Jak působí marihuana?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9053
26.11.10 17:17

No s dítětem bych to nedala vůbec! Co kdyby malý dostal horečku a já ho musela akutně odvézt k doktorovi? Radši si to nechci ani představit :-?

Příspěvek upraven 26.11.10 v 17:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.11.10 17:17

Já taky neříkám že to je v pořádku,ale ten kdo hulí celej život a bere to jako normální věc těžko přestane.
A hulit u kočárku trávu mi taky nepřijde vhodné a nikdy bych se nezhulila když mám na starosti dítě proto že už sem jen sváteční hulič a jsem pak mimo,ale když sem hulila nonstop tak sem byla v klidu,ale ted bych plašila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.10 17:38
soldi píše:
a velmi velmi malo ludi, co poznam a hulili travu, tak s tym prestali.

:lol: promiň, ale tohle mě krapet pobavilo, v tom případě by po světě běhali jen samí huliči
Na střední z 36lidí hulila ve 4.roč. cca polovina min 2× týdně (vč. mě) a dalších cca 5lidí si dalo občas šluka na nějaké akci ;)
Na vš ze skupinky 16lidí hulilo alespoň občas 13 a z toho min 5 denně :) Přesto vím, že velká většina si teď už nedá, ani já - skončilo to, jak jsem odešla ze školy a přestala jsem tolik kalit :mrgreen:

a o těch „blažených“ pocitech při hulení - taky to není pravidlem. Vím přímo ze svého opkolí o několika lidech, který nehulili jen proto, že po tom, co to párkrát zkusili, pak VŽDYCKY upadali do stavu depresí a smutků bez ohledu na to, jakou předtím měli náladu nebo třeba pili alkohol :nevim:

já při hulení měla dobrou náladu, veselou, opravdu spousta problémů ustoupila do pozadí, člověk na n prostě nemyslel a taky to trochu odbourávalo stud resp. komunikační schopnosti byly mnohem lepší - pusa se mi třeba dvě hodiny nezavřela :-D
Po pominutí účinků se z 99% dostavila žravost :D byla jsem schopná ve 2h ráno začít si vařit druhou večeři obvykle teplou ála těstoviny s něčím, rizoto, rychlou čínu nebo sáčkový polotovary :-) :-P

• Citovat
  • Upravit
17359
26.11.10 17:41
Anonymní píše:
soldi píše:
a velmi velmi malo ludi, co poznam a hulili travu, tak s tym prestali.

:lol: promiň, ale tohle mě krapet pobavilo, v tom případě by po světě běhali jen samí huliči
Na střední z 36lidí hulila ve 4.roč. cca polovina min 2× týdně (vč. mě) a dalších cca 5lidí si dalo občas šluka na nějaké akci ;)
Na vš ze skupinky 16lidí hulilo alespoň občas 13 a z toho min 5 denně :) Přesto vím, že velká většina si teď už nedá, ani já - skončilo to, jak jsem odešla ze školy a přestala jsem tolik kalit :mrgreen:

a o těch „blažených“ pocitech při hulení - taky to není pravidlem. Vím přímo ze svého opkolí o několika lidech, který nehulili jen proto, že po tom, co to párkrát zkusili, pak VŽDYCKY upadali do stavu depresí a smutků bez ohledu na to, jakou předtím měli náladu nebo třeba pili alkohol :nevim:

já při hulení měla dobrou náladu, veselou, opravdu spousta problémů ustoupila do pozadí, člověk na n prostě nemyslel a taky to trochu odbourávalo stud resp. komunikační schopnosti byly mnohem lepší - pusa se mi třeba dvě hodiny nezavřela :-D
Po pominutí účinků se z 99% dostavila žravost :D byla jsem schopná ve 2h ráno začít si vařit druhou večeři obvykle teplou ála těstoviny s něčím, rizoto, rychlou čínu nebo sáčkový polotovary :-) :-P

mala som na mysli tych dlhodobych pravidelnych hulicov, nie prilezitostnych ako to na strednej vacsinou je.

u nas na strednej bola 4tina triedy hulicov a bohuzial nimi ostali doteraz :nevim:

ale v pripade zakladatelkinho partnera to proste nevidim na to, ze by s tym sekol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.10 17:43
soldi píše:

mala som na mysli tych dlhodobych pravidelnych hulicov, nie prilezitostnych ako to na strednej vacsinou je.

u nas na strednej bola 4tina triedy hulicov a bohuzial nimi ostali doteraz :nevim:

ale v pripade zakladatelkinho partnera to proste nevidim na to, ze by s tym sekol.

no nevím, ale já se za dlouhodobého uživatele teda považuju - 7let 5× týdně není krátká doba - nebo jo?

