Jak se rychle zbavit chřipky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11895
4.1.23 16:13
@beruska9 píše:
Ja to chapu, ja rikam, s jakymi informacemi jsem vyrustala. Chripka tomu rikali rodice i doktori i vsichni, tim padem nepredpokladam, ze jsem jedina a ze s tim vyrustalo spousta lidi. Cast z nas se od te doby poucila, cast zjevne ne, takze se to toci furt dokola, ze tu vsemu rikaji chripka.

Přesně tak si to pamatuju z dětství já. Místo viróza se říkalo chřipka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
4.1.23 17:15
@FlorenceF Jenkins píše:
Je mi jedno, co to je :roll:

To sice chapu, ale pak se nemuzes certit nad odpovedi, ze chripky se jen tak nezbavis, protoze je to pravda. Ale ty ji nemas. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
4.1.23 17:38
@mroe píše:
Pochybuju, ze lekar bude kazde viroze rikat chripka.

V tom ti asi nezabranim, ale proste takhle ja mam zafixovane vzpominky z detsvi. Mistoprisazne vyjadreni sve detske doktorky uz asi neziskam :mrgreen:, ani nevim, jestli jeste zije, jelikoz uz pred temi 30+ lety patrila k tem starsim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
4.1.23 22:29
@mroe píše:
To sice chapu, ale pak se nemuzes certit nad odpovedi, ze chripky se jen tak nezbavis, protoze je to pravda. Ale ty ji nemas. :roll:

To jsem netvrdila ja 8o

Nicmene by me zajimalo, jestli my vsichni, kdo se tu bavi o chripce, ji meli nekdy nabeton diagnostikovanou, tj. Nikoli dle priznaku, ale dle testu mu vysla ‚opravdova chripka‘ nebo se bavime o dojmech, jak takova opravdova chripka vypada a projevuje se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
4.1.23 22:32
@FlorenceF Jenkins píše:
To jsem netvrdila ja 8oNicmene by me zajimalo, jestli my vsichni, kdo se tu bavi o chripce, ji meli nekdy nabeton diagnostikovanou, tj. Nikoli dle priznaku, ale dle testu mu vysla ‚opravdova chripka‘ nebo se bavime o dojmech, jak takova opravdova chripka vypada a projevuje se ;)

No, ja se nebavim o dojmech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
5.1.23 11:31
@FlorenceF Jenkins píše:
To jsem netvrdila ja 8oNicmene by me zajimalo, jestli my vsichni, kdo se tu bavi o chripce, ji meli nekdy nabeton diagnostikovanou, tj. Nikoli dle priznaku, ale dle testu mu vysla ‚opravdova chripka‘ nebo se bavime o dojmech, jak takova opravdova chripka vypada a projevuje se ;)

Jo, ja jednou jo. A byl to brutal. Presne takove to, ze vecer mi nic nebylo a rano jsem nevstala z postele. Hnus fialovy. Tyden jsem lezela a vstavala jen na zachod. Paradoxne jsem byla tu sezonu i zaockovana, chytla jsem pak na jare nejakou mutaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová