Jak se vám líbí jméno Bibiana?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
17.6.12 09:50

Mě se Bibiana líbí. Jednu malou znám - momentálně jí máma říká Bíba kyselá (podle Sísi kyselé, je teď takový mračoun :mrgreen: ), jinak to má hodně zdrobnělin, třeba i ta Bianka je zkrácená Bibianka..

Znám dospělou Babetu a Grétu na tyto jména všichni při seznámení reagují divně, ale postupem času to přijde všem tak normální a přirozené, že si na nějaký počáteční údiv ani nevzpomenou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
17.6.12 10:00
@Anonymní píše: Čekáme dvojčátka, kluka a holčičku, na jméně pro kluka jsme se shodli celkem snadno, ale jméno pro holku nám dělá problém. Hrozně bych si přála Bibianku, je to zvláštní, ale jsem z toho jména nadšená. Manžel tak nadšený není a moje mamka mi pořád říká, že jí budou nadávat, že je to blbijana atd.,ale tak nějakou blbost, jak nadávat se dá vymyslet téměř u každého jména…
Co vy na to? zdá se vám to taky tak hrozné? :?:

mě se tohle jméno líbí. Já měla spolužačku, která se tak jmenovala a říkali jsme ji Bibi :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.12 10:40
@veny1 píše:
Tak mě se moc nelíbí, ale to je každýho věc. Pokud se líbí tobě, tak bych to neřešila. Spíš bych přihlížela, jak se hodí k příjmení. Stejně tak jak se hodí ke jménu chlapečka. Aby kluk byl např. Pavel a holčička Bibiana, to mi přijde docela ujetý. :think:

Psala jsem o pár řádků víš, že chlapeček bude Damian

• Citovat
  • Upravit
18259
17.6.12 10:44
@Anonymní píše: Čekáme dvojčátka, kluka a holčičku, na jméně pro kluka jsme se shodli celkem snadno, ale jméno pro holku nám dělá problém. Hrozně bych si přála Bibianku, je to zvláštní, ale jsem z toho jména nadšená. Manžel tak nadšený není a moje mamka mi pořád říká, že jí budou nadávat, že je to blbijana atd.,ale tak nějakou blbost, jak nadávat se dá vymyslet téměř u každého jména…

Ahojky, uprimne se mi to jmeno taky nelibi, a asi bych v dospelosti rodicum „pekne podekovala“ ze mi takove dali a manzel by me s tim taky vyhnal…ale je to vase vec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
17.6.12 10:49

Je to hezké jméno nevšední zajímavé. Mě se třeba nelíbí česká jména takže asi tak. Vždycky ti někdo napíše že je to jméno hrozné a druhý že je krásné takže stejně budeš tam kde jseš ted :P Na druhé neber ohled a dej to co se líbí tobě. Gratuluju k dvojčátkům :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
17.6.12 12:08
@Anonymní píše:
Psala jsem o pár řádků víš, že chlapeček bude Damian

Já vím, než jsem to naťukala… Byla jsi rychlejší. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
17.6.12 13:29

Mě se to jméno moc nelíbí, ale pokud není manžel vyloženě proti a na jiné nepřijdete tak proč ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
17.6.12 13:52

Tak já proti tomu jménu nic nemám, ale asi bych ho nedala, dávám přednost klasickým jménum :mavam:

• Citovat
  • Upravit
447
17.6.12 14:12

Mě se to jméno líbí i v té kombinaci s Damiánem, hlavně aby to sedělo k příjmení a na okolí ohled neberte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
17.6.12 14:16

Měla jsem spolužačku jmenovala se Bibiana a říkali jsme jí Bibi nebo Bibča..je to o zvyku a jak se komu líbí. Za mě proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
17.6.12 19:07

Bibiana je hezky jmeno :) takovy pěkně ženský a hezky zni, můžete na ní volat bibi, určitě ve třídě nebudou dvě. I se mi libi ze je latinskeho puvodu. Spíš se mi nelíbí Damian, to mi zní jako tymian, ale s klucicima jmenama mam sama problem, náš chlapeček se bude jmenovat Yves a co jsem si už kvuli tomu vyslechla od našich :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
17.6.12 19:14
@Mobidick píše:
Bibiana je hezky jmeno :) takovy pěkně ženský a hezky zni, můžete na ní volat bibi, určitě ve třídě nebudou dvě. I se mi libi ze je latinskeho puvodu. Spíš se mi nelíbí Damian, to mi zní jako tymian, ale s klucicima jmenama mam sama problem, náš chlapeček se bude jmenovat Yves a co jsem si už kvuli tomu vyslechla od našich :roll:

Mám to stejně, taky se mi z téhle dvojice nelíbí právě Damián :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
17.6.12 20:45

Nakonec si to stejně musíte rozhodnout vy dva. Jak už psaly holky výš, někomu se líbí a někomu ne. Ale takhle je to naprosto s každým jménem.. Takže ať už ti tady k tomu napíšeme cokoliv, tak to rozhodnutí je stejně na vás :palec:
Gratulace ke dvojčátkům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.12 21:42

Holky chápu, že se vám jméno Damián nemusí líbil, ale zakladatelka se ptala na Bibianku a mě osobně by trošku mrzelo, že se tu jen tak mimo jiné zmíním, že můj syn bude mít takové a makové jméno a hned tu budou komentáře jak se někomu nelíbí…to nemyslím zle, jen když jsem byla těhotná, byla jsem strašně přecitlivělá a všechno mi bylo líto, tak mě to tak pišlo, že by to zakladatelku mohlo trošku mrzet, když o Damiánka vůbec nešlo.
Jinak Bibianka je moc hezké jméno, netradiční a jak píše Mobidick, takové ženské se i zdá :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
8566
17.6.12 21:46
@Anonymní píše:
Holky chápu, že se vám jméno Damián nemusí líbil, ale zakladatelka se ptala na Bibianku a mě osobně by trošku mrzelo, že se tu jen tak mimo jiné zmíním, že můj syn bude mít takové a makové jméno a hned tu budou komentáře jak se někomu nelíbí…to nemyslím zle, jen když jsem byla těhotná, byla jsem strašně přecitlivělá a všechno mi bylo líto, tak mě to tak pišlo, že by to zakladatelku mohlo trošku mrzet, když o Damiánka vůbec nešlo.
Jinak Bibianka je moc hezké jméno, netradiční a jak píše Mobidick, takové ženské se i zdá :potlesk:

A když se rozhodne dát jméno Bibiana a má tu čtyři strany popsané vesměs tím, že se to jméno nikomu nelíbí, tak jí to mrzet nebude? :think:. Nikomu na světě se nelíbí všechna jména..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí