Jak namazat běžky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
915
6.1.21 19:52

Přesně proto jsem si pořídila běžky s podporou stoupání, tohle mi přijde jako hrozný opruz. 😕 Pamatuju jak byli všichni opatlaní a stejně se to furt lepidlo nebo podkluzovalo😟

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
6.1.21 20:20
@páájaa2 píše:
Přesně proto jsem si pořídila běžky s podporou stoupání, tohle mi přijde jako hrozný opruz. 😕 Pamatuju jak byli všichni opatlaní a stejně se to furt lepidlo nebo podkluzovalo😟

Myslím že skejtový běžky se ani s podporou nedělají tak se mazat musí a u klasiky není nad dobře namazané běžky a abych nebyla celá opatlaná tak jsem si pořídila manžela. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81482
6.1.21 21:38
@Pudloslava píše:
  1. spousta lidí vůbec nemaže (a nemá ani šupiny) a taky jezdí. Stejně se ti vosk po cestě ojede a budeš líná přimazávat, tak si víc procvičíš ruce, ono nakonec je to celkem zdravé, ruce máme obvykle všechny slabé

:mrgreen: už tam mám takovou leta pěstovanou přírodní nanovrstvu ( směs klistru, hlíny, jehličí, psích chlupů, hoven…), hezky to stoupá, nic se na to už nelepí. Mírně to drhne, ale ne nijak dramaticky.

Já se právě vrátila z dizidentského běhu. Ikdyž běh je nadnesený pojem.Po tmě, bez čelovky, aby mi nezhaftli pro potulku po 21. hodině. Uplně jsem si připadala jak parašutista Silver A. Ale todle už člověk nikdy nezažije!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
7.1.21 00:31
@Lama Lama píše:
:mrgreen: už tam mám takovou leta pěstovanou přírodní nanovrstvu ( směs klistru, hlíny, jehličí, psích chlupů, hoven…), hezky to stoupá, nic se na to už nelepí. Mírně to drhne, ale ne nijak dramaticky.Já se právě vrátila z dizidentského běhu. Ikdyž běh je nadnesený pojem.Po tmě, bez čelovky, aby mi nezhaftli pro potulku po 21. hodině. Uplně jsem si připadala jak parašutista Silver A. Ale todle už člověk nikdy nezažije!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to me bavi… Silver A… ja si teda celovku vzala a uplne jsem zapomnela, ze je ten zakaz vychazeni. Ale divny mi bylo, ze nikde ani noha 8)
Zitra bude velky den, vydam se poprve na bezky! Tak na me myslete. Uz ted vim, ze jsem si asi koupila blby. Kdyz na nich stojim, nikde neodstavaji, takze podle vsech indicii moc mekke :nevim: Ale nerikejte mi pravdu, do zitra jeste muzu doufat, ze to trochu pojede. To je asi to riziko online nakupu :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
7.1.21 07:26

@MadGirlNancy
To neni možný, že nikde neodstavají, pokud nemáš alespoň 120 kg. Musíš stát na obou současně na tvrdý a rovný podlaze a pak pod vázáním musíš prostrčit list papíru. Délku máš o pár cm delší než výšku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
7.1.21 07:31

Nechavam si kazdy rok servisovst běžky, mazani je pro mě věda, hodne bruslim, takže nemazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
7.1.21 07:44

@Královna Kosmíru
Mažu (manžel mi maže) i skejtový lyže zhruba po třech jízdách, ať to fičí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
7.1.21 07:50

@madyb Můj manžel by mi běžky nikdy nemazal, ten tomu taky nerozumi, a ja se do toho raději nemontuju, takže lepší když tam nic nepatlam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
7.1.21 15:11

Jsem zpet! Predpokladam, ze v jine nez ledovovodovoblative stope to nebude podkluzovat a bude to parada. Chce to ale fakt vyjet do vyssich poloh a ne to zkouset na minisnehu v parku. Ale parada, to me bude bavit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
7.1.21 20:43

@MadGirlNancy
Pokud se chceš sklouznout a ne se jen tak plážovat tok to trochu podkluzovat musí :D.
Od toho máš hůlky a pak jen vypilovat techniku. :mrgreen: No, ale pokud to klouže příliš tak to opruz je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
8.1.21 06:04

@Lama Lama za úplňku je na sněhu docela dobře vidět :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
8.1.21 06:06
@MadGirlNancy píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to me bavi… Silver A… ja si teda celovku vzala a uplne jsem zapomnela, ze je ten zakaz vychazeni. Ale divny mi bylo, ze nikde ani noha 8)
Zitra bude velky den, vydam se poprve na bezky! Tak na me myslete. Uz ted vim, ze jsem si asi koupila blby. Kdyz na nich stojim, nikde neodstavaji, takze podle vsech indicii moc mekke :nevim: Ale nerikejte mi pravdu, do zitra jeste muzu doufat, ze to trochu pojede. To je asi to riziko online nakupu :,(

me taky neodstavaj a jezdim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81482
8.1.21 07:07
@Pudloslava píše: .

No, možná za jasne noci, ne ve sněhové vanici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
8.1.21 08:23

@Lama Lama
tak drsna teda nejsem, ale treba se zlepsim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
10.1.21 19:51

@MadGirlNancy
Tak jak se povedlo namazat?

U nás sníh naprostá paráda. No skoro občas ještě nějaký krtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková