Jak na nervní batole?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2129
19.11.14 13:39

A hlavně, mě to tu spíš přijde předhánění se v tom, kdo je lepší a uvědomělější matka, žádná by nedala ani ochutnat nic nezdravého, jím zásadně jen doma u stolu zdravou doma uvařenou, nejlépe i doma vypěstovanou stravu (schválně přeháním, kdyby se toho někdo chtěl chytit) nebudu se přece koupat, abych náhodou neprovokovala dítě, nebudu telefonovat a vlastně dělat nic, co by nemělo dělat dítě, protože pak chuďátko trpí, když nedostane co chce :zed:.co to má jako být??jako ať si každá dělá to, co uzná za vhodné, ale osočovat tu chuďeru zakladatelku za výše uvedené- neuvěřitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
19.11.14 15:10
@luca241 píše:
A hlavně, mě to tu spíš přijde předhánění se v tom, kdo je lepší a uvědomělější matka, žádná by nedala ani ochutnat nic nezdravého, jím zásadně jen doma u stolu zdravou doma uvařenou, nejlépe i doma vypěstovanou stravu (schválně přeháním, kdyby se toho někdo chtěl chytit) nebudu se přece koupat, abych náhodou neprovokovala dítě, nebudu telefonovat a vlastně dělat nic, co by nemělo dělat dítě, protože pak chuďátko trpí, když nedostane co chce :zed:.co to má jako být??jako ať si každá dělá to, co uzná za vhodné, ale osočovat tu chuďeru zakladatelku za výše uvedené- neuvěřitelné.

Ale o tom preci diskuze neni. Zakladatelka to dcerce davat NECHCE. O tom se preci celou dobu bavime. Kdyby ji dala vse co ji sama tak neresi vztekani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
20.11.14 23:54
@krtek7489 píše: :dance: Sorry, ale vy jste vážně švihlý. :mrgreen: Moc často se mi nestává, abych se u nějaké diskuze pobavila, ale tady za tu vám děkuji, zvedly jste mi v tomhle hnusným počasí náladu :mrgreen: A ted trochu vážně. Některé z vás, jste fakt otroky svých dětí. Abych se před dítětem nemohla koupat, protože ono by chtělo také, jíst a pít co chci, aby nechtělo náhodou ochutnat… To snad nemyslíte vážně 8o Máme 21 měsíční, jí a pije vše co my, kromě alkoholu a kafe, fakt před ní nic tajně nejíme a když mám chut na kebab nebo hranolky, dostane prostě také. Co je na tom tak strašného, když to má jednou, dvakrát do měsíce? A koupu se kdy se mi zlíbí a řvát by si mohla jak chtěla prdelka ;)
:potlesk: já jsem celou dobu psala to samé, jen jsem to trochu moc rozebírala no ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí