Jak dotáhnout rozchod do konce

Anonymní
29.2.20 21:37

Jak dotahnout rozchod do konce

Omlouvám se za anonym. Jsem několik měsíců ve vztahu s jedním mužem, on ženatý, já měla také přítele ale ten vztah jsem ukončila. Teď si přeju skončit vztah i se ženatým, ale nejsem schopná to dotáhnout do konce. Už mě ovšem nebaví poslouchat „mám to těžké, musíš mě pochopit“.. Když jsme se dali dohromady, tvrdil, že rozvod do půl roka je jasná věc. No každopádně, už jsem to chtěla ukončit tolikrát, už sem mu i kolikrát říkala schválně opravdu hrozný věci, jen aby po každém „rozchodu“ se už neozval..Ale pokaždé mi napíše, že to beze mě nedává, že se mě nikdy nevzdá, ať mu dám čas. Jenže já už to taky nedávám. Musím podotknout, že za dobu vztahu jsme spolu spali párkrát ale vídáme se opravdu hodně - chodíme sportovat, do kina, večeře, obědy, kafíčka, výlety…atd. Je toho mraky, za těch pár měsíců s ním mám tolik zážitků, co jsem neměla ani s posledním přítelem za 3 roky vztahu, jen o sexu to fakt není. Pokud jsem s ním, chová se naprosto božsky, ale jsou dny kdy se mi ani neozve, následně se omlouvá že se neozval, protože měl splín (splíny má docela často). Jenže já sem prostě zvyklá na každodenní kontakt a ničí mě ta nejistota co bude dál. Vnitřně už fakt cítím, že chci konec, naposled jsem mu o rozchodu psala před 3 dny, taky minulý víkend…Nikdy nechce, prosí, a stejně se pak ozývá jakoby nic a i když řeknu „ne dnes tě nechci vidět, protože včera to bylo definitivní“ tak stejně přijede a vždy vše začne nanovo. Jak z toho ven? Zkoušela jsem to osobně, přes zprávy… chci to ukončit v dobrém, pokud možno.

Prosím nesuďte to, že jsem ve vztahu se ženatým…Hrdá na to nejsem..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.2.20 21:43

Nečetla jsem to celé ale ty TYPICKÉ kecy, jak to nemá jednoduché, jak ho MUSÍŠchápat, a jak mu žena nerozumí už jsou tak ohráté, že nechápu jak na ně některá může zabrat. Hele jestli chceš radu tady je : Nekompromisně mu oznam ať se rozvede pak ať přijde, pokud teda tak prosí. Pokud mu chceš dělat jen…(nebudu tu sprostá)tak ti asi není pomoci. Pokud i přes to, že byse rozvedl, cítíš, že chceš od něj pryč není co řešit. Dej vědět, jak si to vyřešila :mavam:

• Citovat
  • Upravit
35963
29.2.20 21:53

Oznam mu, že s ním končíš. Všude si ho zablokuj, neotvirej atd. Prostě musíš být silná a stát si za tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
29.2.20 22:00

A co jako chceš dělat, normálně mu řekni, že konec a pak už na nic nereaguj, to je snad jednoduchý, ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.20 22:04

Klidně mu řekni, že Vás obě tahá za nos a stejně i kdyby se rozvedl, bude Ti dělat to samé, že už to takhle dál nechceš a akorát Vám to oběma komplikuje život. Řekni, že se chceš posunout dál a být s někým, pro koho budeš prioritou a s někým o koho se nebudeš dělit. Že sis uvědomila, že to takhle dál nechceš a požádej ho aby Tě už nekontaktoval. Pokud to nezabere, tak mu klidně řekni, že Ti z celého toho vztahu je zle při představě být na místě jeho ženy a že je prostě konec.

• Citovat
  • Upravit
392
29.2.20 22:06

Jde to dotáhnout až do konce, je jasny když mu to nedáš fakt najevo že je konec když reaguješ na sms volání a bůh ví co ještě že on si říci nedá,, prostě ho zablokuj nereaguj a jeho to časem přestane bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
29.2.20 22:17

To je až k nevíře v jakých neperspektivních vztazích dokážou ženy být. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.20 22:38
@Anonymní píše:
Klidně mu řekni, že Vás obě tahá za nos a stejně i kdyby se rozvedl, bude Ti dělat to samé, že už to takhle dál nechceš a akorát Vám to oběma komplikuje život. Řekni, že se chceš posunout dál a být s někým, pro koho budeš prioritou a s někým o koho se nebudeš dělit. Že sis uvědomila, že to takhle dál nechceš a požádej ho aby Tě už nekontaktoval. Pokud to nezabere, tak mu klidně řekni, že Ti z celého toho vztahu je zle při představě být na místě jeho ženy a že je prostě konec.

Už sem mu i do očí řekla, ať na mě už nikdy nešahá, že mi z něj je na blití, za to co dělá a jak to hraje na všechny strany. Někdy jsem mu naschvál řekla tak hrozný věci a viděla jsem na něm jak je z toho špatnej, pokaždé slyším „proč tohle děláš? myslíš že já jako nemůžu mít city?“

Když sem ho všude zablokovala, tak do půl hodiny stál u zvonku… S ním vůbec nemám tu vůli, jsem tak blbá :zed:

• Citovat
  • Upravit
3503
1.3.20 08:09

Nerozumím tomu, že se s ním stýkáš, když s ním být nechceš. Ještě jednou a naposledy se s ním rozejdi, normálně slušně bez škaredých slov a pak už na jeho telefony, zprávy nereaguj a nescházej se s ním. Co je na tom tak těžkého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
1.3.20 08:23

Hmmmm… mas pro nej taky slabost, ze to nedokazes utnout, co takhle mu dat casove omezeme ultimatum? Treba 14 dni na to aby si vybral mezi ni a tebou. Pokud to s nim nehne tak ukoncit, takove ty kecy jak to ma tezke a ze ho musis chapat, to te stejne nebude bavit poslouchat donekonecna. Pokud to chces s nim opravdu skoncit, tak vymazat, zablokovat ignorovat a vydrzet. Byl jsem v podobne situaci, kdyz jsem cekal na jednu slecnu nekolik mesicu a muzu rict nestoji to za to, jen ztracis cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.20 09:15

Jak já ti rozumím. Plácám se v tom rok a půl, i se kvůli němu rozvádím, protože muž poznal, že se něco děje a já šla s pravdou ven. Dotyčnému je to prý strašně líto, ale odejít od ženy nedokáže, ale nedokáže se ani se mnou rozejít. Aktuálně jsme tedy zase posté rozejití, snad to vydrží. Jsem strašná kráva, ale mám ho fakt ráda, ale úplně mě to zničilo, a nejen mě bohužel. :(

• Citovat
  • Upravit
290
1.3.20 10:37

Řekni, že je konec a pokud tě bude jakkoliv kontaktovat, tak si promluvíš s jeho ženou. A uvidíš, že bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
1.3.20 11:52

S clovekem co nevi co chce je to na hovno, nevis na cem jsi, investujes do nej cas a energii, doufas, ze z toho neco bude sam/a nejsi stastna protoze ti neda to co od nej ocekavas, jenom se s tebou veze. Ve finale ti rekne ze ho to mrzi a podobny kecy. Sam jsem si tim taky prosel a poucil se. Od takovych lidi rychle pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
1.3.20 12:31

Buď mu řekni, že jestli tě bude kontaktovat, řekneš vše jeho ženě anebo se vyspi s někým jiným. To chlapi dost nedávaj a navíc sama přijdeš na jiné myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
k22
399
1.3.20 13:58

Zablokovat si ho, ak stoji pred domom volat policiu, ze sa k tebe dobyva cudzi chlap a hotovo. To akoze mu otvoris dvere, lebo musis?? Nebud pipi! Neotvaraj mu, vypni zvonec pri dverach, sluchatka na usi a ignorovat. Maj trochu hrdost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí