Jak prodat oblečení po dětech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
11.7.21 14:52

@Dobrej_tym
Já na bazarech kupuji jen balíky. Po kusech se mi oblečení nevyplatí.
A v balikách to vychází většinou 10kč za kus u menších velikostí. A okolo 50 u větších - 140 a víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
11.7.21 16:00

Holky, kupuju online a pouze lepsi latky - len, biobavlna. Koukam taky na to, aby to bylo hezké. Těch 60 kč asi může být, ale nemyslim že u trik 104 velikost a online a ideálně bez potisku. Nemyslim si, že HM je něco :)) Beru to jako levnější oděvy. Samozřejmě nemám vše teda dražší a mám ráda výprodeje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
11.7.21 16:04

@Dobrej_tym Máte SZ. Jinak já jsem po synovi prodala spoustu oblečení na Vinted, Market place a skupince HM na FB. Ale vše jen v top stavu, zmolkaty apod. davam do kontejneru s oblečením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
11.7.21 16:07
@Sedmnactnulajedna píše:
Všude jsou hromady nového oblečení za pár korun, kdo by si kupoval obnošené ponožky??
Osobně mám i problém vybrat pár kousků, které daruju rodině, abych se nemusela stydět.
Ale je fakt, že se všeho starého štítím, tak mám posunuté vnímání.
Rodině jdou jen opravdu exkluzivní kousky jako bundy, šaty, kombinézy. Cokoliv s vadou - ošoupané, s dírkou - házím do popelnice nebo odnesu do starého textilu. Zbytek jde do kontejneru na charitu.
Oblečení nekupuju po tunách, stejně to ty děti neunosí, tak pak ani nemám potřebu vydělat na secondhandovém prodeji.
Mmch občas mi oko padne na fotku z místního bazaru a nestačím se divit…

Jo jo na položky typu ponožky, slipy jenom zírám :D klukovi kupuju cca pět kousků triček, kalhot (respektive do těch 2.5 let ), darované opravdu top kvalitě tričko lacoste jsem vytáhla na focení nebo tuhle na oslavu. Tričko třeba Lindex bych nekoupila za 100, deset skoro nových za 500 ale jo. Nejsme horalove, vždycky nakonec skončím u kombinézy za 350 z Lidlu, za Reimu bych třeba 500 dala, ale chápu, že to nikdo nechce dát za levno. Já prodávám boty za 50,prodám vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
11.7.21 17:18
@Dobrej_tym píše:
Dobrý den, mám řadu oblečení po dětech. Pěkné - HM, Lindex, Zara, dokonce sem tam i dražší značky. Mám toho plné skříně a trochu mě to nebaví. Jak doporučujete to oblečení prodat? A za kolik kus? Nabídla jsem nedávno chlapecká trička, některá v podstatě nenošená, za 40 Kč kus. Zatím je tedy stále nikdo nekoupil. Má nějaký bazar výkup?

nejlepší je sehnat maminku, co si koupí balíček…
co prodáváš? mám tři děti, možná bych něco brala ;)

kluk 134
kluk 104 +
holka 122

a jinak zkus balíček (ale pár kusů vždy dle velikosti) zde na emiminu, na Vinted a na FB v lokálních skupinkách, oblečení se prodává cca 20-40kc/ks dle značky a zachovalosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
11.7.21 17:20
@Mia25 píše:
40 kč na obyč tričko je pro spoustu lidí drahé… To si může člověk koupit v Pepcu nové :) Doporučuju udělat balík a prodat to po víc kusech. Ale teď je toho dětského oblečení tolik, že se prodává strašně špatně. Nejlepší je prodávat kamarádce či známé s tím, že si můžou vybrat… Tímhle způsobem jsem se zbavila nejvíc věcí

hele blbost, ne každý taklhe uvažuje, já upřednostnuji bazar nad Pepcem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
11.7.21 17:21
@Dobrej_tym píše:
Pokud je problém v ceně, klidně je prodám levněji. Za kolik by tedy měl být kus? Ale nový Lindex asi za 40 Kč nikdo nekoupí, ne?

ukaž kde máš ten inzerát ;)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
11.7.21 17:24
@Dobrej_tym píše:
@Cenarius No, přiznám se, že jsem překvapená, že se někde dá koupit tričko za 30 korun. Mám teda finanční rezervy. A to moje děti v tomhle oblečení chodí klidně do bahna a na písek :DNicméně - myslela jsem si, že za nějakou hodně nízkou cenu to prodejné bude :)

kupuju v C&A běžně, většinou ve výprodejích, pokud nic nepotřebuju, tak jdu na konci léta a zimy a kupuji dětem na další sezónu tričko za euro apod, bunda z HM ze 40€ zlevněná na 12€ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
11.7.21 17:29
@mackA159 píše:
Jenže chapej že si lidi radši koupi nekvalitní tričko z pepca za pár kaček, když to děcko stejně nebude nosit x let, nez kvalitní a obnošené za stejnou, ne li vyssi cenu.

jak kteří lidé, díky že už jsou i tací, co přemýšlí ekologicky a nekupují hadry na jedno použití :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
11.7.21 17:31
@Dobrej_tym píše:
@Lily Evans Ano, pravdou je, že botičky jsem vždycky prodala všechny. Vidíš, to jsem si ani neuvědomila. Vinted neznám a zkusím :)

ten je opravdu nejlepší, nakupuji jak na německém, tak na cz, namackáš si tam i sety, jako kupující a naskočí sleva.
dej trička třeba po3 ks atd… nebo mini balíčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
11.7.21 17:43
@Dobrej_tym píše:
Dobrý den, mám řadu oblečení po dětech. Pěkné - HM, Lindex, Zara, dokonce sem tam i dražší značky. Mám toho plné skříně a trochu mě to nebaví. Jak doporučujete to oblečení prodat? A za kolik kus? Nabídla jsem nedávno chlapecká trička, některá v podstatě nenošená, za 40 Kč kus. Zatím je tedy stále nikdo nekoupil. Má nějaký bazar výkup?

jestli se ti chce to jednotlivě fotit, dej to na vinted. Pokud máš jejich appku, ani to nezabere tolik času. Mám s tím dobrou zkušenost, prodala jsem tam vždycky všechno.
Ne každý chce nekvalitní šunt s nažehlenými obrázky přes celý hrudník z pepca :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
11.7.21 17:50
@mackA159 píše:
Asi neumíš číst. Píšu že ji tam mám od zimy ;)

jestli tam máš ten jeden konkrétní inzerát od zimy, tak je ztracen někde daleko a zobrazí si ho minimum lidí. Zimní věci jsou nejlépe prodejné někdy koncem srpna a v září :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
11.7.21 17:56

Brala bych hezká trika s dlouhým vel. 140, třeba 5 ks. Nové se mi v červnu nepovedlo sehnat (zato jsem koupila x-té triko s krátkým, které nepotřebujeme, ale bylo pěkné asi za 65,–). Bazarové jsem zase nechtěla kupovat po jednom kuse, to by stálo více poštovné… @Dobrej_tym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
11.7.21 18:04

@Lucynka_v tyhle velikosti už se v bazarech hledají hůř, to už jsou věci, které dítě dřív zničí než z toho vyroste. Já už v podstatě v této velikosti prodávám akorát bundy, zimní oteplováky, nějaké slavnostnější šaty. Věci jako legíny, trička atd. jdou většinou z kupičky hezké do kupičky domácí a pak rovnou do koše :mrgreen:
Jestli chceš fakt ušetřit, tam se mi osvědčilo hlídat si v hmku sezonní výprodeje a nakupovat dopředu. Tzn. že někdy na jaře v březnu nakupuju mikiny a trička s dlouhým rukávem, které vytáhnu v září.. Na konci léta zase koupím trička s krátkým a kraťasy :lol: Kupuju to za zlomek ceny než kolik to potom stojí v sezoně :D Letos mám v zásobě i zimní bundy :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
11.7.21 18:15

@Káťa19 Ted nic, ale napsalo mi par lidi soukrome. Tak to dam pripadne i na bazar a to Vinted. Mrnave ve velikosti 50 jsem udala dobre, chlapecke 98 hur. Zda se mi, ze je mensi poptavka po klucicim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat