Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Někdo má na Facebooku jen velmi úzký okruh nejbližších, nikdy by mě nenapadlo se urazit kvůli tomu, že nepřijme mou žádost.
Řešit to blokací všude je fakt trapas.
@Anonymní píše: Více
Nejsi strelena? ![]()
Nekdo ma fb treba jen na koukani.
Kolik ti je? 14 nejvys
Při setkání bych ji normálně pozdravila, ale víc se nebavila.
Ta blokace byla zbytečná, pochybuju, že by tě chtěla nějak kontaktovat, když tě odmítla přes fb.
Neprijimam na FB nikoho, ani pribuzne. Nemam tam taky skoro nikoho.
Ty jsi uražená, že si tě nepřidala do přátel
?
Nechápu tohle myšlení, tak kamarádka s Tebou být asi nechce, to přece neznamená, že se nemůžete slušně pozdravit, prohodit pár slov, když se náhodně potkáte a pak si jít každá po svém ne?
Fb hýbe světem? Víš kolik lidí se kterými se bavím nemám na fb. A víš kolik jich mám na Fb nejsou schopni mě pozdravit na ulici? Předci nemůžeš udržovat všechny vztahy jen na základě fb? Bože
![]()
Taky je to bývalá tvého bratra a nejspíš se nechce nikam vracet. Zaručeně tam budeš mít jeho fotky, kámoše a nové lásky.
Já svoje románky taky v přátelích nemám.
vykašli se na fb ten ti kamarády nezajistí!
Tak třeba, jak píšou holky nahoře, má fb jen pro rodinu. Nevím. Když ti volala, tak přímo neodmítá kontakt s tebou. V tom případě se jí při setkání zeptej, proč si tě nepřidala, že tě to mrzelo a je to. Víc bych se tím nezabývala. O nic nejde.
Třeba nechce, aby prostřednictvím tebe viděl její ex (tvůj bratr) to, co ona bude dávat na FB. Rozhodně bych kvůli FB nedělala takové histerické kroky jako jí všude zablokovat a nebavit se s ní. Mám pocit, že spoustě lidí ten virtuální svět úplně zatemnil mozek.
Třeba nechce abys její soukromé informace vynášela bratrovi. A co jako? Na Facebooku mám pár přátel, nechci tam mít kolegy nebo známé. Ne protože by mi vadili, ale nechci, aby o mě všichni věděli všechno.
Aha, takže podstatnější je nějaká (ne)odkliknutá kolonka na pitomým fejsbůku, než reálné chování té osoby ve skutečném světě
Nežer tak ty sítě, prosimtě ![]()
Nezlob se na mě, ale co si takhle o všem promluvit narovinu z očí do očí?
Obzvlášť, když z toho nevydařeněho vztahu mají dítě, kterému jsi vlastně tetou?
A to je přece moc hezká životní role.
Já jsem se vždycky na to opravdu těšila, jak si to budu všechno užívat a rozmazlovat.
![]()
Podle mě, řešit jakékoliv nedorozumění a konflikty přes soc. sítě, je bohužel hodně špatný způsob komunikace. ![]()
Příspěvek upraven 02.09.24 v 22:54
Taky nechci na fb spoustu lidí co se s nema v realitě normálně bavím ![]()
@AnneElliot píše: Více
Přesně. Tudle mi poslal žádost spolužák se základky. Ne, nedala jsem si ho do přátel, ale pokud ho potkám, ráda s nim pokecáme. ![]()
Zakladatelka by si měla uvědomit, ze vztahy se utvari přímou komunikaci, ne kliknutím na ikonu přidat do přátel na Facebooku. ![]()
Jak byste se chovali k ex přítelkyni vašeho bratra, se kterou on má dítě ale nežijí spolu. Která když vás potká, tak se baví, usmívá atd a když jí pošlete žádost o přátelství tak ji odmítne. Takže vám je jasné, že i to vybavování a úsměvy jsou přetvářka
Jak byste se k ní chovali při dalším potkání ve městě? Já to vyřešila absolutní blokací jak na fb tak v telefonu SMS i volání. Já ji k životu nepotřebuju
Vaše řešení by bylo jaké???