Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kubik9292 píše:
Dobrý den Kuba 25let vím že svoji partnerku nemiluji ale ona má dluhy sice pracuje ale lhala mi v tom že nic nedluží a nemá kam jít sice mi je ji trošku líto ji vyhodit ale nevím už jak dálesmlouva na byt končí za měsíc a půl a nějak ji nechci prodloužit a byt s ní.. ale zase je mi trošku líto že ji tzv vykopnu před dveře.. a taky vím že bude hrát na city a milion otázek a proč. má někdo radu nebo povzbuzení jak na to?? děkuji všem
![]()
Normálně jí to v klidu řekni. Vztah s lítosti je o ničem. Ona je dospělá, a svéprávná, musí se umět o sebe postarat. Nenech se citově vydírat. Pokud nemá kam jít, pro klid tvého svědomí jí můžeš zaplatit na měsíc třeba ubytovnu. A pak už musí jít životem sama za sebe. Ale neboj, ona si zase najde nějakého dobráka, na kterého se pověsí. ![]()
@hudečice píše:
Měsíc a půl stačí nato, aby si našla náhradní bydlení.
jo, jenže by dotyčného taky mohlo napadnout, že jí to řekne třeba až za měsíc a půl, když si začne balit vlastní věci, žejo…
Protože zjevně zatím nemá dostatek kuráže na to, aby jednal otevřeně a na rovinu a nepříjemnému rozhovoru se chce vyhnout a bude se nejspíše vyhejbat do poslední chvíle.
Autore - s tou slečnou se rozejdi. nejsi za ní zodpovědný, je dospělá a svéprávná. A podle všeho tě uhnala na lež o těhotenství. Nebudeš se smažit v pekle za to, když se s ní rozejdeš, zejména když to uděláš hned a jednoznačně.
Není špatné se rozejít. Špatné je to dělat svinsky.
Nečestné a zbabělé je to zkoušet uhrát tak, aby si nemusel být ten jasně a otevřeně mluvící.
Podle toho co si o dotyčné psal, tak nejspíš bude dělat scény. A ano, samozřejmě že nebude nadšené a samozřejmě že to bude bolet.
To je jaksi součást rozchodů. Ale jasný, rychlý a ostrý řez bolí méně a lépe se hojí, než dlouhé, pomalé roztloukání tupým předmětem.
Být tebou tak už s ní po vyřčení rozsudku nespím…aby si tě nechtěla pojistit těhotenstvím. I takové se najdou.
@truelly píše:
Být tebou tak už s ní po vyřčení rozsudku nespím…aby si tě nechtěla pojistit těhotenstvím. I takové se najdou.
To mě už napadlo taky.
To jsi s ní byl ještě dalších 5 měsíců? Jsi vůbec normální, tohle musí být troll. ![]()