Jak na malého zuřivce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
9.7.16 15:21

@zrcadlo Aha,nojo, to by se mozna hodilo, ale kamoska je mela a taky neusnula.To bylo vazne jako spat na bedne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
9.7.16 16:17

@Lychee13 -ja teda taky nejedu podle hesla vsichni se z meho syna sednete na zadek. Dobre, zakladatelko rychle se sbalte a odjedte domu at vase vztekle dite nikoho nerusi. A pro jistotu ani nechodte doma na zahradu, aby jste tam nerusili sousedy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
9.7.16 16:21

@Lychee13 - kaslat na lidi? Ja jsem psala at si jich nevsima, kdyz budou lidi koukat jak se zakladatelky dcera vzteka? Kdyz jsem tady na emiminu resila ja problem se vzteklym synem, tak mi vsechny poradili at si lidi nevsimam, ze se vsechny deti vztekaji a ze je to normalni. A ubezpecuji te, ze bezohledna matka rozhodne nejsem. Proto jsem taky v tom vztekacim obdobi nechodila do heren a na hriste. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.7.16 20:07
@kacikhanz píše:
@Lychee13 - kaslat na lidi? Ja jsem psala at si jich nevsima, kdyz budou lidi koukat jak se zakladatelky dcera vzteka? Kdyz jsem tady na emiminu resila ja problem se vzteklym synem, tak mi vsechny poradili at si lidi nevsimam, ze se vsechny deti vztekaji a ze je to normalni. A ubezpecuji te, ze bezohledna matka rozhodne nejsem. Proto jsem taky v tom vztekacim obdobi nechodila do heren a na hriste. ;)

No a to je prave ono-jsou mista, kam musis, at se ti dite vzteka nebo ne (obchod, doktor…) a pak mista, kam fakt nemusis (14ti denni dovolena v kempu hlava na hlavu, letadlo na dovcu k mori, herna plna deti atd.).Ohledne vlastni zahrady-tam bych zvazila vice okolnosti, prevazne sousedske vztahy (ano, asi jsem zase az prehnane tolerantni).
Hlavni je si uvedomit, ze se jedna pouze o docasne obdobi, nikoli trvaly stav. Takze dle me je lepsi v techto pekelnych mesicich nevyhledavat konflikty.Ono totiz takova vycerpana mamina pak i hure reaguje na poznamky okoli stylu „to vase detatko je ale pekny cislo ze?“ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.7.16 20:09

A jinak-vetsina lidi asi zkousne chvilkove se vztekajici dite na vedlejsim pokoji v penzionu (priklad),ale kdyz je to 99% dne a 20%noci, tak to cloveka uz proste stve, at je mirumilovnejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
9.7.16 21:32

Děkji za názory. Domů nepojedeme. Snažíme se zabavovat. Malá se vztekne párkrát denně, není to celodenně. Začaly jí bohužel růst zuby - tři měsíce nic a teď stoličky i špičáky. Prostě si to vybrala zrovna nyní. Je mi to blbé vůči jiným proto, že chápu, že si sem přijeli lidé odpočinout. Ale zase nejsme v kempu hlava na hlavě, ale v minikempu o 40ti stáních, takže žádný komplex. Snažíme se eliminovat zuřící situace, ale zase se nepodbízíme. V zimě Alpy a hotel dala na výbornou, proto jsme se rozhodli i pro léto v zahraničí. Člověk není jasnovidec. Snad to nějak ustojíme ke spokojenosti všech. Když lidé koukají nebo se ptají, říkám, že jí rostou zoubky. Taky jsem nečekala, že budu ležet na pláži a pít kafíčko. Hodně chodíme do vody, po plážičce, stavíme bábovky, lovíme rybičky. Jenže jsou situace, které neovlivním. Ještě jednou, děkuji za názory. Souhlasím se všemi. Ale jsme tu i kvůli zdraví dětí, tak to snad nějak dáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.7.16 22:29
@Bobule151 píše:
Děkji za názory. Domů nepojedeme. Snažíme se zabavovat. Malá se vztekne párkrát denně, není to celodenně. Začaly jí bohužel růst zuby - tři měsíce nic a teď stoličky i špičáky. Prostě si to vybrala zrovna nyní. Je mi to blbé vůči jiným proto, že chápu, že si sem přijeli lidé odpočinout. Ale zase nejsme v kempu hlava na hlavě, ale v minikempu o 40ti stáních, takže žádný komplex. Snažíme se eliminovat zuřící situace, ale zase se nepodbízíme. V zimě Alpy a hotel dala na výbornou, proto jsme se rozhodli i pro léto v zahraničí. Člověk není jasnovidec. Snad to nějak ustojíme ke spokojenosti všech. Když lidé koukají nebo se ptají, říkám, že jí rostou zoubky. Taky jsem nečekala, že budu ležet na pláži a pít kafíčko. Hodně chodíme do vody, po plážičce, stavíme bábovky, lovíme rybičky. Jenže jsou situace, které neovlivním. Ještě jednou, děkuji za názory. Souhlasím se všemi. Ale jsme tu i kvůli zdraví dětí, tak to snad nějak dáme.

