Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, někdy tuším vloni běžely v kině ukázky na film, na který jsem chtěla jít, ale nedostala jsem se na něj.
Bylo tam tuším kolem pěti šesti tatínků, co vyfasovali na starost děti, má to být komedie, víc o tom nevím, nevíte prosím jak se ten film jmenuje?
Já jsem vloni v kině viděla upoutávku na film s tématikou rodiny jen Jak porodit a nezbláznit se, ale to asi nebude ono…
@nety píše:
Ahoj holky, někdy tuším vloni běžely v kině ukázky na film, na který jsem chtěla jít, ale nedostala jsem se na něj.
Bylo tam tuším kolem pěti šesti tatínků, co vyfasovali na starost děti, má to být komedie, víc o tom nevím, nevíte prosím jak se ten film jmenuje?
Jak porodit a nezbláznit se
Bingó, je to Jak porodit a nezbláznit se, díky holky.
![]()
Ale ten Martin a Venuše podle popisu vypadá taky na super film, ten taky zkouknu, díky moc všem. ![]()
@nety Určitě „Jak porodit a nezbláznit se“
![]()
To bylo hustý no…
![]()
Prosim poradte nazev filmu
Slo tam o atentat na prezidenta nekde na namesti, pod podium hodili batoh s bombou a ve filmu byla cela situace kolem atentatu postupne natocena pohledem ruznych lidi, co tam byli. Hlavni hrdina byl byvaly bodyguard, ktery prestal delat praci kvuli nejakemu selhani ve sluzebe a pak ho znovu povolali kvuli ochrane prezidenta.
Ahojky. nedávno jsem si vzpomněla na film, který jsem viděla v dětství. Byl tuším americký. Děj byl že černošské rodině onemocněl chlapeček se srdcem a jelikož zřejmě neplatili zdravotní pojištění tak ho měli nechat umřít..tatínek vzal ovšem spravedlnost do svých rukou a držel všechny v nemocnici jako rukojmí…myslím že to dopadlo dobře a chlapcovi srdce transplantovali…nejsem si jistá. film to byl velice emocionální…Nevíte nekdo??