Jak najít ubytovnu - nevím, jak se tam dostat?

7205
26.6.18 21:27

Jak najít tu ubytovnu?

Zdravím. Potrebuju rychle poradit. Máme být od zítřka ubytovaní v ubytovně v Praze. Já na netu zaboha nemůžu najít návod jak se tam dostat. U jiných ubytoven to normálně píší a tady mi to nejde najít :zed: prostě jak se dostaneme do ubytovny: Dobrá ubytovna praha 7 holešovice. Nepište mi nic o navigaci. Pomůže mi to někdo najít na jejich stránkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7205
26.6.18 21:29

Jak dál z hlavního nádraží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
26.6.18 21:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
26.6.18 21:36

A co si dat jejich adresu a odkud se tam chcete dostat do mapy.cz?
Bubenska 43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.6.18 21:38

a co si tam jednoduše zatelefonovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
@GabinkaCh píše:
Zdravím. Potrebuju rychle poradit. Máme být od zítřka ubytovaní v ubytovně v Praze. Já na netu zaboha nemůžu najít návod jak se tam dostat. U jiných ubytoven to normálně píší a tady mi to nejde najít :zed: prostě jak se dostaneme do ubytovny: Dobrá ubytovna praha 7 holešovice. Nepište mi nic o navigaci. Pomůže mi to někdo najít na jejich stránkách?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
@histep píše:
A co si dat jejich adresu a odkud se tam chcete dostat do mapy.cz?
Bubenska píše: Více

To jsem teď udělala a našlo mi to asi 5 možností, jak a čím se tam z Hlaváku dostat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
26.6.18 21:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
26.6.18 21:40
@GabinkaCh píše:

Jinak teda nechápu,proč by v 21.st měli mít návod, jak se dostat na ubytovnu z hlavního nádraží 8o :nevim: To si snad umí každý najít. A ne každý cestuje z hlavního nádraží :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
26.6.18 21:41
@mamina89 píše:

To je hrozná štreka a úplně zbytečně. Stačí dojet z Hlaváku metrem do Holešovic a pak je to pár minut pěšky…nebo jet z Hlaváku tramvají 26,6,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
26.6.18 21:42
@Terezxx píše:
To jsem teď udělala a našlo mi to asi 5 možností, jak a čím se tam z Hlaváku dostat…

No, tak si můžeš ještě vybrat, jak a čím se tam dostat z. Tím líp :palec: :mrgreen: Je to v Praze. Je jasné,že tam bude daleko více možností,než na vesnici :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.6.18 21:42

Zadej si adresu do googlu, najdi nejbližší zastávku mhd a vyhledej si spojení podle stránek dopravního podniku (dpp.cz).
Nejak mi uniká smysl popisu cesty na netu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1818
26.6.18 21:43
@Terezxx píše:
To je hrozná štreka a úplně zbytečně. Stačí dojet z Hlaváku metrem do Holešovic a pak je to pár minut pěšky…nebo jet z Hlaváku tramvají 26,6,…

Tak já hlavně nevím, zda zakladatelka chce jet MHD. Třeba chce jít pěšky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
26.6.18 21:44

Jinak teda mě 4km zas tak moc nepřijdou. Pěkná procházka :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.6.18 21:45
@mamina89 píše:
Jinak teda nechápu,proč by v 21.st měli mít návod, jak se dostat na ubytovnu z hlavního nádraží 8o :nevim: To si snad umí každý najít. A ne každý cestuje z hlavního nádraží :mavam:

to jen dokazuje, jak jsou lidé v životě neschopní.Neporadit si sám ani s blbou trasou z bodu A do bodu B.Při existenci internetu nepochopitelné.Než namáhát mozek, tak založit diskusi na EM ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová