Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím. Potrebuju rychle poradit. Máme být od zítřka ubytovaní v ubytovně v Praze. Já na netu zaboha nemůžu najít návod jak se tam dostat. U jiných ubytoven to normálně píší a tady mi to nejde najít
prostě jak se dostaneme do ubytovny: Dobrá ubytovna praha 7 holešovice. Nepište mi nic o navigaci. Pomůže mi to někdo najít na jejich stránkách?
A co si dat jejich adresu a odkud se tam chcete dostat do mapy.cz?
Bubenska 43
@GabinkaCh píše:
Zdravím. Potrebuju rychle poradit. Máme být od zítřka ubytovaní v ubytovně v Praze. Já na netu zaboha nemůžu najít návod jak se tam dostat. U jiných ubytoven to normálně píší a tady mi to nejde najítprostě jak se dostaneme do ubytovny: Dobrá ubytovna praha 7 holešovice. Nepište mi nic o navigaci. Pomůže mi to někdo najít na jejich stránkách?
@histep píše:
A co si dat jejich adresu a odkud se tam chcete dostat do mapy.cz?
Bubenska píše: Více
To jsem teď udělala a našlo mi to asi 5 možností, jak a čím se tam z Hlaváku dostat…
@GabinkaCh píše:
Zdravím. Potrebuju rychle poradit. Máme být od zítřka ubytovaní v ubytovně v Praze. Já na netu zaboha nemůžu najít návod jak se tam dostat. U jiných ubytoven to normálně píší a tady mi to nejde najítprostě jak se dostaneme do ubytovny: Dobrá ubytovna praha 7 holešovice. Nepište mi nic o navigaci. Pomůže mi to někdo najít na jejich stránkách?
Jinak teda nechápu,proč by v 21.st měli mít návod, jak se dostat na ubytovnu z hlavního nádraží
To si snad umí každý najít. A ne každý cestuje z hlavního nádraží ![]()
@mamina89 píše:
To je hrozná štreka a úplně zbytečně. Stačí dojet z Hlaváku metrem do Holešovic a pak je to pár minut pěšky…nebo jet z Hlaváku tramvají 26,6,…
@Terezxx píše:
To jsem teď udělala a našlo mi to asi 5 možností, jak a čím se tam z Hlaváku dostat…
No, tak si můžeš ještě vybrat, jak a čím se tam dostat z. Tím líp
Je to v Praze. Je jasné,že tam bude daleko více možností,než na vesnici
![]()
Zadej si adresu do googlu, najdi nejbližší zastávku mhd a vyhledej si spojení podle stránek dopravního podniku (dpp.cz).
Nejak mi uniká smysl popisu cesty na netu ![]()
@Terezxx píše:
To je hrozná štreka a úplně zbytečně. Stačí dojet z Hlaváku metrem do Holešovic a pak je to pár minut pěšky…nebo jet z Hlaváku tramvají 26,6,…
Tak já hlavně nevím, zda zakladatelka chce jet MHD. Třeba chce jít pěšky ![]()
@mamina89 píše:
Jinak teda nechápu,proč by v 21.st měli mít návod, jak se dostat na ubytovnu z hlavního nádraží![]()
To si snad umí každý najít. A ne každý cestuje z hlavního nádraží
to jen dokazuje, jak jsou lidé v životě neschopní.Neporadit si sám ani s blbou trasou z bodu A do bodu B.Při existenci internetu nepochopitelné.Než namáhát mozek, tak založit diskusi na EM ![]()