v pondělí, jen neutrálně jestli má chuť se ještě vidět.
No měl by se ozvat první…ale nějak mi začíná připadat, že zvláště dnešní mladá generace, to má nějak jinak…zaplať panbůh, že muži mého věku jsou většinou ještě ta stará škola a nenechávají vše na ženě…jinak mně často píší denně i muži, se kterými jsem se ani neviděla…takže když je zájem, určitě se chlap ozve…počkej do zítra…třeba je jen nejistý…ale já bych se mu neozývala…většinou, když chlap nenapsal druhý den, ten zájem nebyl tak žhavý. Většina mužů mi teda psala hned po schůzce, když tam něco z jejich strany bylo…
Klasika. Nechápu tedy tyhle tradiční tanečky “kdy se ozvat a co je brzy a co pozdě” - já bych se ozval hned druhý den - ale vydrž 1-2 dny. Pokud se neozve do té doby, nebyl tak nadšený, jako ty…
@Anonymní píše:
Ahoj, včera večer jsem byla na rande s klučinou z jedné nejmenované aplikace. Bylo parádní. Nejdřív jsme sedli do parku a oťukali se. Moc jsme si rozuměli, stále jsme povídali. Po hodce navrhl, že bychom mohli pokračovat večeří. Tam jsme seděli až do zaviračky. Potom jsme se ještě šli projít do města a ke konci jsme se hodně začali líbat. Bylo to super. Až do půl třetí do rána. Pak mi zavolal i taxi. Dala jsem mu rychlou pusu a skočila do taxi a poděkovala. No. A teď mi jde o to, kdy je taková standardní doba, kdy by se měl potenciálně ozvat. Dnes se mi ještě neozval, tak jen mě zajíma, do kdy je fajn v hlavě čekat a pak to nechat plavat? Jsem nastavena tak, že by se měl ozvat kluk, pokud má i nadale zájem.
Mě každý vždy napsal ještě ten den / večer, minimálně kvůli tomu, jak jsem dorazila domů.
Já bych se 2.den jeho absence ozvala se zdvořilostní otázkou typu, jak to jde a že mu děkuji za fajn večer.
@Anonymní píše:
Ahoj, včera večer jsem byla na rande s klučinou z jedné nejmenované aplikace. Bylo parádní. Nejdřív jsme sedli do parku a oťukali se. Moc jsme si rozuměli, stále jsme povídali. Po hodce navrhl, že bychom mohli pokračovat večeří. Tam jsme seděli až do zaviračky. Potom jsme se ještě šli projít do města a ke konci jsme se hodně začali líbat. Bylo to super. Až do půl třetí do rána. Pak mi zavolal i taxi. Dala jsem mu rychlou pusu a skočila do taxi a poděkovala. No. A teď mi jde o to, kdy je taková standardní doba, kdy by se měl potenciálně ozvat. Dnes se mi ještě neozval, tak jen mě zajíma, do kdy je fajn v hlavě čekat a pak to nechat plavat? Jsem nastavena tak, že by se měl ozvat kluk, pokud má i nadale zájem.
Myslím, že se měl ozvat v těch ranních hodinách nebo nejpozději dnes dopoledne a zeptat se, zda jsi v pořádku dojela domů.
V tomhle jsem staromódní, automaticky bych očekávala, že napíše ještě v noci a zeptá se, jestli jsem dorazila v pořádku.
To se s tebou cicmá a ani ho nezajímá, jestli tě cestou neukradli?
@Anonymní píše:
Pokud by mel opravdu zajem, uz by se ozval…podle mych zkusenosti.
@zlobivá_matka píše:
V tomhle jsem staromódní, automaticky bych očekávala, že napíše ještě v noci a zeptá se, jestli jsem dorazila v pořádku.
To se s tebou cicmá a ani ho nezajímá, jestli tě cestou neukradli?
@Januška1912 píše:
Tak nějak…taky mám takové zkušenosti.
No myslím, že pokud by měl zájem tak by se ozval, ale třeba se ještě ozve. Pokud by se neozval do soboty tak bych mu napsala neutrálně jak se má a že děkuji za hezký večer a dál uvidíš.
@Januška1912 píše:
Myslela jsem si to samé, než mě jeden vyvedl z omylu. Po první schůzce se ozval do hodiny a proběhla ještě druhá a třetí schůzka po celou dobu jsme si psali často. Po prvním sexu mi psal ještě tři dny s tím, že druhý den už jen stroze a pak přestal odepisovat úplně. Po týdnu se ozval, že se zamiloval do jiné
![]()
Taky se divim, ze nechtel od tebe zpravu, jak jsi dojela, ale hodne mlady lidi to asi moc neresi, nevim. Pokud jde ale o ozvani ohledne dalsiho „postupu“, tak zalezi, jestli se uci ve filmech/serialech, ze ma tri dny mlcet
Takze i s tim musis pocitat. Nekdo ti radil na vikend si nic neplanovat, abys kdyztak mela cas na nej. No nevim, spis bych si zila dal podle svyho. Pokud zajem ma, tak ho fakt neodradi, ze sis dovolila za dva dny uz neco mit
Ale ja tyhle hry proste nikdy nehrala no.
Kdyz jsi jela domu taxikem, tak se tak nejak predpoklada, ze domu dojedes v poradku. Pokud neni taxikar uchyl, anebo uchyl neceka ve vchodu do baraku, coz je fakt malo pravdepodobny. Asi te nechava trochu vycukat. Taky mam teda zkusenost, ze chlapi vetsinou psali furt, kdyz ten zajem byl. Ale treba muj manzel zrovna tento typ nebyl a neni dodnes
. Takze obvykle schema bylo-skvely rande, pak se treba 3 dny neozval
, kdyz jsem teda napsala sms, tak odpovedel, obvykle jednodlovne-ano, ne, nevim…pak zavolal…pak nekdy psal treba i dva dny po sobe, pak zas nekolik dnu ne. Musela hsem si ba ten jeho styl zvyknout. Kazdopadne hsme spolu skoro dve dekady…takze holt nekdo na ty sms byt nemusi a nyni bych z toho jeste nic moc nevyvozovala.