Jak se vám líbí jméno Bibiana?

Anonymní
16.6.12 23:46

Jak s vám líbí jméno Bibiana?

Čekáme dvojčátka, kluka a holčičku, na jméně pro kluka jsme se shodli celkem snadno, ale jméno pro holku nám dělá problém. Hrozně bych si přála Bibianku, je to zvláštní, ale jsem z toho jména nadšená. Manžel tak nadšený není a moje mamka mi pořád říká, že jí budou nadávat, že je to blbijana atd.,ale tak nějakou blbost, jak nadávat se dá vymyslet téměř u každého jména…
Co vy na to? zdá se vám to taky tak hrozné? :?:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
16.6.12 23:53

:nevim: mě se líbí :palec: jako nadávka se dá vymyslet jak píšeš na každé jméno…je to hlavně o tom abyste se dohodli s manželem ne? Na ostatní bych vůbec nedala ;) já taky na nikoho nedala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
16.6.12 23:56

Mne sa paci. pacia sa mi vsetky „verzie“ jany - janka, bianka, bibianka ;-), dianka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
16.6.12 23:56

Mně se nelíbí.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
16.6.12 23:58

@eust jj, Bianka je krásný, to jsem měla taky v užším výběru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
16.6.12 23:59

Tak asi bych si musela zvyknout, ale později by se mi asi i líbilo. dost záleží na přijmení. a ostatní neřeš, taky už je přestávám řešit, protože takhle bych nedala jméno nikdy, vždycky se najde někdo, komu se to nebude líbit. až se narodí, řekne se i jméno a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
17.6.12 00:03

Mam kamosku ze zakladky Bibianu- vsichni ji rikali Bibi, Pipi, Bibino ty pipino a tak 8o :roll: ale jinak je jmeno krasny na kazdy jmeno se najde asi neco deti jsou obcas :zed: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
17.6.12 00:14

Tak se jmenovala moje kocka…

• Citovat
  • Upravit
24837
17.6.12 00:20

Mně se teda nelíbí a nedali bychom ani omylem ;)
Ale pokud se dohodnete s mužem, není co řešit, každému to může být šumák 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.12 00:57

Já už jsem si na to zvykla, už tak melé říkám :) Hrozně řeším co mi řeknou druzí, jsem praštěná, já vím :D

• Citovat
  • Upravit
15113
17.6.12 01:01

Druzí at si trhnou ploutví. Když jsem rodila před skoro 22 lety rozmlouvali mi Tereza. Bibi v pohodě. Ted mám Attilu taky se děsili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.12 01:05
@boball píše:
Druzí at si trhnou ploutví. Když jsem rodila před skoro 22 lety rozmlouvali mi Tereza. Bibi v pohodě. Ted mám Attilu taky se děsili :mrgreen:

jé to e zajímavé jméno, ještě jsem neslyšela :palec:
jojo, asi máš pravdu, já si furt říkám aby jí pak neříkali - takový jméno, co ti to ta máma s tátou udělali :roll:

• Citovat
  • Upravit
15113
17.6.12 01:08

Víš, dementi rýpat budou vždy, švagrová dala jméno Hana. mně osobně se to nelíbí, ale nikdy bych si nedovolila rýpat. Našlo se hodně lidí, to je po babičce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.12 01:09
@boball píše:
Víš, dementi rýpat budou vždy, švagrová dala jméno Hana. mně osobně se to nelíbí, ale nikdy bych si nedovolila rýpat. Našlo se hodně lidí, to je po babičce:-)

tak já bych tak mimi nepojmenovala, ale taky bych si nedovolila to někomu shazovat

• Citovat
  • Upravit
15113
17.6.12 01:10

Jesli jsi si opravdu jistá, že je to pro tvé mimi pravé. neřeš okolí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí