Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitka1976 to vypadá zajímavě, snad to zvládnu kouknout co nejdříve
Taky jsem film před časem viděla, moc pěkný dá-li se to tak říct ![]()
Film jsem videla nekolikrat a vzdycky mam u nek vztek, zaroven je velmi dojemny…tema je fakt silne.
Ty jo my sme na to byli se skolou na stredni..psycho film..a dostalo me ze na konci tenkrat rikali ze snad posledni ten prevychovavaci oný byl uzavren snad az v roce 1994 nebo tak nejak.. to bylo silene..
Holky, tak jsem to dokoukala…Příběh to je dost silný a fakt nechápu, že poslední takovýto ústav zavřeli až v roce 1996 ![]()
Taky jsem tenhle film už párkrát viděla a je to fakt síla! Dobrá volba. Někdy je dobrý si takový věci pustit a připomenout si, co ženský musely vytrpět a jaké máme štěstí v dnešní době
. Ale chtělo by to potom taky něco romantického na vyrovnání
.
Ještě existuje jeden film na toto téma, bohužel nevím název
Ale na CSFD by se to dalo určitě dohledat.
V tom druhém filmu myslím zachrání hlavní hrdinku nějakej chlap (starší), kterej si jí fiktivně vezme.
Taky skouknuto a velmi silný emoční zážitek. Pěkně mě dorazilo, když se na konci člověk dozví, že to není až tak dávná minulost. ![]()
@29 píše:
Taky skouknuto a velmi silný emoční zážitek. Pěkně mě dorazilo, když se na konci člověk dozví, že to není až tak dávná minulost.
hrozný 96 rok ![]()
Ahoj holky…v rámci páteční nudy jsem hledala něco na youtube…a narazila na tenhle film…vůbec jsem netušila, že se v 60. letech min. století děla v Evropě (Irsko) taková zvěrstva na ženách…svobodné matky nebo znásilněné ženy, místo pomoci, zavřeli do tzv. Magdaleniny prádelny…zde měly pracovat a být „převychovány“…
Není to pro citlivé povahy…
Kdo chce, koukněte…
http://www.youtube.com/watch?…