Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A hlavně, mě to tu spíš přijde předhánění se v tom, kdo je lepší a uvědomělější matka, žádná by nedala ani ochutnat nic nezdravého, jím zásadně jen doma u stolu zdravou doma uvařenou, nejlépe i doma vypěstovanou stravu (schválně přeháním, kdyby se toho někdo chtěl chytit) nebudu se přece koupat, abych náhodou neprovokovala dítě, nebudu telefonovat a vlastně dělat nic, co by nemělo dělat dítě, protože pak chuďátko trpí, když nedostane co chce
.co to má jako být??jako ať si každá dělá to, co uzná za vhodné, ale osočovat tu chuďeru zakladatelku za výše uvedené- neuvěřitelné.
@luca241 píše:
A hlavně, mě to tu spíš přijde předhánění se v tom, kdo je lepší a uvědomělější matka, žádná by nedala ani ochutnat nic nezdravého, jím zásadně jen doma u stolu zdravou doma uvařenou, nejlépe i doma vypěstovanou stravu (schválně přeháním, kdyby se toho někdo chtěl chytit) nebudu se přece koupat, abych náhodou neprovokovala dítě, nebudu telefonovat a vlastně dělat nic, co by nemělo dělat dítě, protože pak chuďátko trpí, když nedostane co chce.co to má jako být??jako ať si každá dělá to, co uzná za vhodné, ale osočovat tu chuďeru zakladatelku za výše uvedené- neuvěřitelné.
Ale o tom preci diskuze neni. Zakladatelka to dcerce davat NECHCE. O tom se preci celou dobu bavime. Kdyby ji dala vse co ji sama tak neresi vztekani…
@krtek7489 píše:Sorry, ale vy jste vážně švihlý.
Moc často se mi nestává, abych se u nějaké diskuze pobavila, ale tady za tu vám děkuji, zvedly jste mi v tomhle hnusným počasí náladu
A ted trochu vážně. Některé z vás, jste fakt otroky svých dětí. Abych se před dítětem nemohla koupat, protože ono by chtělo také, jíst a pít co chci, aby nechtělo náhodou ochutnat… To snad nemyslíte vážně
Máme 21 měsíční, jí a pije vše co my, kromě alkoholu a kafe, fakt před ní nic tajně nejíme a když mám chut na kebab nebo hranolky, dostane prostě také. Co je na tom tak strašného, když to má jednou, dvakrát do měsíce? A koupu se kdy se mi zlíbí a řvát by si mohla jak chtěla prdelka