Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten Media Player je dobrej na origoše full DVD, ale na takové přehrávání stáhnutých souborů je problémový…
@roksy25 juchuuuuuuuuu
mam to:)jsem to pustila pres to vlc
dekuju mooooc
Holky poradite mi jeste kde stahnou kvalitni titulky k serialu-konecne jsem to dle vasich typu rozjela ale titulky mam spatny-klikyhaky mistuo pismenek s hackem ![]()
Asi nejspolehlivější jsou na titulky.com, jsou i docela aktuální a pak uložto…
@Jellyx To nemáš špatný titulky, jen je máš v jiném kodování, tipuju ISO, já je překodovávám v PSPad
@roksy25 a znas webshare? ja jsem stahovala serial z uloz to a jeden dil mi trval vprumeru 30 minut a na webshare to trva 3 minuty a min
a na uloz to byla par dilu z osme seria a prave na tom webshare byla cela i devata cela jen potrebuju titulky
@Jellyx Webshare neznám, nám zatím stačí ulozto a popř. odkazy z edny- ty ale využíváme minimálně. Díky za tip, ono jde i z ulozto stahovat rychleji, ale za to se platí.. My toho totiž sledujeme tolik, zejména novinky ihned po odvysílání, že ani nepostřehneme, že to trvá tak dlouho
Už se nemůžeme dočkat konce října, kdy se to zase naplno rozběhne ![]()
@roksy25 jasne, ale zkus to ja jsem mrkala na drat, celou serii 25 dilu za 15 minut-supeer, taky jsem stahovala z uloz to, ale kdyz je tohle rychlejsi a zadarmo tak proc ne