Jak píchnout Pregnyl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10959
6.7.13 13:09
@stroužek píše:
Holky, tak jsem musela stejně na gyndu do nemocnice, píchla mi to tam hodná sestra, ani nic zato nechtěli. Říkala, že tady to domáci píchání moc nechápe… ale pro příště, kdyby bylo třeba, tak mi to ukázala jak se to dělá, na zabodnout jednu skoro celou no nevím, taky mi ukazovala kam do zadku to píchnout, musí se jen do svalu.

8o sestra je asi prdlá na hlavu :roll: milion ženských si píchá doma injekce, merional, pregnyl normálně, jako kdyby měly každý den lítat k dr. :roll: no nevím, jinak se to píchá běžně do břicha, tam to vůbec nebolí, brnkačka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
6.7.13 13:14
@holanda píše:
Pichnuto:-) uplne v pohode sama doma:-)

konečně někdo normální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
6.7.13 13:23

Ahoj, taky jsem si dnes v deset ráno píchla pregnyl. Sex má být zítra, jelikož jedeme na výlet, tak asi až večer. Myslíte, že nebude pozdě? Levá strana mě pekelně bolí, 13DC byl folík 2,3 cm. Tak nějak nechápu, že si je dr jistá, že ovu bude den po pregnylu, řekla at nesexujeme (stejně jsme sexovali), protože přece folík praká okolo 2cm, tak za kdyby jsme to prošvihli. Vrtá mi to hlavou. Ten pregnyl je na úplný dozrání + prasknutí? měla jsem 5000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
6.7.13 13:31
@Karole píše:
Ahoj, taky jsem si dnes v deset ráno píchla pregnyl. Sex má být zítra, jelikož jedeme na výlet, tak asi až večer. Myslíte, že nebude pozdě? Levá strana mě pekelně bolí, 13DC byl folík 2,3 cm. Tak nějak nechápu, že si je dr jistá, že ovu bude den po pregnylu, řekla at nesexujeme (stejně jsme sexovali), protože přece folík praká okolo 2cm, tak za kdyby jsme to prošvihli. Vrtá mi to hlavou. Ten pregnyl je na úplný dozrání + prasknutí? měla jsem 5000.

další šikovná :potlesk: ano, sex má být zítra, dr. to mají dobře spočítaný, tak po tom nepátrej ;) ano, je na dorostení a prasknutí vajíčka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
6.7.13 13:33

@siamka7 jeee, diky za odpověd, já jsem založila zrovna nový téma. Ale stejně mi to vrtá hlavou, praská i ve 2cm, tak já ho zítra budu mít 2,5 může prdnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
6.7.13 13:34

A když sis píchla ráno v 10 h. tak by jste měli sexovat na druhý den večer v 10h.,to ti jako dr. neřekla? :zed: :zed: :zed: já tohle prostě nechápu, tuhle neinformovanost.je to vypočítané přesně na hodiny, mě vždy říká dr. v kolik hodin přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
6.7.13 13:35

@Karole :mrgreen: to je jako, co?2,5? snad 25mm ne? se říká a píše :roll: :roll: :roll: jakmile folík má 20-22mm, ideální stav na prasknutí a oplodnění ;) :kytka: já sem tím už hodně prošla, tak se můžeš ptát :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
6.7.13 13:37

Prostě oplodnění je taková alchymie, všechno má své :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
6.7.13 13:38

@siamka7 tak to mí vůbec neřekla!!! Řekala v sobotu si to píchněte a v neděli sex, a že to ovlivní ráno, odpo, večer tak to vubec mi neřekla. Hlavně mě nevyšel 1. cyklus s clostilem a hned se mě zbavila a dala mi žádanku do CAR, ted mám druhý cyklus folík 13DC 2,3 cm a ona uplně, tak jako nevím, ten pregnyl asi ještě jo, zkusila bych to…a přitom to je snad hodně dobrý nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
6.7.13 13:39

@Karole jo dobrý :mrgreen: to víš no, každý dr. je jiný, to poznáš. a kolik ti je, že tě poslala do Car??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
6.7.13 13:41

@siamka7 2,5cm je 25 mm, to se jako nesmí takhle ptát? No já na folikulometrii nebo jak se to píše byla 2×, tak moc nevím. Minulý cyklus jsem měla 25,2mm 13DC a to mě chválila do nebe a teď? Mám skoro to samé a tváří se jak nevím, co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
6.7.13 13:43

Přesně za 12 hodin po injekci se má sexovat, ráno v 10 pichanec, zítra večer v 10 sex :palec: jo, má to na to vliv, zkoušela jsem si udělat test ovulační přes den a byl negativní, a pak udělala další až v tu hodinu co řekla a už byl pozitivní, hleděla jsem na to jak puk, jak to mají luxusně vymakané :palec: /mimochodem taky večer v 10/ :mrgreen: jo, dnes je to věda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
6.7.13 13:44
@Karole píše:
@siamka7 2,5cm je 25 mm, to se jako nesmí takhle ptát? No já na folikulometrii nebo jak se to píše byla 2×, tak moc nevím. Minulý cyklus jsem měla 25,2mm 13DC a to mě chválila do nebe a teď? Mám skoro to samé a tváří se jak nevím, co.

hm, dr. je nějaká divná, hlavně se nestresuj kdž to nevýjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
6.7.13 13:45

@siamka7 28 let. No naštvala mě… přešla jsem tam od jiného dokotora, ten byl marnej a od března jsem tam, střídá se tam doktorka a doktor (ten je lepší) alě mě ten ultrazvuk bohužel vždy vychází na den, kdy doktor slouží v nemocnici. Prakticky od března mě vyšetřovali, průchodnost, HP, foliky bez stimulace (1× ovu ano, 1× asi ne), pak clostil, první pokus folik dobrý, ale nevyšlo to…, tak ted nový ultrazvuk folík dobrý, ale žádanka do CAR…snažíme se rok. Jako vzala jsem to, když jsem viděla ten jeji otrávenej ksicht, že to jako na clostík nevyšlo :zed: to snad já bych měla mít otrávenej ksicht, co ona…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
6.7.13 13:47
@siamka7 počkej teď to nechápu, jak jsi to napsala tak to není 12 hod., ale 24 hodin, 12 by bylo dnes večer sex.
@siamka7 píše:
Přesně za 12 hodin po injekci se má sexovat, ráno v 10 pichanec, zítra večer v 10 sex :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí