Jak odbarvit barvené obočí

25179
26.4.19 16:04

Oa to s tebou předem nekonzultovala, jakou barvu ti tam dá? Ono to postupně vybledne, jak bude obočí vypadávat a odrůstat :think: Zatím to snad jedině něčím překrýt, ted jsem např viděla takový gel/pomádu na obočí od Meybellin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7873
26.4.19 16:09

Ono se to opravdu zakrátko celkem „znormalizuje“, ale to krátko (co si tak pamatuji) budou alespoň třeba 3-4 dny. Jestli to chvilku vydržíš být za Marfušu, tak se na další zásahy vykašli, akorát to víc poděláš. Příští týden už to bude vypadat celkem normálně, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
26.4.19 16:10

Zkus vodu s citronem nebo kys. citronovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paz
50
27.4.19 21:19

Přikláním se k tomu vydržet. Jestli bude slunečno, vybledne to ještě rychleji, než je běžné. Nebo zkusit jinou kosmetičku, jestli by riskla odbarvení a pak novou barvu, světle nebo středně hnědou, s kratší dobou působení (přitmavit to může vždycky).

Zaráží mě, že si někdo troufne dělat obočí černou. Mě k tomu přemluvila jen jedna vyznavačka gothic stylu. A to až potom, co se jí tmavá hnědá zdála pořád moc světlá. A ještě jedna paní, která se celý život odbarvovala na platinovou blond a přímo si vyžádala černé obočí. Tu jsem jinak neznala a sedělo jí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7873
28.4.19 10:13

@Paz ona to nemusí být ani ta opravdu černá. Já jsem na obočí měla vždycky hnědou a stejně to ty první dny byla katastrofa - prostě černá hrůza. Postupem času jsem na těch pár dní hrůzy měla stále menší odvahu a radši jsem se smířila se svým světle žlutým obočím ;)
(ale je taky pravda, že je to už přes 2 let a to byla opravdu na výběr jen černá a hnědá a ber co je. Věřím, že dnes už je k mání hromada odstínů a značek a dá se to nabarvit tak, aby člověk nemusel prvních 5 dní chodit kanálem :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paz
50
28.4.19 11:33

@vulpes souhlasím. Jednou jsem chytla tubu hnědé, které šla skoro do černa, asi blbá šarže. A nebo někomu barva chytá hodně a rychle, jinému ta samá zase špatně a potřebuje i dvojnásobný čas působení. Může být i stín barvy na kůži a jak zmizí (1-2 dny), obočí už vypadá mnohem líp. No je to boj a když to člověk konečně vychytá, výrobce změní složení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková