Jak provokovat chlapa

17
15.10.22 22:10

Jak provokovat chlapa

Dobrý večer, mám takový dotaz:)
Jak mám před/ během styku provokovat chlapa? Jsem docela stydlivá a většinu se vždy postará přítel ale chtěla bych se taky odvázat a ukázat mu, že nejsem pouhá stydlivka.
Chtěla bych být ta dominantní a hrát si s ním.. jen nevím jak na to :oops: :oops:
Nějaké tipy a rady? budu ráda za všechno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.10.22 22:24

Jestli si stydlivá začala bych tím, že bych si na něj sedla, začala se vlnit, líbat na krku, kousnout do ucha. Nemusíš se hned zaměřovat na intimní partie..

• Citovat
  • Upravit
448
15.10.22 22:55

Řekni mu, že vyděláváš víc než on, dost chlapů s tím má ještě dnes problém… :)

Jinak těžko radit. To, co se líbí jednomu, se nebude líbit pěti dalším… líbilo by se mu třeba vůbec, že budeš dominantní? Co si o tom spíš s partnerem promluvit a zeptat se, co ho skutečně vzrušuje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.10.22 23:27

Naopak, pokud jsi stydlivá, tak bych se vyhýbala poloham, kde jsi v plném zorném poli - jako je prave koníček apod. Spis bych na to šla přes orální sex, tam jsi prakticky schovaná a kdyz mu nedovolis na tebe během procesu sáhnout, tak ho muze krasne směřovat, kam chceš ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
16.10.22 02:28
@Daniela36 píše:
Dobrý večer, mám takový dotaz:)
Jak mám před/ během styku provokovat chlapa? Jsem docela stydlivá a většinu se vždy postará přítel ale chtěla bych se taky odvázat a ukázat mu, že nejsem pouhá stydlivka.
Chtěla bych být ta dominantní a hrát si s ním.. jen nevím jak na to :oops: :oops:
Nějaké tipy a rady? budu ráda za všechno :srdce:

Pokud ti to není přirozené, radši to nedělej. Cokoli, co je hrané, je ve výsledku trapné. SSama nejlíp víš, co se tvému muži líbí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17919
16.10.22 02:43

Nevar, neuklizej, kazdej den mu napiskuj, ze poradne nevytrel a nevyluxoval, obarvi mu v pracce trencle a tilka na ruzovo, vytahni uspory a rozflakej je, „dobrocinne“ nastehuj k vam domu sexy imigranty, zaloz mu ucet na emiminu… moznosti jak provokovat chlapa a hrat si s nim je spousta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
22.10.22 16:32
@Kockazvysocan píše:
Pokud ti to není přirozené, radši to nedělej. Cokoli, co je hrané, je ve výsledku trapné. SSama nejlíp víš, co se tvému muži líbí :nevim:

Přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria