Jak na výchovu u temperamentní, divoké dcery?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
30.5.16 14:44

@anupati Už krásných 8 let. A kolik je tvým dětem? nebo máš jen jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
30.5.16 14:46

@anupati a druhá rok a půl :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
30.5.16 14:52

@Petulka1234 Holky mají starší v létě 3 a mladší 2,5 měsíce. 8 už je velká holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
30.5.16 14:54

@ntkv Ano, nálepky nikomu nepomáhají. A jestli malá měla dost příležiostí lozit venku po zemi a sbírat kamínky, lístečky…tak to je celý slavný nácvik úchopu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
30.5.16 15:19

@nico2 mám na chlup stejně starou dceru, taky lvici a za sebe říkám, že prohlídku hradu by taky nedala a dělala opičky, proto tam s ní nelezu :mrgreen: Přijde mi normální, bud ráda, že je taková a ne mouchy snězte si mě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
30.5.16 16:47

Máme doma stejnou cácorku, je to teda panna, v září bude mít tři roky, ale té Tvojí je chováním hodně podobná. Dojdeme k doktorovi a všechny děti v čekárně sedí u rodičů, popř. si prohlíží knížky nebo nějaké skládačky, naše leze po stole, židlích, chodí k dětem a hladí je, mluví na ně, nosí jim hračky apod. Někdy mám pocit, že my jsme divní a ostatní (všichni) jsou normální, když dokáže dvouleté dítě takhle sedět způsobně u maminky:-).

Jdeme kolem hřiště, tam si hraje 5 velkých kluků (kolem 8-10 let) na vojáky, malá vletí s klackem v ruce mezi ně a pošťuchuje je (napodobuje jejich chování) a absolutně nemá problém. A tak je to všude, absolutně se nebojí, s každým chce být hned kamarád, někde sedět nevydrží. Zkusila jsem divadlo pro děti, seděla chvíli na židli, protože to dělaly ostatní děti, pak zjistila, že to tak bude pořád, no po chvíli jsme šli domů, když vyskočila, stoupla si před hlediště a začala zpívat skákal pes přes oves, aniž by jí vadilo, že za ní na pódiu se někdo snaží hrát divadlo.:-)

Taky ráda výletuju na hrady. Doporučuju např. hrad Lipnice, ten je bez komentované prohlídky, zaplatí se vstup do areálu a hrad si každý prochází sám, je opravdu velký a je tam spousta věcí k vidění, dá se vylézt na věže, spousta zákoutí apod. Malé nebyly ani dva roky, ale tohle jsme si teda užili všichni, parádní výlet a nikoho jsme neobtěžovali. Asi takových hradů bude víc… Jinak holt jeden s dítětem venku, druhý na prohlídku. Jo, jednu prohlídku jsem s ní absolvovala, ale to byla mimino a spala v nosítku:-).

A nedávno jsme byli v pekle - Peklo Čertovina - atrakce v obci Čertovina za Hlinskem, fakt moc pěkně udělané, hodně akční, děti se nenudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.16 12:28

Ha ha, tak to si dobra teda, ja mám 4letku a byli jsme v dinoparku, ji nic nezajimalo jen klouzačky, delat prusery nebo sceny když nebylo po jejim, popravde se přiznam kamkoliv jdeme ona musí byt středem pozornosti a ja to zkratka nezvladam a vždy kvuli ni musím odejit domu a mam depku když sni mam nekde jit co zase vyvede.Lidi na me koukaji jak na blbce protože si neumím sklidnit dite, anebo naopak jak na tyrana co na ni musí šteknout aby nekřičela nebo nedelala to co delat nemá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML