Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
beruska2× píše:
pokud je nekdo nemocny, bez partnera, rodiny co pomuze, bez financi..tak ta bezradnost musi byt desna..
My můžem jen spekulovat,nezapomen že napsat sem může cokoliv(důvod) a při tom je realita jiná…Může to být pravda a nemusí ![]()
kibooolka píše:beruska2× píše:My můžem jen spekulovat,nezapomen že napsat sem může cokoliv(důvod) a při tom je realita jiná…Může to být pravda a nemusí
pokud je nekdo nemocny, bez partnera, rodiny co pomuze, bez financi..tak ta bezradnost musi byt desna..
ale to ja vim
jen uvazuju „nahlas“
kibooolko - to je NÁDHERNÝ miminečko, co máš v avataru:)
(Omlouvám se za OT, ale to mimi mě dostalo:)
Příspěvek upraven 18.05.11 v 21:37
beruska2× píše:kibooolka píše:ale to ja vimberuska2× píše:My můžem jen spekulovat,nezapomen že napsat sem může cokoliv(důvod) a při tom je realita jiná…Může to být pravda a nemusí
jen uvazuju „nahlas“
beruska2× píše:kibooolka píše:ale to ja vimberuska2× píše:My můžem jen spekulovat,nezapomen že napsat sem může cokoliv(důvod) a při tom je realita jiná…Může to být pravda a nemusí
jen uvazuju „nahlas“
Ano rozumím ti
to nebylo proti tobě,ty musíš být hodně citlivý a hodný člověk
baghira píše:
kibooolko - to je NÁDHERNÝ miminečko, co máš v avataru:)(Omlouvám se za OT, pročátám diskusi, s napětím čekám na rozuzlení - ale nic k tématu nemám. Snad jen, že držím pěsti!!)
jj,to je znetu
takové bych mooc chtěla
![]()
zakladatelko pokud se pletu, omlouvám se ale mě přijde spíš že dítě tajíš, třeba jsi moc mladá nebo se prostě děje něco, proč nechceš aby o tvém těhu věděly tvý blízcí, třeba rodiče, a proto potřebuješ vědět jak dlouho tě budou v nemocnici držet, aby si se mohla napoř. rodičům vymluvit kam si jela atd.. takových případů je na světě spousta, a bohužel kolikrát opravdu ani rodiče, ani okolí nezjistí že dotyčná je v očekávání… samozřejmě se mohu mýlit, ale nejspíš mám pravdu a něco na tom bude… ![]()
Milá zakladatelko. nechci se tě nijak dotknout, ale mám pocit, že jsi jedna z těch náhradních maminek jenž to dělají pro peníze. Ono domluvit si to je lehké, ale pak když má dojít k onomu předání jen tak asi není vid?
Třeba mne tu holky uklobejte, ale všichni máme rodiče, sourozence, tety , též je tu strana otce dítěte, ale také máme přátele a kamarády.. takže mi prosím neříkej, že by se v celém Tvém širokém okolí nenašel nikdo, kdo by ti pomohl.
Pokud by jsi byla extrémně nemocná, lékař by ti těhotenství zakázal, či tě dokonce umístil v porodnici..
Nezlob se na mne, ale nějak se mi to nezdá
Mofiz: ano to je taky možnost a nebo ta co jsem psala těsně před tebou.. už jen z názvu „držet v porodnici“
Holky to je fakt,to mě nenapadlo
samotnou by mě to zajímalo.
Ahoj,nevim,zda tady padlo,to co napisu,necetla jsem celou diskuzi.
Po porodu muzes odejit po tech 2 hodinach na revers,pokud budes rodit prirozene a budes v poradku.No,me napadlo,proc si nenajdes treba par,ktery nemuze mit dite a napises do rodneho listu ditete,ze jeho otec je pan,ktery bude mit o male zajem?
Pak se po nejake dobe ditete vzdas uplne a tim pomuzes hrozne moc lidem,kteri cekaji na miminko z adopce a treba uz hodne dlouho
.
Gabriellla no myslím, že na to nejspíše máme stejný názor v tom případě
tyhle matky nesnáším. ¨Náhradní matka dává dítě k osvojení otci.. takže podle mne to bude něco takového.V tom případě nechápu, proč si vše nezjistila předem a nechá se tu v klidu ostatníma maminama utěšovat… je to ubohé
Jaruno.. já ji neobivuji, protože nikdy nevíš, komu se to dítě dostane a jak se k němu bude chovat… Nikdo nikdy těm lidem do hlavy nevidí… ![]()
Mofiz: no já si spíš myslím že je třebga nezletilá nebo tak, nebo neví kdo je otec a prostě těhotenství tají např, před rodičema… a proto potřebuje z porodnice co nejrychleji vypadnout…
mofiz píše:
Jaruno.. já ji neobivuji, protože nikdy nevíš, komu se to dítě dostane a jak se k němu bude chovat… Nikdo nikdy těm lidem do hlavy nevidí…
To mas pravdu,ale to ani nikomu jinemu.A to,ze nekdo projde testama preci neznamena,ze mu nemuze rupnout za cas v palici a udelat neco hrozneho
.No me tohle jen napadlo,ze by si „jako“ biologicky otec odnesl dite hned domu,ze by to pro takove lidi byl proste zazrak.