Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verona1983 prostě ho to s tebou po 20-ti letech už nebavilo, neměla jsi ten správný náboj, naturálnost, sexappeal, chtivost,…
.
@Bytsamsebou píše: Více
Není to fóbie, je to jen zkušenost. ![]()
Jak ženská vidí spokojeného chlapa, spustí se v ní ničitelský proces a touží jej udělat nešťastným.
A @Justin Case je ten nejhorší případ, on je spokojený v manželství. ![]()
@Verona1983 píše: Více
Ahoj, zakladatelko, víš… Můj táta také v manželství s mou mámou hodně věcí nedělal a s novou ženou je dělal a rád. Táta byl až do své smrti s touto druhou ženou a byl s ní šťastný. Jako dospělé mi došlo, že s ne s každým můžeš být úplně sám sebou a opravdu život žít. A to není nic proti tomu druhému z dvojice. Jen zkrátka někteří lidé nejsou kompatibilní a nemají shodné představy. A když se jim pak připlete do života nekdo s podobným drajvem, nedá se moc dělat. Na tátu se nezlobím, že od mámy odešel. Oba se v tom vztahu trápili a jejich rozchod byl slušný. Vycházeli spolu pak jako kamarádi a rodiče daleko lépe než když byli pár. Je možné, že tvůj bývalý manžel to má stejně. Ty jsi nemusela udělat nic špatně, jen prostě máte každý neco jinak. A to se projevilo. A nejde jen o vkus na koníčky a zábavu, ale i o reakce v průběhu a způsob řešení vzniklých situací. Pro zjednodušení: ujede vám poslední vlak, visíte někde a každý máte jiný návrh na řešení situace. Když se to nastřádá, druhý třeba už ani nechce riskovat akci, protože by mohlo dojit ke konfliktu pohledů na řešení. Tak rezignuje a určité společné aktivity nevyhledává. Těch je pak víc a víc, až vlastně nevyhledává žádné.
Snad jsem to napsala nějak srozumitelně.