Jak se naučit nebýt závislá a věčně plačtivá?

Anonymní
28.12.18 20:21

Jak se naučit nebýt závislá a věčně plačtivá?

Dobrý večer. Je to skoro rok od rozchodu s bývalým. Byla jsem na něm závislá. Snažím se na sobě pracovat a zbavit se té závislosti na druhých a být nad věcí. Bojím se, že v dalším vztahu budu to samé a budu věčně v depce, že mi ten druhý chybí a nebudu mít svůj život. Nemáte prosím nějaké typy jak na sobě v tomhle ohledu zapracovat? Díky moc za všechny komentáře. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
28.12.18 20:26

Vstup do psychoterapie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
28.12.18 20:28

Venovat se sobe? Mit konicky a pratele a s tema se stykat i kdyz mas vztah? Obcas jim dát přednost pred pritelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
28.12.18 20:30

Nežeň se do dalšího vztahu dřív než na sobě zapracuješ, najdi si své koníčky, buď finančně nezávislá, zvedej si sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
28.12.18 20:32

Bez k psycholozce;) fakt to moc pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
28.12.18 20:34

@Kriss Tina
Ale pokud zrovna potká toho pravého, mohla by tím, že bude otálet a bude chtít být radši sama, promarnit šanci…
Zakladatelko, řiď se hlavně svým :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
28.12.18 20:35
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Je to skoro rok od rozchodu s bývalým. Byla jsem na něm závislá. Snažím se na sobě pracovat a zbavit se té závislosti na druhých a být nad věcí. Bojím se, že v dalším vztahu budu to samé a budu věčně v depce, že mi ten druhý chybí a nebudu mít svůj život. Nemáte prosím nějaké typy jak na sobě v tomhle ohledu zapracovat? Díky moc za všechny komentáře. :mavam:

Nezačít další vztah dokud nebudeš vyrovnaná
Najdi si psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
28.12.18 20:37
@Anonymka.D. píše:
@Kriss Tina
Ale pokud zrovna potká toho pravého, mohla by tím, že bude otálet a bude chtít být radši sama, promarnit šanci…
Zakladatelko, řiď se hlavně svým :srdce:

A neurotickým chováním ho odežene..na vztah potřebují mít oba čistou hlavu a normální chování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
28.12.18 20:38

@Anonymka.D. A pokud to nebude nakonec ten pravý, je zas tam kde je teď, akorát bude závislá na někom dalším. Do vážného vztahu musí jít člověk co je vyrovnaný sám se sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
28.12.18 20:53
@Malike píše:
A neurotickým chováním ho odežene..na vztah potřebují mít oba čistou hlavu a normální chování

Je pravda, že je lepší, když se nový vztah začíná s vyrovnanou a čistou myslí. Ale život vždy prostě nejde podle plánu. Také jsem vztah s mým nynějším manželem začínala v době, kdy jsem řešila nějaké problémy, ale abych si ho nechala kvůli tomu znovu utéct? A čekala, až budu vyrovnanější? Pak by taky mohlo být pozdě a toho bych litovala mnohem víc. Život nepřišel s návodem, kdy co a jak nejlíp udělat. Člověk to musí nechat plynout a nenechat si utéct šanci když cítí, že by to mohlo být to pravé. Lepší něco zkusit a zmýlit se, než nezkusit a potom už nemít příležitost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
28.12.18 21:03

naučit se si sama sebe vážit a nebudeš mít potřebu naplňování života jinými lidmi, ale zvládneš to sama se sebou…
psycholog terapeut je dobrý nápad, ale jsou děsně dlouhé čekací doby… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
28.12.18 21:15

@Anonymka.D. Krásně a pravdivě napsané. Byla jsem v podobné situaci a nelituji toho, že jsem tenkrát do toho šla po hlavě. Dneska jsem šťastná, opět vyrovnaná sama se sebou a to vše za podpory úžasného muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.12.18 21:21
@Kriss Tina píše:
Nežeň se do dalšího vztahu dřív než na sobě zapracuješ, najdi si své koníčky, buď finančně nezávislá, zvedej si sebevědomí.

Přesně tak :palec: zdravé sebevědomí je absolutní základ spokojeného života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.18 21:28

Holky díky moc za rady.Já se už od rozchodu snažím na tom sebevědomí pracovat.Týden je to třeba v pohodě, pak přijde něco co mi ho srazí a jsem zase na začátku.Moc řeším co si o mě druzí myslí a nejvíc se bojím, že si najdu stejný typ muže jako byl ex.Byl manipulativní a podváděl mě.Hlavně když se mám bavit třeba s hezkým chlapem tak znejistím, protože si říkám, že na něho nemám.

• Citovat
  • Upravit
344
28.12.18 21:32
@Aduš8 píše:
@Anonymka.D. Krásně a pravdivě napsané. Byla jsem v podobné situaci a nelituji toho, že jsem tenkrát do toho šla po hlavě. Dneska jsem šťastná, opět vyrovnaná sama se sebou a to vše za podpory úžasného muže.
:srdce: Děkuji, vážím si toho, vidím, že jsme na stejné vlně :hug: Můj manžel mi hodně pomáhá a s ním jsem vlastně víc vyrovnaná, než jsem byla kdy dřív. K úplné spokojenosti už mi vlastně chybí jen miminko, které se nám pořád ještě, už dlouhou dobu, nedaří.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí