Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, rozhodla jsem se, že bych si chtěla koupit elektronickou čtečku knih. Prosím o vaše rady, zkušenosti s jednotlivými tipy. Co byste ted už chtěli od čtečky jiného atd. Jak moc je užitečný dotykový displej, nebo stačí ovládání na tlačítka. Děkuji za každý tip.
Kdybych si kupovala novou ctecku, koupim si s podsvicenim.
Jinak mne dotykove ovladani vyhovuje, zkousela jsem i bez, ale mam ho radsi.
@Jitulinaja
Ahoj, mám čtečku Kindle, tu původní, s tlačítky dole (nevím teď číslo a jsem líná hledat
, kamarádka má taky Kindle ale už toho dotykovýho a já s ním teda dost bojovala. Ač jsem zvyklá na dotykový telefon, tohle mi nesedlo, ale třeba jsem jen nešika, to připouštím.
Každopádně na Kindlíčka nedám dopustit, používám ho neustále, hrozně dlouhá výdrž baterky, dobrá čitelnost, rychlá reakce při „otáčení“ stránek, poměrně dost možností jak si naposílat knížky… za mě jednoznačná volba. Ale nechci působit jako reklama ![]()
Mám Kindle Paperwhite a spokojenost maximální. Malý se mi hodně v noci budil tak jsem uspávala a v druhé ruce čtečka a tím, že je podsvícená naprostá pohoda i v noci. Jsem ráda, že jsem počkala a koupila si až tuto. Nevadí mi, že nemá tlačítka překvapivě výborně se ovládá, rozhodně lépe než dotykový mobil.
Příspěvek upraven 14.08.13 v 15:56
Taky spokojenost s Kindlem. ja teda porad davam prednost klasickym knizkam, ale manzel neda na Kindle dopustit. ma ten zakladni a je to pro nej perfektni, protoze jinak ma tablet. pokud by to melo byt 2v1, tak Kindle Fire. ma kamaradka a taky je naprosto spokojena.
@Jitulinaja ahoj, já když jsem si vloni vybírala čtečku, tak mi pomohl tento článek:http://www.cervenaknihovna.com/…d-stromecek/
píše to tam chlápek, co má obchod s ebookama
Ja mam teda Sony a jsem moc spokojena, cetla jsem i na Kindlu 3 a taky dobry. Jen ta podpora pdfek je na kindlu horsi.
@Mišela1 Zavidim ![]()
Ahoj. Moc prosím o pomoc..
Vlastním v mobilu s OS Android 2 čtečky a to eReader Prestigo a dále Alreader
.Já už opět sakra nevím jak „dostat“ el. knihy co mám nyní několik v pc do čtečky..
Úplně mi to vypadlo ten postup.Je to snad nějak přes úložiště či tak nějak..
Mnohokrát předem děkuji za tipy, návod, pomoc…
![]()