Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymni Monca
dobry…
myslim ze vic nez na vyber strojku zalezi na pene nebo genlu na holeni…a pak osetrit pokozku telovym mlikem na citlivou kuzi…
beruska2× píše:
Anonymni Moncadobry…myslim ze vic nez na vyber strojku zalezi na pene nebo genlu na holeni…a pak osetrit pokozku telovym mlikem na citlivou kuzi…
Co tě rozesmálo??? ![]()
Místo pěny používám normální mýdlo, ta pěna ani gel mi nějak nevyhovuje
on bude asi problém v trdosti chloupků, kdyby byly měkký, tak takovej problém nemám ![]()
M.
Já používám pouze sprchový gel a žiletku a jsem uplně do hladka..první oholím po směru a pak do protisměru a vše OK ![]()
Anonymní píše:beruska2× píše:
Anonymni Moncadobry…myslim ze vic nez na vyber strojku zalezi na pene nebo genlu na holeni…a pak osetrit pokozku telovym mlikem na citlivou kuzi…
Co tě rozesmálo???
M.
Místo pěny používám normální mýdlo, ta pěna ani gel mi nějak nevyhovujeon bude asi problém v trdosti chloupků, kdyby byly měkký, tak takovej problém nemám
tak investuj do peny, staci i obycejna, ta prave chloupky zmekci a pujde to, v DM je dobra Balea - kokosova..
Januska90 píše:
Já používám pouze sprchový gel a žiletku a jsem uplně do hladka..první oholím po směru a pak do protisměru a vše OK
Tak to máš super, já jsem dohladka málokdy
M.
beruska2× píše:Anonymní píše:tak investuj do peny, staci i obycejna, ta prave chloupky zmekci a pujde to, v DM je dobra Balea - kokosova..beruska2× píše:
Co tě rozesmálo???
M.
Místo pěny používám normální mýdlo, ta pěna ani gel mi nějak nevyhovujeon bude asi problém v trdosti chloupků, kdyby byly měkký, tak takovej problém nemám
Díky za tip, vyzkouším a snad to půjde líp
M.
Já používám normální pánskou pěnu na holení,holím proti směru a pak namažu baby avirilem a super jako dětská prdelka
![]()
Anonymní, taky používám Venus a mýdlo a taky nejsem nikdy dohladka, takže se ráda inspiruji
Anonymní píše:
Anonymní, taky používám Venus a mýdlo a taky nejsem nikdy dohladka, takže se ráda inspiruji
Aha, tak tady bude asi ta chyba ![]()
Zaklad. Monča
vercabob píše:
Já používám normální pánskou pěnu na holení,holím proti směru a pak namažu baby avirilem a super jako dětská prdelka![]()
A to tu pěnu naneseš a hned holíš? Nebo chvíli počkáš? M.
Anonymní píše:Myslím že né..já používala snad vše..sprch.gel,panské-dámské pěny,gely,mýdlo obyč,mýdlo tekuté a dohladka nejsem nikdy o podráždění pokožky(červené hnusné pupínky nemluvě)Anonymní píše:
Anonymní, taky používám Venus a mýdlo a taky nejsem nikdy dohladka, takže se ráda inspirujiAha, tak tady bude asi ta chyba
Zaklad. Monča
hned holím pač když to vezmete tak pánské se dělají pač ty mají tvrdší vousy takže jako dělané i pro naše potřeby
a ten baby aviril dobře ošetří pokožku ![]()
já měla také vždy problém se zarudnutím ale po baby avirilu nic ![]()
vercabob píše:a ten baby aviril je prosím co?
já měla také vždy problém se zarudnutím ale po baby avirilu nic
Ahoj ženy, mám takový dotaz, máte nějaký tip, jak se oholit dohladka v intimních partiích?? Já se nejlíp oholím, když mám chloupky delší pár dní a před holením jsem hooodně dlouho naložená v horké vodě, ale na to teda nemám každý den čas
když se holím každý den, tak neexistuje, aby to bylo dohladka
můžu to nějak ovlivnit? Jinak používám Venus s pěti břity…
Monča