Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sepishka Tak čas mě určitě netlačí, ale příteli už bude třicet.. On nikam nepůjde, argumentuje tím, že jeho sestra se snažila 4 roky a nakonec to vyšlo a k žádnýmu doktorovi nemusela, teda kromě gynekologa, když už byla v tom.. tím debata většinou končí.. ![]()
@pikola oni se asi bojí (zcela oprávněně, až v 50% nemožnosti přirozeně otěhotnět je „na vině“ muž), že se zjistí, že vlastně nejsou taková hřebci, za který se mají ![]()
@Luccy21 a ty máš nějaký přehled o tom, kdy ti chodí ovulace, pravidelný cyklus? Řešila bych to zatím s gyndařem, aspoň potvrzení ovulace a že fakt probíhá, třeba by jen stačilo nasadit hormony na podporu ovulace a bylo by vyřešeno ![]()
@pikola píše:
Zkusili jste soulozit?
Promin, ale ten dotaz vybizi k tehle odpovedi..
Hele, třeba to někoho nakrkne, tahle rada…ale já cyklus podle plotu, chlap varikokelu…a prostě jsme š… až máme syna…takže za mě
hlavně neházet flintu do žita a nepočítat plodný dny ![]()
@Gladys muj sel dobrovolne a bez kecu a vysledek byl hodne spatnej, ale on to tak nejak tusil a i tak z toho nebyla zadna pohroma.. nakonec se teda povedlo samo, to bylo radosti z jeho strany ![]()
Holky, vypsat tady naše rozhovory, který přijdou vždycky, když narazím na téma „mimi“, tak bych tady byla ještě za týden.. upřímně, na jednu stranu to občas vypadá, že jedinej, kdo tu chce mimi, jsem já..
@Luccy21 Tak pokud te netlaci cas, tak ho mozna nech jeste rok dva vycukat. Tricet dneska u chlapa je vetsinou jeste zastydly detstvi ![]()
@Luccy21
a resila uz jsi to s gynekologem aspon sama za sebe? presne urceni ovulace, zakladni testy, atd?
@tonj Tak ale nezlobte se na mě, ale když chceme mimi, tak š… co to jde, to dá rozum ![]()
@Sepishka
to jsi mě docela pobavila, ale je pravda, že na tom něco bude.. je to takový moje mimi
![]()
@Luccy21 Hodně taky prý záleží na tom jak vnímáte sex, pokud ho máte a myslíš jen na to že chceš mimčo tak je to prý nanic a samaosobně znám pár takových párů co se snažili a jen co na to přestali myslet tak se to povedlo
@Luccy21 píše:
@Gladys Jo, asi tak nějak.. ale nechci ho do ničeho nutit, chci mít chtěné mimi a ní vynucené, vybrečené a tak podobně…
Jak psaly holky, hlavne ho k nicemu nenut, mi to trvalo 5 let nez jsem muze dostala k doktorovi a jak z toho byl v pasti, ze je chyba u nej
,nakonec jsme museli na ivf, mame dva trilete sviste jo a cas mého muze asi tlacil, ted je mu 40 mi 28
, takze neves hlavu neupinej se na miminko, zkus se soustředit na praci konicky
, a prcek prijde bud sam, nebo doktori pomůžou to uvidíš casem
![]()
@Luccy21 píše:
Holky, vypsat tady naše rozhovory, který přijdou vždycky, když narazím na téma „mimi“, tak bych tady byla ještě za týden.. upřímně, na jednu stranu to občas vypadá, že jedinej, kdo tu chce mimi, jsem já..
tak ho jeste nejakou dobu nechej. ty jsi mlada, u chlapa je vek pres 30 taky uplne v pohode.
zkus dat treba aspon pulrocni oraz, kdy si slibite, ze se o ditete a jeho plozeni ani nezminite. vim, ze neni jednoduche to pustit z hlavy, ale zkus si i ti dat oraz a myslet na neco jineho a ono to taky nekdy pomuze.
@pikola Tak to gratuluji
,ale po třech letech, už mě ani občas nebaví to s ním pořád probírat.. ![]()
@Ali-Ali tuhle „taktiku“ už jsem zkoušela.. asi tak před rokem, ale prostě - nemyslet na to - nejde..
@Luccy21 Já to nemyslela zle, promiň..já to chápu, já to myslela tak, že co nejvíc souložit a užívat si to…nevím jak to máš, ale jsou tu holky co měří a koumou ovulaci apod. a to tomu podle mě nepřizpívá