Jasne ze jo, to pujde ;) Holt to nebude takove leharo, ale mas byt doma, nebo se s ni mordovat tam? Beres to sportovne!
PS:nasemu zlaticku rostou ted vsechny 4 ctyrky najednou, takze te naprosto chapu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
10.7.16 08:39
@kacikhanz píše:
@Lychee13 -ja teda taky nejedu podle hesla vsichni se z meho syna sednete na zadek. Dobre, zakladatelko rychle se sbalte a odjedte domu at vase vztekle dite nikoho nerusi. A pro jistotu ani nechodte doma na zahradu, aby jste tam nerusili sousedy. ;)

Máš velký problém s chápáním textu. :roll: Víc se vyjadřovat nebudu, nebaví mě to psát pořád dokola, ostatní to pochopily, jen Tobě to nedošlo. Nevadí, třeba příště. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
10.7.16 12:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
30.7.16 22:24

Rada bych oživila diskuzi, přečetla jsme celou diskuzi a bohužel mam doma také malou vzteklounku a musím říct, že už si nevím rady :,( ať udělám cokoliv tak je to špatně, už se jí sokro ve všem podřizuji aby se vztekala co nejméně, ale vím, že to také neni správně :zed: jsem bezradná :nevim: dost jsem se začala stranit hřišť a okolí jelikož je i zlá na děti hodně po nich křičí a bere jim věci a když jí někdo něco nechce dát tak je zle nebo když si s ní chce někdo hrát tak začne křičet, strkat do nich atd :cert: takže se většinou kontaktu bojím a když na hřiště někdo přijde tak chvilku vyčkávám jak se situace vyvrbý a pak stejně odcházíme jelikož je to vždy stejné, ted do toho všeho začala na každého vyplazovat jazyk, dost se i stydím za její chování a je mi to vůdčí těch ostatním dětem i rodičům blbé :oops: je jí 22 měsíců, myslíte, že je to jen období či jsem někde udělala chybu? Nebo jak byste mi poradili co se jejího chování týká? Nehledě na to, že je i zlá na nás doma, při vztekání mě mlátí, škrábe, tahá za oblečení či vlasy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.7.16 22:50

@Membina Me se osvedcila jedna vec: chod mezi ty deti, na hriste atd.,ale bud pripravena, ze pujdes vsude s ni. Zadnej veget u knizky a kaficka v termosce. Delej vse s ni, zabavuj ji a ukazuj, co ma delat (jak udelat babovku, postavit hrad, rict si o pujceni hracky atd.).Kdyz udela neco oskliveho nebo vylozene spatneho, okamzite vysvetli, nehubuj, ale rekni, jak to mela udelat spravne.Jdi prikladem. Je to pakarna a obcas by to asi chtelo dat si panaka, ale vyplaci se to ;) Minimalne se nemusis bat, ze na tebe budou ostatni matky blbe koukat-uvidi naopak, ze se plne venujes narocnemu diteti a oceni to. Preji pevne nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
30.7.16 22:59

@unuděná nepatřím mezi matky co sedí a o to je to horší, snažím se jí zabavit, ale jakmile se k nám někdo přiblíží je to horor a nic si nenechá vysvětlit :zed: i za těmi dětmi jde třeba chvilku to vypada dobře a pak to začne tak jdu za ní a říkám, že takhle ne a že si můžou hrát společně což většinou nefunguje tak zkusím, že půjdeme dělat něco jiného no ahned scéna na světe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
30.7.16 23:10

Oni to jsou pěkní lisaci :) slabiny vycítí! Podřizovat se skoro ve všem je nesmysl. Ty stanovuješ hranice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.7.16 23:22
@Membina píše:
@unuděná nepatřím mezi matky co sedí a o to je to horší, snažím se jí zabavit, ale jakmile se k nám někdo přiblíží je to horor a nic si nenechá vysvětlit :zed: i za těmi dětmi jde třeba chvilku to vypada dobře a pak to začne tak jdu za ní a říkám, že takhle ne a že si můžou hrát společně což většinou nefunguje tak zkusím, že půjdeme dělat něco jiného no ahned scéna na světe :nevim:

Pak budes muset pretrpet par brzkych odchodu z hriste. Proste „berusko, jestli se budes s Pepikem tahat o hracky/plivat na deti/delat sceny, tak odchazime“ a skutecne pak odejit. Vetsine deti toto staci udelat dvakrat, trikrat a pak uz jen napominat a funguje to.Je to holt takovej trest i pro tebe, protoze dite se pak doma o to vic nudi, ale bez te duslednosti to fungovat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.7.16 23:23

Dej nejakej priklad jejiho spatneho chovani a tve reakce, treba poradime konkretneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí