Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky chtěla bych se Vás zeptat na názor na hubnutí nějak jsem za poslední rok nabrala a chtěla bych to dát dolů dřívej sem hubla pomocí nutridrinků, šlo to když si to člověk nastaví a jí k tomu jen zeleninu, ovoce, ale leze to do peněz na druhou stranu lepší nutridrin, než nějaký hubnucí koktejly, kde určo není moc dobrý složení. A ted jsem našla toto Cambridge diet četla jsem, že prvně musíte na konzultaci atd, ale zas nevím co jejich výrobky obsahují a jak jsou bezpečný víte o tom něco? Přemýšlím jestli to zkusit a nebo se držet hubnutí pomocí nutridrinků? Nerada bych slyšela nadávky nechci aby se to strhlo na hádání, ale pouze názory díky ![]()
Na tu cambridge dietu jsem se dívala včera, jsem to pročítala, mě právě štve, že se nedá objednat to jejich zboží, že se musí na konzultaci, abych se to dalo koupit
A to budeš pít celý život…??? Co až se vrátíš k normální stravě, třeba za rok…až zhubneš…??? zase to nabereš, pokud celkově nezměníš stravování… ![]()
@vejisek a co takhle vyvazena a pravidelna strava, dostatek vody a pohyb?
Pohybu mám hodně v práci nalítám cca 15 km za směnu a jsem akční člověk dávám i 15 km prochazky se psem rychlé chůze, ale prostě to žraní
mam 165 cm a 72 kg uz mi je ze me zle
@Jitka1976 píše:
A to budeš pít celý život…??? Co až se vrátíš k normální stravě, třeba za rok…až zhubneš…??? zase to nabereš, pokud celkově nezměníš stravování…
jo Keliška ma pravdu… ![]()
jak hubnout?…nezrat(jen jist) a soulozit… ![]()
Já jednou zhubla KRÁSNĚ a není to ani náročné (finančně či fyzicky) ale spíš na čas. Strava se „rozdělí“ na bílkoviny, sacharidy a neutrál. A pak vlastně ubíráš. Příklad. Brambory nebo musli nebo čokoláda jsou sacharidy - jíš jen do 12. Je 12:30? Už nesmíš bramboru. Bílkoviny do 17h, tj třeba maso. Mléčné výrobky byly do 15h. Do neutrálu patřila zelenina a vařená rýže a nízkotučný tvaroh, ten se směl i na večer ale on stejně není dobrý. Nicméně vlastně šlo o to že se jí vše, včetně klidně i sladkostí (samozřejmě ne dopoledne dvoupatrový dort s kremrolí a odpoledne zelí to by asi nefungovalo). Denně 3L čisté vody, káva do 17h max. Jo a denně jsem si doma zacvičila ale tak jako fakt max 20min spíš protažení, jsem líná jak veš
Asi bych si vzpomněla víc, jako dieta to bylo naprosto DOKONALÉ ale myslet třeba v práci kdy ve 14h dovezou zapečené brambory na něco podobného nešlo. Je to náročné spíš na přípravu. Nicméně teď do toho asi půjdu… Taky potřebuju ![]()
Změnila bych stravování, to můžeš jít dosmrti a nepřibereš, jinak to bude pořád to stejné.
Nutridrink bych teda fakt nekupovala
za ty peníze si můžeš koupit pernamentku do fitka a když tam budeš chodit každý den tak zhubneš i s normální stravou.
@1.zizi píše:
jo Keliška ma pravdu…jak hubnout?…nezrat(jen jist) a soulozit…
O souložení byla řeč…??? Kdy…Kde…S kým…???
![]()
@vejisek hod nam sem fotku my te posoudime…ono pri tomhle tempu je dost mozny, ze tolik vazis kvuli svalum…72kg svalu vypada trochu jinak, nez 72kg sadla…
@Jitka1976 píše:
![]()
![]()
O souložení byla řeč…??? Kdy…Kde…S kým…???
![]()
![]()
ne, ale urcite by ses k tomu dostala, takze jsem to zkratila o par stranek ![]()
@vejisek no tak nezer!!! Otazka zni: chces rychle shodit i kdyz nezdrave a kratkodobe, nebo shodit zdrave s dlouhodobym efektem? Pokud za prve, dej si drink…
@1.zizi píše:
ne, ale urcite by ses k tomu dostala, takze jsem to zkratila o par stranek
Já…??? NIKDY…!!! ![]()
@1.zizi píše:
ne, ale urcite by ses k tomu dostala, takze jsem to zkratila o par stranek
jsem tě vůbec nepoznala, to měnění profilovek je zlo
![]()
jinak ano, sex určitě pomůže, a i když místo večere vypomůže manža (nebudu podrobněji popisovat o co se jedná, bystřejší pochopí) tak to bude super - předpokládám teda že sperma má nula kalorií ![]()
@vejisek Jako toho pohybu máš až, až…když píšeš, že moc jíš…napiš co kdy jíš a kolik…třeba dneska…a třeba přijdem na to, proč se cpeš…