Jak se mám rozejít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
13.6.17 14:03
@kubik9292 píše:
Dobrý den Kuba 25let vím že svoji partnerku nemiluji ale ona má dluhy sice pracuje ale lhala mi v tom že nic nedluží a nemá kam jít sice mi je ji trošku líto ji vyhodit ale nevím už jak dále :( smlouva na byt končí za měsíc a půl a nějak ji nechci prodloužit a byt s ní.. ale zase je mi trošku líto že ji tzv vykopnu před dveře.. a taky vím že bude hrát na city a milion otázek a proč. má někdo radu nebo povzbuzení jak na to?? děkuji všem :( :(

Normálně jí to v klidu řekni. Vztah s lítosti je o ničem. Ona je dospělá, a svéprávná, musí se umět o sebe postarat. Nenech se citově vydírat. Pokud nemá kam jít, pro klid tvého svědomí jí můžeš zaplatit na měsíc třeba ubytovnu. A pak už musí jít životem sama za sebe. Ale neboj, ona si zase najde nějakého dobráka, na kterého se pověsí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.6.17 14:53
@hudečice píše:
Měsíc a půl stačí nato, aby si našla náhradní bydlení.

jo, jenže by dotyčného taky mohlo napadnout, že jí to řekne třeba až za měsíc a půl, když si začne balit vlastní věci, žejo…

Protože zjevně zatím nemá dostatek kuráže na to, aby jednal otevřeně a na rovinu a nepříjemnému rozhovoru se chce vyhnout a bude se nejspíše vyhejbat do poslední chvíle.

Autore - s tou slečnou se rozejdi. nejsi za ní zodpovědný, je dospělá a svéprávná. A podle všeho tě uhnala na lež o těhotenství. Nebudeš se smažit v pekle za to, když se s ní rozejdeš, zejména když to uděláš hned a jednoznačně.
Není špatné se rozejít. Špatné je to dělat svinsky.

Nečestné a zbabělé je to zkoušet uhrát tak, aby si nemusel být ten jasně a otevřeně mluvící.

Podle toho co si o dotyčné psal, tak nejspíš bude dělat scény. A ano, samozřejmě že nebude nadšené a samozřejmě že to bude bolet.

To je jaksi součást rozchodů. Ale jasný, rychlý a ostrý řez bolí méně a lépe se hojí, než dlouhé, pomalé roztloukání tupým předmětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
13.6.17 15:13

Být tebou tak už s ní po vyřčení rozsudku nespím…aby si tě nechtěla pojistit těhotenstvím. I takové se najdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
13.6.17 16:12
@truelly píše:
Být tebou tak už s ní po vyřčení rozsudku nespím…aby si tě nechtěla pojistit těhotenstvím. I takové se najdou.

To mě už napadlo taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
13.6.17 16:52

To jsi s ní byl ještě dalších 5 měsíců? Jsi vůbec normální, tohle musí být troll. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky