Jak sama sebe uklidnit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.11.25 16:19
@smile_xxx píše: Více

Jenze jeste roste. Pomaleji, ale ano. Jeji soucasna vyska je perfektni, jenze ta ji nezustane, je ji teprve cerstve 13. Uz dal rust nechce, je to pro ni tema a pro me o to vic, ze to ja jsem ta, ktera ji ty geny predala.
Proste jsem uplneiracionalni, co se tohoto tematu tyka.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
3.11.25 16:20
@Anonymní píše: Více

Nez AD tak bych zkusila prvne BIH ale v CR je pry s tim velky problem. Ja si mazu estrogen gel v druhe pulce cyklu, kdy mi zacina uzkost a deprese a do 20 min je pryc. My zpusobuje tyhpe stavy zvyseny progesteron. V CR bych si nechala napsat gestagen minipilulky, kde je i trochu estrogen, tim se snizi tvorba progesteronu i samozrejme estrogenu vlastnih9 a nedochazi k hormonalnim vykyvum ktery maji vliv na psychiku. Pokud teda se to zhorsuje v druhe fazi cyklu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.25 16:28

Kazdy ma jine potreby a srovnavat se s ostatnimi nema smysl. Je potreba najit svoji rovnovahu. Nekdo je bagristka a vsechno utahne, nekdo ne. Ja treba byla roky bagristka a jedine, k cemu to vedlo, bylo zhrouceni ve 40, 3mesicni PN, 1,5 roku na AD a zdravotni nasledky mam i 6 let pote.
Ze ti hlava jede v klidu, je dost typicke. Drzim palce, je z toho cesty ven, jen se budes muset mozna vic poslouchat.

• Citovat
  • Upravit
360
3.11.25 17:30

Aspoň 2× masturbovat před spaním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna872
3.11.25 17:34

Tohle přesně zažívám taky, je mi 25 let. A už tak 5 let s tím bojuju… jelikož dělám dost psychicky a fyzicky náročnou práci( zdr. sestricka) dost to přisuzuju tomu ale kdy to přesně vzniklo vlastně nevím.. vzdy, kdyz se probudim, at to je rano nebo kdyz usnu u televize odpoledne, probudím se s hroznou úzkostí, po chvíli se to vzdy srovná ale je to dost nepříjemný. Presne jak rikas, taky se vzdycky na neco fixuju a nedokážu to vyhnat z hlavy, furt se ty myšlenky vrací. Nejčastěji to je ale neco, co se týká zdravotního stavu. Nejdřív mě trápily záněty MM, neustále se mi to vracelo, takze z toho jsem zacala mit depky uz jen z principu, a i presto ze je to mnohem lepsi, stejne kazdy den na to myslim, a rikam si, kdy to zase prijde.. jak kdyby si ten mozek zafixoval tu bolest.. pak mi trhali moudrák, coz bylo něco příšerného, a zubařka mi řekla, ze ten, co mam na druhé straně bude taky k vytržení ale jestli me zatím nebolí, tak prý dobrý… no, tak od te doby se neustále pozoruju a upadám do deprese jen kdyz mě ten zub lehce zabolí… a ted jsem do toho jeste těhotná, coz bylo plánované, rikala jsem si, ze se treba pak nebudu tolik soustředit jen na sebe, ale omyl, je to ještě horší :D… taky bych potřebovala nějakou radu, možná i psychologa, jediné, co jsem si všimla že pomáhá, je o tom proste s někým mluvit, když je nejhůř, mluvím i sama se sebou a sama sebe jakoby uklidnuji :D i kdyz to musi vypadat dost komicky, pomaha to… a pak urcite plánování něčeho hezkého… mit na planu nejake výlety, procházky, nákupy, kino… cokoliv…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.25 22:46
@Cizinka 999 píše: Více

Jaky estrogen.gel?Prosim nazev. Dekuju.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.25 09:38

Ahoj, já měla podobné stavy a ještě přecitlivělost. Přišlo mi, že brečím kvůli každé kravině i v práci, když jsem řešila prkotiny. Chodila jsem s bolestí břicha k doktorce a ona mi neustále říkala, že to bude stres, ještě právě s přicházející menopauzou. Dva roky mi říkala, ať zkusím lehčí antidepresiva, nechtěla jsem o tom slyšet. Poslední dobou jsem si začala připouštět, že to není normální a přistoupila jsem na prášky. Zkus si o nich přečíst, jmenují se zoloft. Jak Zoloft (sertralin) pomáhá v menopauze
Léčí depresi a úzkost: Je indikován k léčbě depresivních stavů, které mohou zahrnovat úzkost, nervozitu a změny nálad typické pro perimenopauzu a menopauzu.
Zlepšuje náladu: Pomáhá stabilizovat náladu a zmírnit smutek, podrážděnost a nespavost spojenou s přechodem.

Beru je zatím měsíc a už si přijdu v práci klidnější i doma. Měla jsem stres z ničeho, vše kolem mě je v pořádku. Jen jsem měla furt neklid, v noci jsem přemýšlela o blbostech.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová