Jak se oholit dohladka?

Anonymní
3.1.12 18:48

Jak se oholit dohladka?

Ahoj ženy, mám takový dotaz, máte nějaký tip, jak se oholit dohladka v intimních partiích?? Já se nejlíp oholím, když mám chloupky delší pár dní a před holením jsem hooodně dlouho naložená v horké vodě, ale na to teda nemám každý den čas :roll: když se holím každý den, tak neexistuje, aby to bylo dohladka :zed: můžu to nějak ovlivnit? Jinak používám Venus s pěti břity…

Monča

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
3.1.12 18:50

Anonymni Monca :mrgreen: dobry…

myslim ze vic nez na vyber strojku zalezi na pene nebo genlu na holeni…a pak osetrit pokozku telovym mlikem na citlivou kuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.12 18:53
beruska2× píše:
Anonymni Monca :mrgreen: dobry…myslim ze vic nez na vyber strojku zalezi na pene nebo genlu na holeni…a pak osetrit pokozku telovym mlikem na citlivou kuzi…

Co tě rozesmálo??? :D
Místo pěny používám normální mýdlo, ta pěna ani gel mi nějak nevyhovuje :think: on bude asi problém v trdosti chloupků, kdyby byly měkký, tak takovej problém nemám :think:

M.

• Citovat
  • Upravit
3722
3.1.12 18:53

Já používám pouze sprchový gel a žiletku a jsem uplně do hladka..první oholím po směru a pak do protisměru a vše OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
3.1.12 18:57
Anonymní píše:
beruska2× píše:
Anonymni Monca :mrgreen: dobry…myslim ze vic nez na vyber strojku zalezi na pene nebo genlu na holeni…a pak osetrit pokozku telovym mlikem na citlivou kuzi…

Místo pěny používám normální mýdlo, ta pěna ani gel mi nějak nevyhovuje :think: on bude asi problém v trdosti chloupků, kdyby byly měkký, tak takovej problém nemám :think:

M.

tak investuj do peny, staci i obycejna, ta prave chloupky zmekci a pujde to, v DM je dobra Balea - kokosova..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.12 19:06
Januska90 píše:
Já používám pouze sprchový gel a žiletku a jsem uplně do hladka..první oholím po směru a pak do protisměru a vše OK :palec:

Tak to máš super, já jsem dohladka málokdy :? M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.12 19:07
beruska2× píše:
Anonymní píše:
beruska2× píše:

M.
tak investuj do peny, staci i obycejna, ta prave chloupky zmekci a pujde to, v DM je dobra Balea - kokosova..

Díky za tip, vyzkouším a snad to půjde líp :) M.

• Citovat
  • Upravit
3755
3.1.12 19:19

Já používám normální pánskou pěnu na holení,holím proti směru a pak namažu baby avirilem a super jako dětská prdelka :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.12 19:20

Anonymní, taky používám Venus a mýdlo a taky nejsem nikdy dohladka, takže se ráda inspiruji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.12 19:24
Anonymní píše:
Anonymní, taky používám Venus a mýdlo a taky nejsem nikdy dohladka, takže se ráda inspiruji

Aha, tak tady bude asi ta chyba :lol:

Zaklad. Monča

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.12 19:25
vercabob píše:
Já používám normální pánskou pěnu na holení,holím proti směru a pak namažu baby avirilem a super jako dětská prdelka :lol: :palec:

A to tu pěnu naneseš a hned holíš? Nebo chvíli počkáš? M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.12 19:27
Anonymní píše:
Anonymní píše:

Aha, tak tady bude asi ta chyba :lol:

Zaklad. Monča
Myslím že né..já používala snad vše..sprch.gel,panské-dámské pěny,gely,mýdlo obyč,mýdlo tekuté a dohladka nejsem nikdy o podráždění pokožky(červené hnusné pupínky nemluvě)
  • Citovat
  • Upravit
3755
3.1.12 19:28

hned holím pač když to vezmete tak pánské se dělají pač ty mají tvrdší vousy takže jako dělané i pro naše potřeby :palec: a ten baby aviril dobře ošetří pokožku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
3.1.12 19:29

já měla také vždy problém se zarudnutím ale po baby avirilu nic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.12 19:30
vercabob píše: