Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já teda o tom grepu taky neslyšela, ale mám ho ráda, takže budu praktikovat
Listovku už beru, ale přemýšlím, jestli koupit třeba ten GS Mamavit, nebo je to zbytečný.. Prášky doberu v půlce června..
![]()
Tak já při prvnim brala GS až v průběhu těhotenství, aby miminku nic nechybělo, když je mamka lajdák
jinak grep s cukrem nebo bez cukru, já to prostě do sebe nedostanu, ne fuj ![]()
ale tak při chuti mého milovaného budoucího manžela, to by bylo aby nebylo ![]()
Ahoj holky,
tak já zatím beru listovku, ale přemýšlím o calibrum baby plan…
Tak jsem ještě před rokem hlásala, že druhé dítě neplánujeme, dokonce jsem to i zavrhovala, nechápala otázky typu „a co druhéééé“ a ejhle biologické hodiny se ozvaly tak nějak samy, ale je to logické. Mám dobrou práci, manžel také, tak nějak se cítím ještě mladá, ale jakoby mi moc času nezbývalo, tak proč mít vlastně jen jedno dítko??
Já sama jsem jedináček a mít sourozence by bylo fajn.
Tak dámy, ve čtvrtek kupujeme byt, svatbu bohužel musíme odložit, protože přítel na pár měsíců musí pracovně pryč:( ale rozhodli jsme se začít se snažit už ted
dnes jsem si koupila vitamíny pro snažilky a těhulky, je tam i listovka, vysadila jsem a od zítřka začínáme
o víkendu mám plodné dny tak uvidíme jak se bude malýmu Matýskovi nebo Jessice chtít ![]()
ahoj. tu najdes vela informaci o to co ti pomuze http://www.otehotnet-cyclotest.cz/…lodnost.html
hodne stesti ![]()