Jak nevyděsit partnera dotazem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5063
25.9.19 18:00

Takže když,,nemůžeš,, otěhotnět přirozeně nepoužíváš žádnou antikoncepci? Jestli jo, tak se domluv s mužem na vysazení, počkejte pár mesíců a když nic, tak samo vyplyně, že to zkusíte s pomocí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
25.9.19 18:45

Zakladatelko ty máš dost. :mrgreen:

Můžu za chlapy říct, že po 5ti letech by mě tvá otázka na početí vůbec nepřekvapila. Nechodíš před ním v předklonu? To přece jinak není možný tohle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
25.9.19 20:01
@Akinee píše:
Taky mě to šokovalo 8o Ta dnešní doba je fakt zvrácená.

Nooo my jsme v lete meli s pritelem petilete vyroci a dceri jsou tri :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
25.9.19 20:12
@Veru1987 píše:
Nooo my jsme v lete meli s pritelem petilete vyroci a dceri jsou tri :D

Tak je to přirozené. To dnešní našlapování po špičkách, jestli chlapa nevyděsí svatba nebo děcko, mě fascinuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.19 20:12

Brzy to mela znama. Do Ivf sla po pul roce od seznameni s chlapem. Do roka byla vdana a tehotna. To je brzy. Ja chtela dite po 8 letech vztahu a chlapovi se to zdalo brzy. Bylo nam pres 30… oznamila jsem, ze prestavam brat HA, at se zaridi. No jednou mu to ujelo a ditko uz nam chodi na ZS.

• Citovat
  • Upravit
7674
25.9.19 20:18
@Akinee píše:
Tak je to přirozené. To dnešní našlapování po špičkách, jestli chlapa nevyděsí svatba nebo děcko, mě fascinuje.

Svoji jsme tri mesice :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.19 07:00
@Lumius píše:
Zakladatelko ty máš dost. :mrgreen:Můžu za chlapy říct, že po 5ti letech by mě tvá otázka na početí vůbec nepřekvapila. Nechodíš před ním v předklonu? To přece jinak není možný tohle :mrgreen:

No když my jsme oba takový zpomalení v jistých ohledech. To kdybyste viděl naše začátky v seznamování a oťukávání, to byste měl teprve dost :)) Ale jo, je mi jasné, že moje otázka vyzněla poněkud úsměvně a vidím to tak, že si uděláme s přítelem hezký večer a proberem to. Už jsem měla chuť to naťuknout včera, ale když jsem ho viděla v jakém stavu přišel z práce po dvanáctce a ještě nás navštívila maminka, tak se mi to nezdálo úplně vhodné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.19 07:01

A děkuji moc všem za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14106
26.9.19 13:20

My se teda hádáme, takže možná proto jsem byla držka držková a zeptala se chlapa po půl roce, kdy se vezmeme. Takže po pěti letech od začátku vztahu jsme měli za sebou svatbu a dvě děti.
Normálně se ho zeptej, po pěti letech vztahu fakt není brzo na děti, zvlášť když ti je přes 30. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.19 11:21

No, rozhodně bych nepořizovala dítě s partnerem, který se vyděsí, když začnu po pětiletém vztahu řešit potomstvo. Upřímně, toto se řeší mnohem dříve (pokud vám teda není 15).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.19 12:00
@Anonymní píše:
Krásný den přeji. Zajímal by mne spíše pohled plachých mužů, co se týče mého problému, ale vzhledem k tomu, že se na těchto stránkách pohybuje hlavně ženské pokolení, budu ráda i za jejich názory. Problém se má takto. Vzhledem ke své diagnóze nemohu mít děti přirozenou cestou. Partner o tom už od začátku ví. Za nedlouho oslavíme páté výročí vztahu, z toho rok společného bydlení bez jediné hádky a jediného problému. Ťuk ťuk na pracovní stůl, ale nejspíš nám to snad klape. Vím, že řešit otázku dětí po necelých 5 letech vztahu je nejspíš celkem brzo. Na mě by asi bylo, i když se svým partnerem bych se ničeho nebála, je to hodný a spolehlivý muž. Jenomže jsme poněkud v nestandartní situaci či jak bych to jinak nazvala. Před dvěma roky mi řekl doktor, že děti jedině s IVF a pokud možno do tří let a že ve 35 už bude dle mých výsledku AMH pozdě. Vše jsem tenkrát příteli vysvětlila a jemu by nevadila ani představa si děti adoptovat, v podstatě tu informaci sebral líp jak já. Ani mně by nevadila adopce, ale říkám si, že když už je tu možnost alespoň IVF a partner by to chtěl třeba zkusit, tak proč toho nevyužít. Bude mi už 33 a nejspíš už je teď pozdě, ale ráda bych se partnera zeptala, jestli by tu variantu nechtěl přeci jenom vyzkoušet a že jestli ano, tak už je čas. Pro mě za mě, já si klidně počkám na adopci, nemám s tím problém, ale zajímalo by mne, jak se k tomu momentálně staví partner. Dlouho jsme se o tom nebavili a já mám trochu obavy, abych pak nevypadala jako vysokotoňážní stíhačka, když se ho začnu ptát po 5 letech na děti. Zkrátka tak nějak, abych ho nevyděsila.

Ty jediná znáš svého partnera. Adopce je možné řešení. Ale pořád tu jsou chlapy, kteří se doma rádi postarají o svoji těhuli, která je pro ně bohyní:)… On ví, že ty máš problém, tohle asi nebylo lehké říct. A to, že je možná nějaké řešení se říct bojíš? Udělej večeři a hurá do diskuse.)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky