Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Prošla jsem spoustu diskusí, ale všechny už jsou zajeté nebo staré, tak zakládám novou. Zajímalo by mě, jak jste se cítily po transferu, jestli jste vůbec něco cítily, jak to nakonec dopadlo a tak vše kolem toho. Klidně pište anonymě a budu ráda i za zkušenosti, které máte za sebou už dávno. Já jsem druhý den po KETu. Zaváděli jsme dvě embrya a vůbec nic necítím..
Žádné píchání ani bublinky, jak jsem tu někde četla.
Celkem jsem z toho nervózní, proto mě zajímá, jak to probíhalo u vás.
Děkuji za odezvy! ![]()
Já jsem po KET necítila nic, kromě potřeby se pověsit doma za nohy ke stropu, aby to embryo ze mě nevypadlo
. Za týden mě začalo bolet břicho jako při menstruaci a začala jsem krvácet. Takže jasný neúspěch. Když jsem si týden po tom dělala test, jen pro pořádek, zírala jsem jak tydýt na dvě čárky. Cítit fakt nemusíš vůbec, ale vůbec nic. Nebo taky všechno ![]()
@nedline Jo, dráčeti je už tři a půl. Ještě k ní přibyla neplánovaně, nečekaně a zcela přirozeně ségra
. Stačilo vypít flašku Jégra a dát si dva doutníky. Kdybych tohle věděla dřív…
Já furt zdravá životospráva…prdlajs, destilovaný bylinky to chtělo.. ![]()
@nedline ahoj, mám za sebou 3tí ket. Při prvním jsem měla všechny možné příznaky a // na mě nevyskočily, druhý byl bez příznaků a máme z něho dítě. No teď jsem po 3tím ketu a bez příznaků, mám testovat až v pondělí, ale už jsem to zkusila a bohužel to nevyšlo, takže to že nemáš příznaky nemusí být hnedšpatné znamení
Nas. aná na celej svět, že to zase neklapne. Totálně netěhotně, což se za pár dní změnilo v solidní těhotenské příznaky, které pak zase po pár dnech před očekávanou MS zmizely a bylo mi naprosto normálně. V září jde do školy.
@Janli Tak to moooc gratuluji!!
Pokud nám to nevyjde, navrhnu muži tvoji terapii, akorát Jégra nemám ráda, musím vybrat jiné,,hnojivo’’ ![]()
Ahoj, já jsem 12 den po KET a nic necítím, kdom teď občasného píchnutí v podbřišku, ale to jen, že to moc sleduji, nicméně od sedmého dne mám již // na testu, na krev do centra jdu toto pondělí. Já už mám teda jedno 3leté přirozeně (chyba je teď v manželovi) a tam jsem necítila taky vůbec nic. Neměla jsem žádné těhu příznaky, vlastně, kdybych nemeškala, tak bych to tak do 4 měsíce ani netušila…
@nedline nene, myslím si, že ne. Ale tak jedno dítě máme a bojovali jsme o něj skoro 6 let, takže to beru jinak. Zkusíme ještě jedno IVF. Po přirozeném početí bohužel potrácím ![]()
@ugluk Tak to moc ráda slyším!
Doufám, že to budu mít stejně. ![]()
@Ginuš @nedline Díky
Doufám, že to vyjde, ale červíček bude hlodat asi dlouho. Já jsemzdravá, ale manžel má naprosto katastrofální spermio a nikdo neví proc, když předchozí prcek šel téměř hned (malému jsou tři roky a my už se přitom snažíme skoro dva roky o druhé a nic. Měli jsme ISCI a já mám strach, že když tam vybrali nejlepší z naprosto katastrofálních spermií, aby se embrio vyvíjelo celou dobu dobře. Je to moje první KET a vůbec IVF a nechce se mi věřit, že by bylo všechno napoprvé dobře ![]()