Anonymní z předch.příspěvku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.10 18:32

Zakladatelko tohle jsem řešila taky, dokonce jsme kvůli hulení měli doma dost velkou krizi. V tu dobu jsem byla těhotná, to je asi jediný, proč jsem to zkousla a odpustila - tedy asi ne tak úplně, pořád mě to žere..

Než jsme spolu začali žít, vím, že si příležitostně dal, to jsem jakžtakž tolerovala. Pak údajně už vůbec, ale lhal.. V době, kdy já byla těhotná přišel o práci a řešil problémy tím, že se denně šel zhulit. Mě nic neřekl, byl divný, odtažitý, protivný a jelikož jeho kamarád hulí denně, bylo mi to jasné. Dlouho zapíral, dělal mi scény, jak ho můžu obviňovat. Když to prasklo, byl sklíčenej a rozhodl se přestat - povedlo se..

Ale myslím, že nepřestal kvůli mě, i mi to tak řekl, že kvůli mě se toho nevzdává, ale uvědomil si, že je to problém, že už je závislý a asi se toho lekl. Do té doby tvrdil, že nikdo se nestane závislý na trávě. Zjistil, že opak je pravdou a seknul s tím. Od té doby si dal jednou, to mi přiznal, jen ochutnal a prý mu to nechutnalo. Odolává, i když je u toho kamaráda a ten si špeka dá..

Asi bych mu v tom už měla věřit, protože už od pohledu je vidět, že opravdu nehulí, býval totiž fakt jiný. Ale i tak ve mě pořád je červíček pochybností, když jde ke kámošovi, když jde ven beze mě.. Vadí mi, že to tak pořád cítím, i když ve skrytu duše vím, že už mi teď nic netají..

Co mi na tom vadilo nejvíc bylo to, že si to kupoval v době, kdy byl na podpoře a my neměli třeba na zaplacení elektriky :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
12978
26.11.10 20:00

Myslím, že zakladatelce nejvíc vadí, jak je hulení na prvním místě. ona a její pocity až po hulení. :cry:
Nejde tu vlastně o to, zda je to tvrdý alkohol, tráva nebo pervitin. je to závislost a ta ovládá manžela.
nemusíme se tvářit tolerantně jen proto, že je to „jen“ tráva..Ta tráva ,po které nic není a při které se lidé smějí.
je to droga jako každý jiná, závislost jako každá jiná a kdo kouří a musí si dát, tak je feták, nic víc.
Kdyby ten kdo hulí trávu byl k sobě upřímný tak to neobhajuje..
Radu pro zakladatelku nemám. Ale naprosto jsem jí pochopila. Možná to chce odborníka - což nejsou lidé jako já co nehulí a lidé jako maminky co hulí.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.10 20:15

ahoj zakladatelko,

vím o čem mluvíš.. mám (teda spíš měla jsem) kamaráda který i když má 3děti hulí a to každý den tak alespoň 10 špíčku i před dětma.. Jeho manželka hulila i když byla těhotná.. všichni tři kluci jsou nedonošení.. Nikdy je nezajimalo ze pomalu nemaji detem co dat jist, hlavne ze maji na huleni a na cigarety.. Me to pripada jako sobeckost.. oboum je kolem 30tky a vypadají strašně.. Kdybych byla potvora tak na ně zavolám sociálku.. a nejhorší na tom všem je, že ten „kamarád“ má v péči 17tiletého bráchu a toho bych já osobně musela mlátit hlava nehlava.. čichá toulen, pije jako duha, trava, pervitin ale hlavně že má psa a upřimně lituju toho psa.. Mláti ho a nedává mu jíst.. ale to je jiná kapitola..

Hulení jsem taky zkusila s bývalým přítelem a muzu rict ze toho půlroku jsem toho prohulila hodně a teď? už bych se toho nedotkla.. mě to do života nic nedává a zbytečně to leze do peněz..když u nás je gram za 300,–-…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.10 21:50

Ja presne chapu zakladatelku, zvlaste pocit, ze na prvnim miste huleni a na druhym ja..
Na VS jsem zacala chodit se skvelym klukem, frontman HC kapely, kterej hulil dost a uz nejakou dobu.. Driv jsem si obcas zahulila, ale spis jsem pila alkohol, ale s nim jsem zacala hulit hodne, kazdy den min. jednoho speka (on jich teda daval vic).
Byla to paradicka, pohodovy zpestreni zivota, sranda… 8-) Fakt me to bavilo…
Po 3 letech uz me to tak neprislo, nejen, ze uz jsme nebyli ti studenti a jenom si neuzivali, ale hlavne byla vzdy na prvnim miste trava a pak ja! Nemohl jit do kina aniz by se nezhuli, do divadla, do hospody, divat se na film, proste by si to prej „neuzil“ :roll: Uz to nebyla sranda, nesmali jsme se po zhuleni, ale cela particka se zhulila, koupili si jednu colu, cucali to v hospode dve hodiny a cuceli do zdi..
Ani normalni trava uz nepomahala, musely se kupovat drazsi skunky, aby to poradne mastilo..
Doma nam to furt smrdelo, z jeho hulkrabice byly vsude drobky travy :mrgreen: Nebyli jsme vylozene bez penez, ale kazdej mesic za huleni 5-6 tisic mi prislo fakt moc :roll:
Ctvrtej rok to ve vztahu rozhodne stalo za prd, kdyz jsme jeli na mesic na dovolenou do ciziny, tam si to vzit nemohl a jeli jsme s jeho rodicema, takze to tajil, tak tam prvnich 14 dni byl taak neprijemnej, ze jsem si rikala, ze mu to fakt snad meni mysleni nebo co.. nemohl bez toho usnout, no hruuuza.. :roll: a tech dalsich 14 dni to byl fakt super kluk :wink:
kdyz nehulil…
Podle me to psychiku trosku meni, zvlaste, kdyz se huli takhle hodne a casto (5-6 speku denne) a neni mozny toho cloveka nejak presvedcit, at huli min, par dni v tydnu, nekdy nehuli a podobne.....
Anonymne ne proto, ze se za to stydim, ale nechci tu na sebe nejak prasknout joo uplne vsechno :wink:
 V.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.10 22:21

Já proti občasnému hulení nic nemám, podle mě je to droga právě pro tenhle účel jako oslavy, pařby a tak a pak je určitě výhoda toho, že není ráno zle, ale pak bych ráda, aby byl dýl klid, tím myslím aspoň týden.

Já nekouřím ani cigarety a všichni závislí na čemkoli jsou podle mě slaboši, co utíkají před problémy a neumí si najít nějaký koníček, aby je to naplňovalo a smáli a radovali se z života i tak.

Jednou jsem měla trávu s ním, vlastně dvakrát a cítila jsem jak po panáku, chtělo se mi smát a neviděla jsem žádný problémy, ani jsem si na žádný neuměla vzpomenout a pak jsem začela mít deprese a končilo to tím, že jsem brečela. Nic co bych chtěla a musela zažívat víckrát v životě. Možná to někdy ještě zkusím, ale jsem si jistá, že hulič ze mě fakt nebude. Zkusila jsem to jen kvůli němu. Jednou jsem měla sušenku, která podle přítele slov, zřejmě nebude fungovat a já nemohla mluvit a ani se hnout a nevěděla jsem, že mám nějaký děti, měla jsem halucinace a pomalu bych si šla zalítat. Bylo to na mě moc a ten stav se mi nelíbil, přišlo mi, že jsem úplně vypatlaná iq tykve.

Kamča - u vás je to v pohodě, protože ty hulíš taky. Když jsem se poznali dal si moc záležet, aby to co nejvíc tajil a v tý době hulil 1× za týden a pak přidal a sám přiznal, že na tom začel být závislý. Kolikrát mi sliboval, že to omezí, že až se něco změní, tak skončí, ale ani děti na tom nic nezměnili. Několikrát to zkoušel, ale vydrželo mu to různě: 3 měsíce kvůli miminku, pak měsíc, pár týdnů. A ještě jsem si ho nevzala.

Jsem docela zoufalá, nevím jak moc mu to může změnit osobnost, jestli je to pravda, jestli je to normální a mám být ráda, že je doma a má nás všechny moc rád nebo tím vždy budu jen trpět a raději pryč od takovýho chlapa, který si nechce nechat ani pomoct. Nevím. :nevim:

Krizi kvůli tomu máme pořádnou, už chodíme i do manž. por.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.10 22:43

zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
18305
26.11.10 22:44

Za drogy nikoho neodsuzuju, sám se jim ale vyhýbám. pokud ale má někdo rodinu, měl by se chovat zodpovědně. Když to nedělá, tak..... Každý si dosadí po libosti.
Na téma marihuany jen dodám – THC při dlouhodobé konzumaci zpomaluje pohyb spermií, o řídnutí mozkových buněk už byla řeč… Takže pokud se snažíte o miminko a partner má zodpovědnou práci, tak máte hned dva argumenty v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.11.10 22:44
Anonymní píše:
Já proti občasnému hulení nic nemám, podle mě je to droga právě pro tenhle účel jako oslavy, pařby a tak a pak je určitě výhoda toho, že není ráno zle, ale pak bych ráda, aby byl dýl klid, tím myslím aspoň týden.

Já nekouřím ani cigarety a všichni závislí na čemkoli jsou podle mě slaboši, co utíkají před problémy a neumí si najít nějaký koníček, aby je to naplňovalo a smáli a radovali se z života i tak.

Jednou jsem měla trávu s ním, vlastně dvakrát a cítila jsem jak po panáku, chtělo se mi smát a neviděla jsem žádný problémy, ani jsem si na žádný neuměla vzpomenout a pak jsem začela mít deprese a končilo to tím, že jsem brečela. Nic co bych chtěla a musela zažívat víckrát v životě. Možná to někdy ještě zkusím, ale jsem si jistá, že hulič ze mě fakt nebude. Zkusila jsem to jen kvůli němu. Jednou jsem měla sušenku, která podle přítele slov, zřejmě nebude fungovat a já nemohla mluvit a ani se hnout a nevěděla jsem, že mám nějaký děti, měla jsem halucinace a pomalu bych si šla zalítat. Bylo to na mě moc a ten stav se mi nelíbil, přišlo mi, že jsem úplně vypatlaná iq tykve.

Kamča - u vás je to v pohodě, protože ty hulíš taky. Když jsem se poznali dal si moc záležet, aby to co nejvíc tajil a v tý době hulil 1× za týden a pak přidal a sám přiznal, že na tom začel být závislý. Kolikrát mi sliboval, že to omezí, že až se něco změní, tak skončí, ale ani děti na tom nic nezměnili. Několikrát to zkoušel, ale vydrželo mu to různě: 3 měsíce kvůli miminku, pak měsíc, pár týdnů. A ještě jsem si ho nevzala.

Jsem docela zoufalá, nevím jak moc mu to může změnit osobnost, jestli je to pravda, jestli je to normální a mám být ráda, že je doma a má nás všechny moc rád nebo tím vždy budu jen trpět a raději pryč od takovýho chlapa, který si nechce nechat ani pomoct. Nevím. :nevim:

Krizi kvůli tomu máme pořádnou, už chodíme i do manž. por.

počkej počkej já nehulim už 4 roky nebo dokonce 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.11.10 22:48

a s těma spermiea je to pravda.Když sem chtěla otěhotnět tak muj chlap nehulil aby jsme měli čisté dítě a před tím absolvoval čistící kury.Taky přestal a přitom hulí už aspon 20 let.Jestli to sperma pak bylo uplně čistý nevim,to nepoznám :lol: ,ale chodil k léčitelce,pil ruzné čistící nápoje a ta mu pak nevim podle čeho řekla že je čistej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.10 22:58

Kamča - aha tak pardón :-D . To mi přijde v pořádku, byla jsi mladší, bez dítěte, tak proč ne, ale teď už máš něco co tě naplňuje nejvíc a zaměřila ses na rodinu a to je podle mě správný. To samý chci po něm. V poradně přiznal, že je v područí trávy, že je závislej, je na téčku, v pravo já a děti, vlevo tráva a on nechce přijít ani o jedno a chce jet rovně (tam ale žádná silnice není). Mě bolí jedna věc, jak může tvrdit, že mě miluje a pak mi každý den takhle ubližovat a dělat něco co mě bolí. :cry: Když jsme chtěli miminko, tak přestal právě na ty 3 měsíce, že pak se uvidí a zase začal. Těch přořvaných nocí s miminkem v břiše, ani na to nechci vzpomínat.

zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí