Hubnutí s nutridrinky nebo cambridge diet?

495
3.1.14 22:52

Jak hubnout??

Ahoj holky chtěla bych se Vás zeptat na názor na hubnutí nějak jsem za poslední rok nabrala a chtěla bych to dát dolů dřívej sem hubla pomocí nutridrinků, šlo to když si to člověk nastaví a jí k tomu jen zeleninu, ovoce, ale leze to do peněz na druhou stranu lepší nutridrin, než nějaký hubnucí koktejly, kde určo není moc dobrý složení. A ted jsem našla toto Cambridge diet četla jsem, že prvně musíte na konzultaci atd, ale zas nevím co jejich výrobky obsahují a jak jsou bezpečný víte o tom něco? Přemýšlím jestli to zkusit a nebo se držet hubnutí pomocí nutridrinků? Nerada bych slyšela nadávky nechci aby se to strhlo na hádání, ale pouze názory díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
3.1.14 22:55

Na tu cambridge dietu jsem se dívala včera, jsem to pročítala, mě právě štve, že se nedá objednat to jejich zboží, že se musí na konzultaci, abych se to dalo koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
3.1.14 22:56

A to budeš pít celý život…??? Co až se vrátíš k normální stravě, třeba za rok…až zhubneš…??? zase to nabereš, pokud celkově nezměníš stravování… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4620
3.1.14 22:56

@vejisek a co takhle vyvazena a pravidelna strava, dostatek vody a pohyb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
3.1.14 22:58

Pohybu mám hodně v práci nalítám cca 15 km za směnu a jsem akční člověk dávám i 15 km prochazky se psem rychlé chůze, ale prostě to žraní :(mam 165 cm a 72 kg uz mi je ze me zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
3.1.14 22:59
@Jitka1976 píše:
A to budeš pít celý život…??? Co až se vrátíš k normální stravě, třeba za rok…až zhubneš…??? zase to nabereš, pokud celkově nezměníš stravování… :nevim:

jo Keliška ma pravdu… :pankac:

jak hubnout?…nezrat(jen jist) a soulozit… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
504

Já jednou zhubla KRÁSNĚ a není to ani náročné (finančně či fyzicky) ale spíš na čas. Strava se „rozdělí“ na bílkoviny, sacharidy a neutrál. A pak vlastně ubíráš. Příklad. Brambory nebo musli nebo čokoláda jsou sacharidy - jíš jen do 12. Je 12:30? Už nesmíš bramboru. Bílkoviny do 17h, tj třeba maso. Mléčné výrobky byly do 15h. Do neutrálu patřila zelenina a vařená rýže a nízkotučný tvaroh, ten se směl i na večer ale on stejně není dobrý. Nicméně vlastně šlo o to že se jí vše, včetně klidně i sladkostí (samozřejmě ne dopoledne dvoupatrový dort s kremrolí a odpoledne zelí to by asi nefungovalo). Denně 3L čisté vody, káva do 17h max. Jo a denně jsem si doma zacvičila ale tak jako fakt max 20min spíš protažení, jsem líná jak veš :roll: Asi bych si vzpomněla víc, jako dieta to bylo naprosto DOKONALÉ ale myslet třeba v práci kdy ve 14h dovezou zapečené brambory na něco podobného nešlo. Je to náročné spíš na přípravu. Nicméně teď do toho asi půjdu… Taky potřebuju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211

Změnila bych stravování, to můžeš jít dosmrti a nepřibereš, jinak to bude pořád to stejné.

Nutridrink bych teda fakt nekupovala 8o za ty peníze si můžeš koupit pernamentku do fitka a když tam budeš chodit každý den tak zhubneš i s normální stravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
3.1.14 23:00
@1.zizi píše:
jo Keliška ma pravdu… :pankac:jak hubnout?…nezrat(jen jist) a soulozit… :mrgreen:

8o 8o 8o O souložení byla řeč…??? Kdy…Kde…S kým…??? 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
3.1.14 23:00

@vejisek hod nam sem fotku my te posoudime…ono pri tomhle tempu je dost mozny, ze tolik vazis kvuli svalum…72kg svalu vypada trochu jinak, nez 72kg sadla…

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
3.1.14 23:01
@Jitka1976 píše:
8o 8o 8o O souložení byla řeč…??? Kdy…Kde…S kým…??? 8o 8o 8o

ne, ale urcite by ses k tomu dostala, takze jsem to zkratila o par stranek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4620
3.1.14 23:02

@vejisek no tak nezer!!! Otazka zni: chces rychle shodit i kdyz nezdrave a kratkodobe, nebo shodit zdrave s dlouhodobym efektem? Pokud za prve, dej si drink…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
3.1.14 23:03
@1.zizi píše:
ne, ale urcite by ses k tomu dostala, takze jsem to zkratila o par stranek :mrgreen:

Já…??? NIKDY…!!! 8)

• Citovat
  • Upravit
7211
3.1.14 23:03
@1.zizi píše:
ne, ale urcite by ses k tomu dostala, takze jsem to zkratila o par stranek :mrgreen:

8o jsem tě vůbec nepoznala, to měnění profilovek je zlo :cert: :lol: :lol:

jinak ano, sex určitě pomůže, a i když místo večere vypomůže manža (nebudu podrobněji popisovat o co se jedná, bystřejší pochopí) tak to bude super - předpokládám teda že sperma má nula kalorií :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
3.1.14 23:04

@vejisek Jako toho pohybu máš až, až…když píšeš, že moc jíš…napiš co kdy jíš a kolik…třeba dneska…a třeba přijdem na to, proč se cpeš…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková