Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Řekni mu nebo napiš, že je definitivní konec, že už máš jineho. Ideální by bylo, kdyby ses domluvila s nějakým kamarádem, který by ti s tím pomohl. V době rozchodu třeba byl s tebou doma a až bude vyzvánět na zvonek, tak mu přišel otevřít on a důrazně mu řekl, že si nepřeje, aby otravoval jeho přítelkyni, nebo bude zle…myslím, že tohle by mohlo zabrat
@elpiska píše:
Nerozumím tomu, že se s ním stýkáš, když s ním být nechceš. Ještě jednou a naposledy se s ním rozejdi, normálně slušně bez škaredých slov a pak už na jeho telefony, zprávy nereaguj a nescházej se s ním. Co je na tom tak těžkého?
Vlastně nic. Ale na jednu stranu s ním být chci, nadruhou mě to ničí mít takový vztah. Třeba fakt nechápu, proč pokaždé když se to snažím ukončit, tak on se to snaží udržet.. K čemu? Kdyby to byla láska, tak už by odešel od ženy… spíme spolu tak málo, že ani o sexu to neni. Fakt nevim
@Anonymní píše:
Jak já ti rozumím. Plácám se v tom rok a půl, i se kvůli němu rozvádím, protože muž poznal, že se něco děje a já šla s pravdou ven. Dotyčnému je to prý strašně líto, ale odejít od ženy nedokáže, ale nedokáže se ani se mnou rozejít. Aktuálně jsme tedy zase posté rozejití, snad to vydrží. Jsem strašná kráva, ale mám ho fakt ráda, ale úplně mě to zničilo, a nejen mě bohužel.
Mám to stejně, hrozně mě to ničí, jsem z toho poslední dny tak vyřízená, že nemůžu normálně fungovat
@Corttez píše:
S clovekem co nevi co chce je to na hovno, nevis na cem jsi, investujes do nej cas a energii, doufas, ze z toho neco bude sam/a nejsi stastna protoze ti neda to co od nej ocekavas, jenom se s tebou veze. Ve finale ti rekne ze ho to mrzi a podobny kecy. Sam jsem si tim taky prosel a poucil se. Od takovych lidi rychle pryc.
To je přesně ono, on nechápe, že tohle mě ubíjí a že nejsem šťastná.. Stejně všechny debaty končí většinou tím, že to zrovna nechce řešit, to co bude a že ho to mrzí a neví co dělat.
@Anonymní píše:
Vlastně nic. Ale na jednu stranu s ním být chci, nadruhou mě to ničí mít takový vztah. Třeba fakt nechápu, proč pokaždé když se to snažím ukončit, tak on se to snaží udržet.. K čemu? Kdyby to byla láska, tak už by odešel od ženy… spíme spolu tak málo, že ani o sexu to neni. Fakt nevim
Tak s ním přestaň spát úplně. Stýkej se s ním, ale nelíbej ho, prostě žádné fyz. kontakty. To zabere stopro, vzdá to sám..
@Anonymní píše:
To je přesně ono, on nechápe, že tohle mě ubíjí a že nejsem šťastná.. Stejně všechny debaty končí většinou tím, že to zrovna nechce řešit, to co bude a že ho to mrzí a neví co dělat.
A to je ten dulezity fakt, nejsi s nim stastna a trapis se. Prochazis podobnym nezdravym vztahem jaky jsem mel ja, stravene chvile s tou osobou jsou super ale z celkoveho hlediska se ti nedostava to co by jsi od partnera ocekavala. Dej mu ultimatum at se rozhodne jestli bude s tebou nebo ne. Pokud prijdou vymluvy a bude chtit hrat o cas nech to byt ukonci to, zablokovat smazat a vydrzet. Vis on kdyby s tebou chtel byt tak s tebou uz davno je. Navic je od nej tohle chovani dost sobecke.
@Corttez píše:
A to je ten dulezity fakt, nejsi s nim stastna a trapis se. Prochazis podobnym nezdravym vztahem jaky jsem mel ja, stravene chvile s tou osobou jsou super ale z celkoveho hlediska se ti nedostava to co by jsi od partnera ocekavala. Dej mu ultimatum at se rozhodne jestli bude s tebou nebo ne. Pokud prijdou vymluvy a bude chtit hrat o cas nech to byt ukonci to, zablokovat smazat a vydrzet. Vis on kdyby s tebou chtel byt tak s tebou uz davno je. Navic je od nej tohle chovani dost sobecke.
Ukončila jsem to… sice jsem to chtěla zvládnout jinak, bez slz, ale když mi řekl, že se teď nedokáže (překvapivě) rozejít ani s jednou z nás, tak to byla poslední kapka…
Bohužel jsem z toho v háji nejvíc já…
To zvladnes holka, verim, ze jsi se rozhodla spravne. Boli to a nejakou chvili bude, ale casem se z toho oklepes. Nechces prece nekomu delat druhy housle a donekonecna cekat a doufat v neco co mozna nikdy neprijde. Zaslouzis si nekoho kdo te bude milovat a opetovat ti lasku a otevre ti sve srdce. Tady ti lide co nevi co chteji nas druhe ubijeji nejvice, ber to tak, jedny dvere se sice zavrely a otevrelo se ti plno jinych. Hlavne se drz bude se te snazit kontakovat, stuj si za svym a nenech se ukecat na sentimentalni zvasty jinak se z toho nevymotas, ted to tak mozna nevypada ale casem budes stastna, ze jsi z toho venku. V tomhle mi ver, znam to ![]()