Jak rozvíjet ženskost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1334
11.7.19 11:07
@divine woman píše:
Nesplňuji ani jednu položku, asi se jdu picnout. :mrgreen:

Nechoď, tak holt posiluj kouzlo osobnosti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
11.7.19 11:41

@DustInTheWind Neboj, nepůjdu. Kouzlo osobnosti mám. Už jsem zadaná i na příští život. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
11.7.19 12:17
@Anonymní píše:
Jak ma podle vas v sobe zena probudit tu pravou zenskou energii?
Aby v ni muz videl bohyni.
Dlouhe vlasy, saty, sukne, nechat si pomahat od muze atp?
Nejaky tip?

Chodit upravená, usmívat se, neustále nekritizovat a nekomandovat, nemluvit sprostě a mít ráda sama sebe..otřepená fráze..dáma venku, hospodyňka v kuchyni a dračice v posteli..tam bylo sice jiné slovo, ale takto to sedí taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
11.7.19 12:51
@lilith1 píše:
Chodit upravená, usmívat se, neustále nekritizovat a nekomandovat, nemluvit sprostě a mít ráda sama sebe..otřepená fráze..dáma venku, hospodyňka v kuchyni a dračice v posteli..tam bylo sice jiné slovo, ale takto to sedí taky :D

to je ideální varianta, ale taky se vyskytuje kombinace hospodyňka v posteli, dáma v kuchyni a ku.va ve společnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
11.7.19 13:06
@Anonymní píše:
Jak ma podle vas v sobe zena probudit tu pravou zenskou energii?
Aby v ni muz videl bohyni.
Dlouhe vlasy, saty, sukne, nechat si pomahat od muze atp?
Nejaky tip?

Co to je ženská energie? :think: Buď taková, jaká chceš. Navíc 100 mužů, 100 názorů. Na toto téma je výborná kniha Femininity od Susan Brownmiller.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
11.7.19 13:46

Já jsem malá, s postavou slovanskou, svaly, krev a mlíko, vlasy střapaté mikádo, nejraději nosím otrhané džíny a tenisky, ráda a dobře řídím, poslední dobou se vůbec nemaluju, mám hodně „klučičí“ zájmy (jakkoli mi tohle genderový dělení coby feministce dost vadí), a přesto nikdo včetně mě nepochybuje o mojí ženskosti a ženské energii, takové té „vnitřní bohyni“ což je jen ezo-copywriterský název pro sebevědomí. Jde o to, co je v tobě, jak ty se cítíš, šatičky a dlouhé vlasy jsou jen taková vnější berlička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107394
11.7.19 13:55
@DustInTheWind píše:
to je ideální varianta, ale taky se vyskytuje kombinace hospodyňka v posteli, dáma v kuchyni a ku.va ve společnosti :lol:

to je pak ten správnej adrenalin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
11.7.19 13:56
@lilith1 píše:
Chodit upravená, usmívat se, neustále nekritizovat a nekomandovat, nemluvit sprostě a mít ráda sama sebe..otřepená fráze..dáma venku, hospodyňka v kuchyni a dračice v posteli..tam bylo sice jiné slovo, ale takto to sedí taky :D

Prudce nesouhlasim :mrgreen:
Ja bych to priblble heslo upravila na : Dama vzdy a vsude, hospodinka kde chce, pokud vubec chce a dracice s kym chce a kdy chce. Takova uprava poskytuje dostatek svobodne volby, odtranuje cliche a nepotira autenticitu. :D

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
11.7.19 13:58
@My Melody píše:
Ja bych to priblble heslo upravila na : Dama vzdy a vsude, hospodinka kde chce, pokud vubec chce a dracice s kym chce a kdy chce. Takova uprava poskytuje dostatek svobodne volby, odtranuje cliche a nepotira autenticitu. :D

Dáma pokud chce a jestli vůbec chce. Jinak v pořádku :lol:

• Citovat
  • Upravit
1334
11.7.19 13:59
@My Melody píše:
Ja bych to to priblble heslo upravila na : Dama vzdy a vsude, hospodinka kde chce, pokud vubec chce a dracice s kym chce a kdy chce. Takova uprava poskytuje dostatek svobodne volby, odtranuje cliche a nepotira autenticitu. :D

Teď ještě kde hledat chlapa, který by chtěl mít něco takového doma. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
11.7.19 13:59
@DustInTheWind píše:
Teď ještě kde hledat chlapa, který by chtěl mít něco takového doma. :think:

Chlapů jsou tři perdele. V tom množství se najde všechno

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.19 14:09
@Lily Evans píše:
Já jsem malá, s postavou slovanskou, svaly, krev a mlíko, vlasy střapaté mikádo, nejraději nosím otrhané džíny a tenisky, ráda a dobře řídím, poslední dobou se vůbec nemaluju, mám hodně „klučičí“ zájmy (jakkoli mi tohle genderový dělení coby feministce dost vadí), a přesto nikdo včetně mě nepochybuje o mojí ženskosti a ženské energii, takové té „vnitřní bohyni“ což je jen ezo-copywriterský název pro sebevědomí. Jde o to, co je v tobě, jak ty se cítíš, šatičky a dlouhé vlasy jsou jen taková vnější berlička.

Zajímavý, že tu nikdo nemluví o ženský energii u plotny s dvěma blinkajícíma prckama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ono je to těžký, asi nejvíc „ženská“ holka, co jsem kdy poznala, měla v devatenácti bratru sto kilo a fakt nic moc obličej… Chlapi kolem ní obíhali nonstop, a to chudáci neslyšeli postelový historky s přítelem, kterýma častovala nás coby spolubydlící :D Prostě byla k chlapům vřelá, otevřená… a oni jí fakt zobali z ruky…
Co se mě týče, nemám žádný prsa, nosím tmavý džíny, pánský tílka… hustý vlasy po p…el a fakt nemůžu říct, že by se po mně chlapi neotáčeli :mrgreen:
On holt každej tu bohyni vidí v něčem jiném ;) A vůbec nerozporuju, že někdo třeba v těch dlouhejch sukních a lučním kvítí ve vlasech… nebo „mamce“ u plotny…

Jinak není to smutný, kolik lidí má problém „najít sama sebe“? ;) Tož hurá do stopadesáti ezo kurzů, do vaginálního mapování a ono to nějak půjde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3003
11.7.19 14:12
@Anonymní píše:
Anonym, nechci, aby mě někdo poznal. :)
Určitě dlouhé vlasy, šaty, sukně, úsměv. Jsem vysoká a všimla jsem si, že 99% mužů má rádo malé ženy. Můžou o ně pečovat, chovají se ochranitelsky. Já jsem si až po 30, že zkusím vyvážit tu výšku právě ženským oblečením.
A ještě je důležité, aby žena v sobě tu bohyni viděla. Stavěla samu sebe na první místo, až pak toho muže. Muži mají rády ženy, které si sami sebe váží.
Měla jsem milence, nechala jsem sebou orat neskutečně a samozřejmě, že si mě nevážil a nepokrytě mi to dával najevo.

Blbost. Vysoké ženy mají muži raději. A já mám krátké vlasy a nezájem nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
11.7.19 14:12
@Mango_Lassi píše:
Chlapů jsou tři perdele. V tom množství se najde všechno

To rozhodně ano, měla by začít hledat uprostřed té spodní perdele a postupovat směrem dolů, nahoru to nemá smysl. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
11.7.19 14:22

Sebevedomi. A zbytek je fuk. Jak tu nekdo psal, videt sama sebe jako bohyni/damu/princeznu/dopln. Ja mam kratke vlasy aktualne, vaha 61/163, telo po dvou detech (zadnej ideal) a stejne kdyz chci, dokazu mit smrnc a zaujmout vetsinu chlapu. Desentni liceni, spravny pohled a usmev a opravdu sebevnimani. A pro me osobne k tomu patri i umeni koketerie, ale to je uz je vec nazoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová