Hubnutí s nutridrinky nebo cambridge diet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
495
3.1.14 23:39

@Jitka1976: Díky je to úplně pesněj ak píšeš a tekutiny v práci no tydím se ráno čaj, pak do oběda pul sklenice vody po obede kafe a pak zas hrnek vody do 18:30 domam ineralka kolikrat jsem v praci jdla az ve 12 obed a pak cely odpo jedla sladkosti na které mam chut porad silene. Takze moje stravovaci navyky silene…a mam proste fakt hnus speky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
4.1.14 00:21
@vejisek píše:
Ahoj holky chtěla bych se Vás zeptat na názor na hubnutí nějak jsem za poslední rok nabrala a chtěla bych to dát dolů dřívej sem hubla pomocí nutridrinků, šlo to když si to člověk nastaví a jí k tomu jen zeleninu, ovoce, ale leze to do peněz na druhou stranu lepší nutridrin, než nějaký hubnucí koktejly, kde určo není moc dobrý složení. A ted jsem našla toto Cambridge diet četla jsem, že prvně musíte na konzultaci atd, ale zas nevím co jejich výrobky obsahují a jak jsou bezpečný víte o tom něco? Přemýšlím jestli to zkusit a nebo se držet hubnutí pomocí nutridrinků? Nerada bych slyšela nadávky nechci aby se to strhlo na hádání, ale pouze názory díky :)

Cambridge je druh VLCD (very low calorie diet), tyto diety jsou velmi radikální a účinné, ale jsou určené pro obézní s BMI od 30, spíše od 32 výše. A to pouze tehdy, pokud selhala úprava životního stylu, nebo musí zhubnout rychle, např před operací. U těchto diet je vysoká pravděpodobnost jojo efektu, protože většina lidí, když zhubne, nedokáže dodržet přechodné stabilizační období, kdy se jedí normální potraviny, ale postupně přidávají sacharidy. A stejně pak už nemůžeš jíst zdaleka tolik, co předtím- tloustneš ipo relativněnormálním jídle. Pokud do toho stejně chceš jít, tak stejné složení má česká Guareta - navíc mají větší výběr produktů, podle mne daleko líp chutná a stojí cca polovinu. Na konzultaci jít můžeš a nemusíš, mají i on-line poradnu.. Uff.. teď jsem jim skoro udělala reklamu- což jsem tak úplně nechtěla.. testovala jsem jejich jídla kvůli svým pacientkám, ale stejně doporučuju normální jídlo- jen upravit složení, hlídat, co kdy jíst, co pít a správný druh pohybu. Jedině pak se tělo vzpamatuje a začne fungovat, jak má, bez toho, aby pálilo vlastní svaly, zpomalovalo metabolismus a vůbec dělalo psí kusy, jejichž výsledkem je to, že člověk ztloustne ipo slané vodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
4.1.14 00:27
@vejisek píše:
Jinak pracuji v Domově důchodců v přímé péči tak třeba dneska v práci v 5:00 vstávám :D první jidlo jsem měla v 10:00 jen tak v poklusu suchej rohlik pak normal ve 12:00 obed polevku s vajecnou sedlinou a druhy segedinsky gulas a 3 knedliky a pak odpo jsem porad zobala susenky, krupky, cokoladu, k veceri sisky se strouhankou a pak doma ještě sladký takže masakr

ježíš… :nevim: no tak to se nediv, že přibíráš, ty jsi taková koncentrovaná ukázka toho, jak by to nemělo být :-( Tady nepomůže ani Cambridge, ani Guareta, jíš samé sacharidy, takže po vysazení přibereš přímo raketově.. Jestli chcešopravdu zhubnout, počítej, že to bude běh na dlouhou trať- obrazně i doslova.. Jestli jsi nikdy jinak než takhle nejedla a nevíš přesně, jak by to mělo vypadat, nech si poradit od výživového poradce nebo jiného odborníka(obezitolog?) Takhle budeš mít brzo přes sto kilo, pokud už je nemáš. Beze srandy 8o
edituju- k tomu pití : měla bys vypít denně min 2 litry, ale spíš 3 litry neslazených tekutin, tj ideálně vody. Za každé kafe plus dvě deci. Bez toho Ti to hubnutí nepůjde, i kdybys jedla naprosto ukázkově!!! Prostě tohle je fyziologie, tělo neoblbneš, je to opravdu jako s těmi kamny, jak tu někdo už psal. Kromě toho, že musíš topit něčím, co hoří a neucpe komín, tak taky ten komín musí dobře táhnout.. k čemuž slouží to pití, snídání do hodiny od probuzení a POHYB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
4.1.14 01:02

@Agáta13 píše že má 72 kilo na tuším 165, což není tak hrozné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
4.1.14 01:18

@Aletheia tak je nejspíš hodně mladá, nebo měla doteď štěstí. Já to vidím z ordinace- tam mi chodily ženy nad 100 kg a ty nejtlustší jedly přesně takhle.. vlastně ještě tam byly ty, co jedly jen jednou denně- ty pak měly kolem 150 :nevim: Pokud faktpíše, že má 72 na 165, tak nechápu, proč se ptá na Cambridge diet :nevim: Tady zatím stačí jíst správně a přidat pohyb, do jara může mít o 10 kg míň, do léta o dalších 5 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
4.1.14 01:22
@Agáta13 píše:
@Aletheia tak je nejspíš hodně mladá, nebo měla doteď štěstí. Já to vidím z ordinace- tam mi chodily ženy nad 100 kg a ty nejtlustší jedly přesně takhle.. vlastně ještě tam byly ty, co jedly jen jednou denně- ty pak měly kolem 150 :nevim: Pokud faktpíše, že má 72 na 165, tak nechápu, proč se ptá na Cambridge diet :nevim: Tady zatím stačí jíst správně a přidat pohyb, do jara může mít o 10 kg míň, do léta o dalších 5 :mavam:

Taky si myslím, že po změně jídelníčku a přidáním pohybu zhubne levou zadní a hlavně tuk. Měla by si zajít k výž. poradci, aby jí dal nějaký nástřel jídelníčku a spočítal sacharidy, bílkoviny a tuky pro denní spotřebu. Dobré jsou taky kalorické tabulky, tam si to může nastavit a hlídat si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
4.1.14 01:35

@MUFICE třeba ke mně ;-) Mám novou Tanitu od ježíška, měří tuk a svaly i v jednotlivých končetinách, je to moje nové zlatíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.1.14 01:45

@vejisek Ty vago jako bych to celé psala já 8o Pomoooooc já chci taky zhubnout :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
4.1.14 05:28
@Jitka1976 píše:
A to budeš pít celý život…??? Co až se vrátíš k normální stravě, třeba za rok…až zhubneš…??? zase to nabereš, pokud celkově nezměníš stravování… :nevim:

presne.je to jednoduchy, i kdyz netvrdim ze lehky na realizaci.Jist zdrave, hybat se a mit trpelivost a vuli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
4.1.14 05:29
@Aletheia píše:
@Agáta13 píše že má 72 kilo na tuším 165, což není tak hrozné

to neni tak hrozne, staci sedmicka dolu a bude z ni pekna kocka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
4.1.14 09:55

Díky jojo opravdu mám 72 Kg na 165 ale neco jsem nacetla a zkusim si upravit jidelnicek a uvidime bude to tezke jist pravidelne, ale urcite se to da najela jsem na blby navyky dopo hladoved a od obeda se cpat protoze mi bylo slabo chyběla mi energie a nejlépe sladkým takže jsem si řekla stop a jsem na sebe zvědavá…Fakt ti do ordinace chodili i 150KG???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.1.14 11:58

@vejisek Budu drzet palce :kytka: ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.5.14 20:13

hubnutí

Ahoj, tak tohle mě zaujalo. Můžeš prosím přesněji popsat, kdy je dobré jíst a do kolika hodin, bílkoviny, sacharidy atd. Zní to zajímavě. Díky T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nee
8
7.10.14 14:07

Přidávám se do diskuse - týden jsem na Cambridge diet a mám tři kila dole. Cítím se dobře, hlad nemám. Mám v plánu vydržet měsíc a dát dolu 8kg. Já jsem zkoušela hafo diet. Chtěla jsem se vrátit na váhu před dětmi (57kg). Ovšem neměla jsem pevnou vůli. Teď jsem pod kontrolou každý týden a co si budeme povídat - nerada bych vyhodila z okna finance, které jsem do toho vložila - to je obrovská motivace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
7.10.14 14:31

Ja drzim proteinovou slimdiet.cz a valim…2 tydny, 7kg dole. Cil je 60kg ze 74. Pak si dam na udrzeni mesic krabickovou. Take jsem drzela dost diet a prd z toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková