Jak na muže Vodnáře ?

Anonymní
25.11.10 18:31

Jak na muže Vodnáře ?

Mám známost. Muže, který je ve znamení Vodnáře a zřejmě je to Vodnář jak poleno. Dokáže být milý, ale v mmt se jeho nálada změní. Dokáže být laskvý, ale i neuvěřitelně lakomý. O lidech se vyjadřuje mnohdy dost nehezky. Občas vidí především jen sebe, nemá rád omezování a nařizování.
Přesto, začala jsem si s ním, přestože má přítelkyni, ale dle něho zadaný NENÍ, že prý je to jen další fáze ( pítelkyni má rá, nechce ji ztratit a opustit - přesto spolu nežijí, moc se nvidí ). Jako chápete to ?
Když jsme spolu byli před pár dny na večeři, tak byl neuvěřitelný ( věděl, že mi jde jen o sex - nabídla jsem mu ho ), ale říkal jak mě miluje, držel za ruku, líbal, hladil, pak jsme šli ruku v ruce domů s tím, že je mu jedno, že nás někdo uvidi - NIC NEBYLO. Až včera a byl to opak: šli jsme domů, dělal, že mě nezná před sousedkou, pár pus, orál ( z jeho stany ) a TO a to TO nebylo nic moc ( spíš nic pro mě, než moc ) a pak rychle domů ( můj odchod ) - udělal se, zvedl, oblíkli jsme se a už šel ke dvěřím a já za ním, kousek vyprovodil … Boha, děs. Přesto mě to s ním láká ( nemám mmt partner, ani milence ). Jak ho dostat ? Co na Vodnáře platí ? Jak s nimi jednat ? A hlavně jak ho dostat, tam kam chci ? Pobláznit, třeba. Ikdyž jako o chlapa na život o něj nestojím - padlá na hlavu nejsem a hledám v jiných vodách.

Když jsem odcházela, tak se zeptal, zda lituju ? Že prý on ne. A zase jsme si domluvili na posteli ..........

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
25.11.10 18:54

holka to nevím co ti poradit, můj ex byl vodnář a už nikdy bych někoho takovýho chlapa nechtěla, jak popisuješ, milý a z minuty na minutu na zabití, moc dobře věděl jak na ženský aby je dostal, taky si moc s věrností hlavu nedělal a myslím že se to nezmění (abys toho jednou nelitovala) no a jak se to tak stává, můj další partner byl opět vodnář, absolutně nesrovnatelné, rouzmný, věrný, hodný, starostlivý, vzala jsem si ho za manžela a máme spolu skoro roční mimčo :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.10 19:00

Úžasný, měla jsi štěstí. Gratuluji. Víš, já mám ve svém okolí 2 Vodnáře: táta - podpantoflák, kliďas, maminčin mazánek, věrný chlap, sobec, lakomec ...... Děda - hrozná povah. A on - tvrdí jak chce vztah, přitom dělá opak, dokáže být skvělý chlap ( bavič, miláček, sluníčko ..... ) a za chvíli někdo jiný. Strašně sobecký, vztahovačný, občas i neochotný, když on NECHCE, tak s ním nikdo nehne, sem tam neskutečný lhář, který věrnost vyžaduje i upřímnost, ale dělá přesný opak.

V posteli, jak jsem měla tu čest, děs - snad myslel jen na sebe. Chci jen, aby mi zobal z ruky. Nechci ho za partnera, takovej sebevrah nejsem a díky bohu už taky ne zamilovaná až po uší - tehdy jsem dělala všechno co chtěl, nakonec mi řekl, že ho stíhám a uháním ( pravda to v jednu dobu byla ) a utekl ( zkoušei jsme vztah ) .........

• Citovat
  • Upravit
1927
25.11.10 19:03

nemyslím si, že znamení v tom hraje tu největší roli..i když je asi pravda, že něco ovlivní, ale podle mě, ne všechno..mám bráchu - taky je vodnář, a to že by měl víc holek najednou - to nikdy..on spíš hledá normální holku, obyčejný vztah, je věrný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
25.11.10 19:04

no ono je to kus od kusu, asi těžký radit, ale třeba se tu nějaká dobrá duše najde.

jen na toho mýho ex (podobnější typ jak tvuj) platilo čím mín jsme měla zájem tím úžasnější jsem byla :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.10 19:10

Jako že tě uháněl ? Ano, i to mě se stalo - když opomenu, že jsem mu nabídla sex a najednou žádná jiná pro něj do postele není, je schopný mi napsat za den x smsek, mezitím hovoty. Stalo se ( když jsme šli za vztahem ), že byl prostě aktivní když jsem ho ignorovala ( chtěla jsem s ním skončit ), mohl se přetrhnout: napsal mi a já mu odepsala za den/dva, od něj okamžítá odpověď.

Víte, on je opravdu šílená povaha: vidí jen sebe, občas dost lže, žije tím co je teď a ne tím co bude ( to jsem pochopila ). Taky mi přišlo ( ale nejsem si jistá ) když jdu na něj okatě a neůstupně ( což moc neumím ), tak ta jeho šílená pohodlnost a tvrdohlavost jakoby nebyla.

Jinak za celou dobu ( v únoru rok ) opravdu nevím jak na něj. :-?

• Citovat
  • Upravit
2785
25.11.10 19:12

Vodnáře neni lehké zmanipulovat a už vůbec ne omotat okolo prstu,tak aby dělal co ty chceš a aby jsi ho dostala tam kam chceš.
Musí to chtít on sám. :wink:
A jak píše Merett,čím víc budeš dělat nezájem,tím budeš možná úspěšnější.Pokud o tebe ale nestojí,nehneš s ním,ani kdyby jsi se postavilana hlavu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.10 19:17

No ju, ale jak nezájem holky ? Zítra jsme domluveni. Napsala jsem mu zda má čas ? Jeho odpověď " chceš ? ". Tak jsme se, tak nějak " domluvili ". Vím, že šílí když ho ignoruju - mohl se zbláznil, když jsem ho nepozdravila, nebala telefon ( on mi nebral tel, pak se uráčil ozvat, tak jsem udělala to samý ) a jak byl najednou aktivní. NEVÍM JAK NA NĚJ, holky ? Co vím, tak byl nevěrný furt ( i jako manžel ), těch žen měl NĚKOLIK najednou, teď nevím jak to je: zda jsem jen já. Možná. Ke všemu si píše do kalendáře jména ( holčičí ) - se budu muset zítra podívat. Vím, že je zvědavý až moc - mluvili jsme spolu, dělala jsem tajemnou, ale opil mě a dostal ze mě to co jsem mu říct nechtěla, ikdyž jsem to načala.

Jsem Ryba - zcela jiná povaha: romantik, snílek … A tak mě dostalo ta jeho neochota po sexu ( ani mi nedal kapesník, hned mě vyprovodil ...... ) no, jsem zvědavá co zítra ? Když to bude to samý, nahodim ignoraci a uvidím co chlapes udělá.

• Citovat
  • Upravit
2785
25.11.10 19:20

anonymní a kolik mu je let?mě trochu zarazilo, že si píše do kalendáře ty jména:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.10 19:23

Dost, je to zralej chlap. Ty jména ? Podle mě to bere jako hru, baví se tím. Celkově se občas chová jak malej, nevyzrálej a nerozhodnej chlap. :think:

• Citovat
  • Upravit
2785
25.11.10 19:30

A tobě nevadí, že si udělá dobře a vypakuje tě z bytu?to bych ho hnala teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.10 19:31

Ahoj anonymní…
upřímně jiný nebude…chce to být v tom vztahu nevztahu hodně sobecká…
Chceš sex, on s tím souhlasí, tak si ho užij a hned jak budeš se prostě seber a odejdi sama…
Víc co to je vztah s Vodnářem…můj ex byl vodnář a i manža je…ale jsou naprosto rozdílný…
Ex byl úžasnej v posteli, ale nebyla jsem jediná žena jeho života, čas od času mi posílá sms a zkouší jestli by mě znova neutáhl na krásné modré oči…
Takže rada za mě, zařiď si svůj spokojený život, o nic se ho nedoprošuj…diktuj si podmínky sama

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.10 19:32

Bylo to poprví, dám mu druhou šanci a pak se uvidí. Když to bude jako to bylo, tak adi jo. Navždy

• Citovat
  • Upravit
6424
25.11.10 19:33

A proč ho vlastně chceš? Má přítelkyni, nechce se s ní rozejít. TO ani To nestálo za moc. Jako chlapa pro život ho nechceš. Je to sobec a lže. Nemyslím si, že ti to něco přinese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.10 19:35

Na mě musít prosím polopatě, jsem mladá a nezkušená. Tak jako závislá na něm nejsem ( byla jsem, když jsem byla do něj blázen ), říkám dávám mu druhou šanci, když ji zvorá, tak nemá šanci, pokusím se ho zítra trochu usměrnit ( delší předehra, polibky … a ne hned na věc, boha jak dneska ), je nadrženej to je poznat ( ikdyž s erekcí problém měl - jsem si myslela, že je to mnou ). Ale opravdu nevím jak s ním jednat, moje jediná známost byla Váhy a to jsme si sedli na 1, rozuměli si ve všem.

Jak nebýt sobecká a jak s ním umět jednat, nastolit pravidla ? I to, že mi přišel naproti byl pokrok ( beru, má strach, aby ho někdo se mnou neviděl NAJEDNOU STRACH ....... )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová