Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer, mám takový dotaz:)
Jak mám před/ během styku provokovat chlapa? Jsem docela stydlivá a většinu se vždy postará přítel ale chtěla bych se taky odvázat a ukázat mu, že nejsem pouhá stydlivka.
Chtěla bych být ta dominantní a hrát si s ním.. jen nevím jak na to
![]()
Nějaké tipy a rady? budu ráda za všechno ![]()
Jestli si stydlivá začala bych tím, že bych si na něj sedla, začala se vlnit, líbat na krku, kousnout do ucha. Nemusíš se hned zaměřovat na intimní partie..
Řekni mu, že vyděláváš víc než on, dost chlapů s tím má ještě dnes problém… ![]()
Jinak těžko radit. To, co se líbí jednomu, se nebude líbit pěti dalším… líbilo by se mu třeba vůbec, že budeš dominantní? Co si o tom spíš s partnerem promluvit a zeptat se, co ho skutečně vzrušuje? ![]()
Naopak, pokud jsi stydlivá, tak bych se vyhýbala poloham, kde jsi v plném zorném poli - jako je prave koníček apod. Spis bych na to šla přes orální sex, tam jsi prakticky schovaná a kdyz mu nedovolis na tebe během procesu sáhnout, tak ho muze krasne směřovat, kam chceš ty
@Daniela36 píše:
Dobrý večer, mám takový dotaz:)
Jak mám před/ během styku provokovat chlapa? Jsem docela stydlivá a většinu se vždy postará přítel ale chtěla bych se taky odvázat a ukázat mu, že nejsem pouhá stydlivka.
Chtěla bych být ta dominantní a hrát si s ním.. jen nevím jak na to![]()
Nějaké tipy a rady? budu ráda za všechno
Pokud ti to není přirozené, radši to nedělej. Cokoli, co je hrané, je ve výsledku trapné. SSama nejlíp víš, co se tvému muži líbí ![]()
Nevar, neuklizej, kazdej den mu napiskuj, ze poradne nevytrel a nevyluxoval, obarvi mu v pracce trencle a tilka na ruzovo, vytahni uspory a rozflakej je, „dobrocinne“ nastehuj k vam domu sexy imigranty, zaloz mu ucet na emiminu… moznosti jak provokovat chlapa a hrat si s nim je spousta ![]()
@Kockazvysocan píše:
Pokud ti to není přirozené, radši to nedělej. Cokoli, co je hrané, je ve výsledku trapné. SSama nejlíp víš, co se tvému muži líbí
Přesně tak