Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nerobim reklamu ale mozem doporucit Catuaba. Ja mam tinkturu https://www.tinktura.eu/…4050248.html?…
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 41 let a mám partnera rok a půl. Poslední dobou skoro nepociťuji chuť k sexu. Sex máme díky tomu tak 2× do měsíce. První půl rok byla ta četnost zhruba ob den. Stejný problém jsem měla po porodu a s partnerem, který holdoval alkoholu jinak nikdy. Napadá mě, že je to třeba už věkem a vlivem hormonů…Trápí mě to především kvůli parnerovi. Řešila jste některá z vás stejný problém a čím se dá ta chuť podpořit? Předem děkuji za odpověď.
Mě je teda už 47 a poslední rok klesla moje chuť na sex téměř na nulu. Já to tedy přičítám věku a složitějšímu období - covid, starosti s dcerou…
Ale diskuzi budu sledovat, taky bych to chtěla aspoň malinko změnit.
Spíš jsou to asi starosti než věk. Mně je přes padesát a tenhle problém nemám.
Ahoj,
jsem o pár let mladší, ale oživit to jde. Třeba tě nebaví rutina.
Zkuste masáže, namazat se čokoládou- ne horkou! nebo se potřít voňavým olejíčkem
![]()
nebo více času na předehru.
pomůcky, oblečky. navodit pěknou atmosféru. ![]()
@Alkata píše:
Zhubni.
Docela drsný soud. Jak můžeš vědět, že má zakladatelka problémy s váhou? ![]()
@Alkata sorry, ale já nemám nadváhu! To je zase rada nad zlato a úplně mimo!
@LadyDelRey přesně tak. Někdo méně inteligentní si asi potřebuje honit ego! Vážím 67 kg a měřím 168 cm, jsem úplně akorát. Není to tak, že jsem líná se hýbat, naopak všude chodím pěšky.
@Alkata vždyť se tu nikde o nadváze nepíše a ta s chutí na sex nemá nic společného.
@Blankaspl nemám žádné starosti, které by mě extra tížily. Tím to nebude.
@LvE možná bychom to mohli zkusit, ale já prostě celkově nepociťuji nějakou touhu nebo tak něco. Večer dám přednost spánku a sex jako by pro mě neexistoval. ![]()
@Anonymní píše:
@LvE možná bychom to mohli zkusit, ale já prostě celkově nepociťuji nějakou touhu nebo tak něco. Večer dám přednost spánku a sex jako by pro mě neexistoval.
A co zkusit v jinou dobu než večer?
@Anonymní píše:
@LvE možná bychom to mohli zkusit, ale já prostě celkově nepociťuji nějakou touhu nebo tak něco. Večer dám přednost spánku a sex jako by pro mě neexistoval.
zkuste se zamyslet, třeba o samotě, v klidu, co Vám sex dával a proč byste ho zase chtěla mít. vzpomenout si na pěkné pocity, ![]()
Zkusila bych předehru, nějak se na sex navnadit. Manžel má chuť na sex pořád, já jen občas, takže když má pořádnou chuť snaží se mě vzrušit. Je třeba jen ve spodním prádle a já mu ho přes trenky postavím, chvilku orál a jdeme na sex. Taky si manžel nechal udělat pro potěšení nás obou piercing penisu, to je taky nesmírně vzrušující záležitost, to mě zaručeně nadrží!
Ahoj, je mi 41 let a mám partnera rok a půl. Poslední dobou skoro nepociťuji chuť k sexu. Sex máme díky tomu tak 2× do měsíce. První půl rok byla ta četnost zhruba ob den. Stejný problém jsem měla po porodu a s partnerem, který holdoval alkoholu jinak nikdy. Napadá mě, že je to třeba už věkem a vlivem hormonů…Trápí mě to především kvůli parnerovi. Řešila jste některá z vás stejný problém a čím se dá ta chuť podpořit? Předem děkuji za odpověď.