Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vy musíte mít s tím chlapem super vztah ![]()
Tady je poslední dobou nějaký profesionál na zakládání večerních provokativních diskuzí?
Jdi si radši hledat práci než trollit tady stupidními diskuzemi.
@Anonymní píše: Čauky, mám otázku a jak už nadpis napovídá jedná se o velice citlivé téma, proto anonym, nepotřebuji aby mě někdo z rodiny, nebo známých dle nicku poznal, děkuji. A teď k té otázce, co opravdu pomáhá při snaze otěhotnět, když přítel odmítá přestat používat kondomy. Máme spolu už syna a mě pomalu končí rodičák (v listopadu) a já bych chtěla, zůstat s ním doma, aby nemusel do školky, takže potřebuji na ten rodičák navázat s dalším miminkem. Propichování kondomu jehlou nepomáhá. Nějaká rada? Jde kondom eventuelně poškodit nehtem, těsně před nasazením?
Děláš ty díry úplně blbě, díra se udělá, až je ten kondom nasazený - minimálně velkou jehlou, ale nejlépe pletací jehlicí.
@Anonymní píše: Čauky, mám otázku a jak už nadpis napovídá jedná se o velice citlivé téma, proto anonym, nepotřebuji aby mě někdo z rodiny, nebo známých dle nicku poznal, děkuji. A teď k té otázce, co opravdu pomáhá při snaze otěhotnět, když přítel odmítá přestat používat kondomy. Máme spolu už syna a mě pomalu končí rodičák (v listopadu) a já bych chtěla, zůstat s ním doma, aby nemusel do školky, takže potřebuji na ten rodičák navázat s dalším miminkem. Propichování kondomu jehlou nepomáhá. Nějaká rada? Jde kondom eventuelně poškodit nehtem, těsně před nasazením?
To jako vážně??
Jsi hloupá! Tohle má být rozhodnutí obou rodičů! Pak se jednou nediv že skončíš sama s děckama!!! Dost lituji toho chlapa tvého chlapa!!
@pe-terka píše:
Musíš ten kondom prokousnout
Ale jen když je nasazený, jinak to nefunguje. ![]()
Někdo má hold hlavu jen na jedno, na to aby mu nepršelo do krku. Že zakladatelko.
Pro ty ženy co si úmyslně pořizují dítě proti vúli partnera, blíží se tomu konec ![]()
@Lekninka91 Jako anonym můžeš založit diskusi po 100 příspěvcích.
Spíš kravka.
Čauky, mám otázku a jak už nadpis napovídá jedná se o velice citlivé téma, proto anonym, nepotřebuji aby mě někdo z rodiny, nebo známých dle nicku poznal, děkuji. A teď k té otázce, co opravdu pomáhá při snaze otěhotnět, když přítel odmítá přestat používat kondomy. Máme spolu už syna a mě pomalu končí rodičák (v listopadu) a já bych chtěla, zůstat s ním doma, aby nemusel do školky, takže potřebuji na ten rodičák navázat s dalším miminkem. Propichování kondomu jehlou nepomáhá. Nějaká rada? Jde kondom eventuelně poškodit nehtem, těsně před nasazením?