Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
mě se líbí
jako nadávka se dá vymyslet jak píšeš na každé jméno…je to hlavně o tom abyste se dohodli s manželem ne? Na ostatní bych vůbec nedala
já taky na nikoho nedala ![]()
Mne sa paci. pacia sa mi vsetky „verzie“ jany - janka, bianka, bibianka
, dianka
@eust jj, Bianka je krásný, to jsem měla taky v užším výběru…
Tak asi bych si musela zvyknout, ale později by se mi asi i líbilo. dost záleží na přijmení. a ostatní neřeš, taky už je přestávám řešit, protože takhle bych nedala jméno nikdy, vždycky se najde někdo, komu se to nebude líbit. až se narodí, řekne se i jméno a je klid.
Mam kamosku ze zakladky Bibianu- vsichni ji rikali Bibi, Pipi, Bibino ty pipino a tak
ale jinak je jmeno krasny na kazdy jmeno se najde asi neco deti jsou obcas
![]()
Mně se teda nelíbí a nedali bychom ani omylem ![]()
Ale pokud se dohodnete s mužem, není co řešit, každému to může být šumák ![]()
Já už jsem si na to zvykla, už tak melé říkám
Hrozně řeším co mi řeknou druzí, jsem praštěná, já vím ![]()
Druzí at si trhnou ploutví. Když jsem rodila před skoro 22 lety rozmlouvali mi Tereza. Bibi v pohodě. Ted mám Attilu taky se děsili ![]()
@boball píše:
Druzí at si trhnou ploutví. Když jsem rodila před skoro 22 lety rozmlouvali mi Tereza. Bibi v pohodě. Ted mám Attilu taky se děsili
jé to e zajímavé jméno, ještě jsem neslyšela ![]()
jojo, asi máš pravdu, já si furt říkám aby jí pak neříkali - takový jméno, co ti to ta máma s tátou udělali ![]()
Víš, dementi rýpat budou vždy, švagrová dala jméno Hana. mně osobně se to nelíbí, ale nikdy bych si nedovolila rýpat. Našlo se hodně lidí, to je po babičce:-)
@boball píše:
Víš, dementi rýpat budou vždy, švagrová dala jméno Hana. mně osobně se to nelíbí, ale nikdy bych si nedovolila rýpat. Našlo se hodně lidí, to je po babičce:-)
tak já bych tak mimi nepojmenovala, ale taky bych si nedovolila to někomu shazovat
Jesli jsi si opravdu jistá, že je to pro tvé mimi pravé. neřeš okolí ![]()
Čekáme dvojčátka, kluka a holčičku, na jméně pro kluka jsme se shodli celkem snadno, ale jméno pro holku nám dělá problém. Hrozně bych si přála Bibianku, je to zvláštní, ale jsem z toho jména nadšená. Manžel tak nadšený není a moje mamka mi pořád říká, že jí budou nadávat, že je to blbijana atd.,ale tak nějakou blbost, jak nadávat se dá vymyslet téměř u každého jména…
Co vy na to? zdá se vám to taky tak hrozné?