Jak se k ní chovat

Anonymní
2.9.24 21:54

Jak se k ní chovat

Jak byste se chovali k ex přítelkyni vašeho bratra, se kterou on má dítě ale nežijí spolu. Která když vás potká, tak se baví, usmívá atd a když jí pošlete žádost o přátelství tak ji odmítne. Takže vám je jasné, že i to vybavování a úsměvy jsou přetvářka :D Jak byste se k ní chovali při dalším potkání ve městě? Já to vyřešila absolutní blokací jak na fb tak v telefonu SMS i volání. Já ji k životu nepotřebuju :nevim: Vaše řešení by bylo jaké???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1233
2.9.24 22:02

Někdo má na Facebooku jen velmi úzký okruh nejbližších, nikdy by mě nenapadlo se urazit kvůli tomu, že nepřijme mou žádost. :lol: Řešit to blokací všude je fakt trapas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.9.24 22:04
@Anonymní píše: Více

Nejsi strelena? :roll:
Nekdo ma fb treba jen na koukani.

Kolik ti je? 14 nejvys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250

Při setkání bych ji normálně pozdravila, ale víc se nebavila.
Ta blokace byla zbytečná, pochybuju, že by tě chtěla nějak kontaktovat, když tě odmítla přes fb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65279

Neprijimam na FB nikoho, ani pribuzne. Nemam tam taky skoro nikoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
2.9.24 22:05

Ty jsi uražená, že si tě nepřidala do přátel :mrgreen:?

Nechápu tohle myšlení, tak kamarádka s Tebou být asi nechce, to přece neznamená, že se nemůžete slušně pozdravit, prohodit pár slov, když se náhodně potkáte a pak si jít každá po svém ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.24 22:10
@Erinne píše: Více

No volala mi pár dní zpět že něco potřebovala

• Citovat
  • Upravit
7221
2.9.24 22:15

Fb hýbe světem? Víš kolik lidí se kterými se bavím nemám na fb. A víš kolik jich mám na Fb nejsou schopni mě pozdravit na ulici? Předci nemůžeš udržovat všechny vztahy jen na základě fb? Bože :lol: :zed:
Taky je to bývalá tvého bratra a nejspíš se nechce nikam vracet. Zaručeně tam budeš mít jeho fotky, kámoše a nové lásky.
Já svoje románky taky v přátelích nemám. :mrgreen: :mrgreen: vykašli se na fb ten ti kamarády nezajistí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
2.9.24 22:17

Tak třeba, jak píšou holky nahoře, má fb jen pro rodinu. Nevím. Když ti volala, tak přímo neodmítá kontakt s tebou. V tom případě se jí při setkání zeptej, proč si tě nepřidala, že tě to mrzelo a je to. Víc bych se tím nezabývala. O nic nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5719
2.9.24 22:25

Třeba nechce, aby prostřednictvím tebe viděl její ex (tvůj bratr) to, co ona bude dávat na FB. Rozhodně bych kvůli FB nedělala takové histerické kroky jako jí všude zablokovat a nebavit se s ní. Mám pocit, že spoustě lidí ten virtuální svět úplně zatemnil mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9059
2.9.24 22:25

Třeba nechce abys její soukromé informace vynášela bratrovi. A co jako? Na Facebooku mám pár přátel, nechci tam mít kolegy nebo známé. Ne protože by mi vadili, ale nechci, aby o mě všichni věděli všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
2.9.24 22:44

Aha, takže podstatnější je nějaká (ne)odkliknutá kolonka na pitomým fejsbůku, než reálné chování té osoby ve skutečném světě :mrgreen: :mrgreen: Nežer tak ty sítě, prosimtě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16128
2.9.24 22:47

Nezlob se na mě, ale co si takhle o všem promluvit narovinu z očí do očí?
Obzvlášť, když z toho nevydařeněho vztahu mají dítě, kterému jsi vlastně tetou?
A to je přece moc hezká životní role.
Já jsem se vždycky na to opravdu těšila, jak si to budu všechno užívat a rozmazlovat. :P :lol:

Podle mě, řešit jakékoliv nedorozumění a konflikty přes soc. sítě, je bohužel hodně špatný způsob komunikace. :?

Příspěvek upraven 02.09.24 v 22:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30893
2.9.24 22:51

Taky nechci na fb spoustu lidí co se s nema v realitě normálně bavím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.9.24 06:26
@AnneElliot píše: Více

Přesně. Tudle mi poslal žádost spolužák se základky. Ne, nedala jsem si ho do přátel, ale pokud ho potkám, ráda s nim pokecáme. :nevim:

Zakladatelka by si měla uvědomit, ze vztahy se utvari přímou komunikaci, ne kliknutím na ikonu přidat do přátel na Facebooku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová