Jak se vám líbí jméno Bibiana?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6271
17.6.12 08:19

Jo a náš pes se jmenuje Atila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
17.6.12 08:24

Nelibi se mi, ale je to vase vec, pises, ze se nelibi ani8 manzelovi, nemeli by jste se domluvit na jmenu, ktere se libi oboum?

• Citovat
  • Upravit
1053
17.6.12 08:26

Taky se mi nelíbí, ale proti gustu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
17.6.12 08:37

Přijde mi strašné :) ale nic proti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
17.6.12 08:41

Mě se nelíbí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.6.12 08:45

Zakladatelko: ekvivalent k Bibianě je Vivien- kdyby manžel měl problém s Bibianou

• Citovat
  • Upravit
1065
17.6.12 08:45
@Kláří23 píše:
Přijde mi strašné :) ale nic proti..

Mě teda taky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. K.
17.6.12 08:52

Z vlastní zkušenosti, ač dítě ještě nemám, vím, že je to jen a jen o zvyku.
Když porodila moje sestra a dala chlapečkovi jméno Patrik, obrečela jsem to. Ale zvykla jsem si a teď se mi to jméno hrozně líbí a tomu klučíkovi prostě sluší!
Teď vybírám jméno pro svoji holčičku, nejsem ještě pro žádné rozhodnutá, ale když vyberu nějaké z kalendáře, byť ne hezké, ale zajímavé, myslím na něj pár dnů, zkouším tak v duchu miminko oslovovat, zvyknu si na každé! V každém je něco hezkého!
Bibiana je určitě krásné jméno a líbí se mi.
A já osobně se určitě nechystám rodině pohlaví a jméno dítěte říkat dopředu, pokud se se jménem nesrovnají, jejich problém.

• Citovat
  • Upravit
23919
17.6.12 08:59

Trošku nezvyklé, ale žádná hrůza. Trošku více se mi líbí tvar Bibien. Nebo jak tady už někdo psal Vivien.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
17.6.12 09:21

Líbí se Ti, tak ho dej. Není ošklivé, zrovna tak jako se dá zkomolit na nadávku, tak se dá zrovna tak říkat Bibinka, Bibi, Aninka, Anka. A že to zní jak od psa? Lidé prostě dávali a dávají lidská jména zvířatům. To bys ji musela pojmenovat Božidara. A já si zas pod tímto jménem umím představit klisnu nebo potkana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
17.6.12 09:29
@Crispina píše:
Líbí se Ti, tak ho dej. Není ošklivé, zrovna tak jako se dá zkomolit na nadávku, tak se dá zrovna tak říkat Bibinka, Bibi, Aninka, Anka. A že to zní jak od psa? Lidé prostě dávali a dávají lidská jména zvířatům. To bys ji musela pojmenovat Božidara. A já si zas pod tímto jménem umím představit klisnu nebo potkana :mrgreen:

Taky znám psa Karla a Tondu :lol:

• Citovat
  • Upravit
15113
17.6.12 09:29

Anka ty máš psa Attilu, a proč, protože dáváte psům lidská jména. Tak se tak snadno jmenují, dřív byl každej druhej pes Punta, Lasina a podobně. To si dělají lidi sami a pak ježiš to je psí jméno, není. S tou Terezou, když jsem řekla v roce devadesát, jestli budu mít holku, chci Terezu. A příbuzní, ježiš to máme my kozu. To nedávej. Dala, nakonec za pár let je to pomalu nejpoužívanější jméno a koza už je chcíplá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
17.6.12 09:31

Mě se to jméno moc líbí, (hlavně se mi asi líbí všechny holčičí jména, protože jsem vybírala 3 krát jen klučičí!!!) Druhého jsme dali Jáchyma a v rodině to pár lidí nemohlo rozdejchat a teď sami říkají, že jiné jméno by mu nesedělo!!!
Známá má Rebeku, které říkají bibi, bibina, bibča…
Spíš bych měla já osobně trošku problém s damiánem.

Nejdůležitější je, aby jste se dohodli vy s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
17.6.12 09:32

Me se libi vic Bianka, ale jestli jsi z nej nadsena tak ho dej. By ti pak bylo lito, zes ho nedala. Ale meli byste se s manzelem shodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
17.6.12 09:50

Mě se Bibiana líbí. Jednu malou znám - momentálně jí máma říká Bíba kyselá (podle Sísi kyselé, je teď takový mračoun :mrgreen: ), jinak to má hodně zdrobnělin, třeba i ta Bianka je zkrácená Bibianka..

Znám dospělou Babetu a Grétu na tyto jména všichni při seznámení reagují divně, ale postupem času to přijde všem tak normální a přirozené, že si na nějaký počáteční údiv ani nevzpomenou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí