Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@brisco vystihla jsi to přesně
@Bubla Bůčková co konkrétně myslíš jak je?
Mamka ti dává peníze na nájem a nákupy? Psala jsi, že jste vzájemně závislé. Já si tvoje diskuze nepamatuju, tak nevím. I když je to jedno. Já třeba zakládala diskuze o tátovi alkoholikovi a že mi tam holky psaly, že nejsem zodpovědná za jeho život, děti by tam nebraly, tak mi to pomohlo, že nejsem sama ta zlá. Ty píšeš, že těch diskuzi máš víc, tak co teda? Litovat? ![]()
No nějak ji z toho bytu vyrazit.. Nevím jak kdyz tam má trvale bydliště.. Nicméně to nějak jít přece musí.
@mackA159 píše:
No nějak ji z toho bytu vyrazit.. Nevím jak kdyz tam má trvale bydliště.. Nicméně to nějak jít přece musí.
A ono by se stačilo postavit. Co si to dovolujes, jak na mě mluvíš?! Případně „nic nejde“, tak holt máme ten jogurt ráno jedu koupit ![]()
@Bubla Bůčková píše:
A ono by se stačilo postavit. Co si to dovolujes, jak na mě mluvíš?! Případně „nic nejde“, tak holt máme ten jogurt ráno jedu koupit
No já chápu že dohadovat se před 3 letou dcerou sprostě, to asi moc zakladatelka nechce, proto ji radši vyhoví… Ale myslím si že když musí dát majitel bytu svolení k trvalému bydlišti, tak by ho eventuálně mohl i zrušit ne? ![]()
Já asi fakt chtěla jen politovat a možná slyšet nějaký bláznivý nápad typu vsaď si sportku, vyhraješ a všechno se vyřeší ![]()
@mackA159 máš pravdu, pro klid pro malou většinou ustupuju, i když vevnitř řvu a pěním. Říct co si to ke mně dovoluje tak dostanu takovou sodu, že si to neumíte představit. S tím trvalým bydlištěm to takhle bohužel není, i když je to postavené na hlavu.
@mackA159 píše:
No já chápu že dohadovat se před 3 letou dcerou sprostě, to asi moc zakladatelka nechce, proto ji radši vyhoví… Ale myslím si že když musí dát majitel bytu svolení k trvalému bydlišti, tak by ho eventuálně mohl i zrušit ne?
Myslím, že nemusí a hlavně ani nemají smlouvu. Prostě tam bydlí. Bydliště můžeš dát zrušit někomu, kdo tam prokazatelně nebydlí teď nevím jak dlouho. Ale já chápu situace, jsem závislá, nemám kam jít. Ale ona má vlastní byt a máma ji může dávat kolik, pár tisícovek
tak tady je situace příznivě nakloněna. Na jeden měsíc bych si nájem našla, babku nechala svýmu osudu a znova si promluvila, jestli se vrátím a jak se bude společně žít a pokud ne, tak zítra inzerát na prodej bytu.
@Anonymní píše:
Já asi fakt chtěla jen politovat a možná slyšet nějaký bláznivý nápad typu vsaď si sportku, vyhraješ a všechno se vyřeší
@mackA159 máš pravdu, pro klid pro malou většinou ustupuju, i když vevnitř řvu a pěním. Říct co si to ke mně dovoluje tak dostanu takovou sodu, že si to neumíte představit. S tím trvalým bydlištěm to takhle bohužel není, i když je to postavené na hlavu.
Jo tomu já bohužel nerozumím.. Rozhodně bych si nastudovala jak ji dostat z bytu, kdyby nebyl tvůj tak řeknu odstěhovat se.. Ale takhle je to blbost ![]()
@Anonymní píše:
Já asi fakt chtěla jen politovat a možná slyšet nějaký bláznivý nápad typu vsaď si sportku, vyhraješ a všechno se vyřeší
Ale my můžeme opět jen litovat to dítě ![]()
Koupila bych dva mensi byty a nazdar. Jako neco jineho je si jednou za cas rict co komu vadi, ale pokud vyvadi kvuli kazde blbosti,,tak v takovem napeti bych zit nechtela. Rizni do toho…
To je blbost, my kupovali byt a synovi bývalé majitelky se nechtělo do přehlašovaní, my jako majitele i když jsme s ním neměli žádnou smlouvu, klidně jsme ho mohli přehlasit na úřad. To stejné máti chtěla přehlasit bývalého přítele tak musela na úřad ( u něj teda až do okresního města, měl Slovenské občanství), ale nebyl problem, měl pak TP na MěÚ, taktéž žádnou smlouvu sním samozřejmě neměla.
Takže vem kupní smlouvu normálně zajdi na MěÚ, matku prehlas tam. Vyměň zámky, tašky jí dej před dveře a nazdar
Je to patalie, misi ti to brat hrozne moc energie, kterou bys mohla venovat dcerce. Rozhodne doporucuju tohle zariznout. Nechat se v dospelosti sikanovat od matky je silene. Ve vlast im bytu! Doporucuju nejakou bezplatnou nebo i placenou pravni poradnu, prdnout to na papir a uz se s ni bavit jen na oficialni rovine… ![]()
Vis co to napacha v te male? Je mi ji lito. Nevim jak bych to resila, ale zit v tom tu holku bych nenechala.
Mela bys vzit koule do hrsti, protoze takhle se dcera nauci, ze je OK, ze se k ni takhle bude v budoucnu nekdo chovat, pripadne se takhle bude ona chovat k nekomu.
Našla bych jí nájem, zaplatila kauci a první nájem a pomohla se stěhováním. Pokud by to nešlo po dobrém, tašky před dveře a vyměnit zámek. Trvale bydliště nikomu nezakládá právo bydlet někde, kde to vlastní někdo jinej.
@Anonymní píše:
Tak jí najdi ženicha
a jinak já jsem taky dost vztekloun, takže kdyby na mě začala ječet, tak by se nestihla divit…já teda rozhodně nemlčím…a ječet na sebe taky nenechám…a ano, dokázala bych jí říct, ať se stěhuje a nebo že byt prodávám a jí jsem našla podnájem…jestli jí není 90 let, tak to máš ještě na hodně dlouho a v tomhle bych teda nežila…mám ráda klid a pohodu a dělat si, co chci…