Jak se smiřujete se stárnutím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18047
11.6.24 17:14

Vzhledem se nijak netrapim. Spis jak pise Mango - ty kognitivni funkce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37698
11.6.24 17:15

Blbě. Ale nenadělám s tím nic. :roll: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
11.6.24 18:28
@Zuz186 píše: Více

JJ, to nevíš?
Já kupuji elixír mladí v lidlu, je mi 32 a musím ukazovat občanku když jdu na pivo nebo pro cigarety. Přítel má 38 a v práci si ho pletou s teenagerem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
11.6.24 18:41
@Rotha píše: Více

Tak v německém Lidlu ho asi nemají :think:. A zase tak mladá, abych musela ukazovat občanku, taky už být nechci :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
11.6.24 18:47
@Zuz186 píše: Více

No fakt už mám poslední mrkni na fotku.
At tě nemate ten německý salám, kupujeme ho též v lidlu je to pecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
11.6.24 18:53
@Rotha píše: Více

Tak ten salám je mi povědomý, ale to druhé… Nějak nikde nevidím etiketu „Elixír mladí“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
11.6.24 19:06
@hospodki píše: Více

Teď jsem se úplně vyděsila, protože jsem text moc nečetla a jen koukala na fotky a lekla jsem se, „že někdo považuje za dobré vypadat ve 37 tak jak paní na videu“, která vypadá na 45++… Ale teda pak jsem dočetla, že paní táhne na šedesát. :mrgreen: :lol: :lol:

Jinak já to beru, jak to je. Prostě mám vrásky, 55 v pase už taky dávno nemám, ale zas mám mnohem víc peněz a volného času než v 25, to je taky fajn. Ono taky v těch 25 nebylo všechno růžový, člověk nevěděl co s kariérou a tak, předtím zas člověk lovil nějakého toho manžela, co vydrží na celý život, to bylo taky stresující… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
11.6.24 19:30

Bude mi v září 48 a smiřuje se mi s tím špatně. Hlavním důvodem jsou relativně malé děti (4, 8 let).
Přijdu si na jakékoliv akci s dětmi bezkonkurenčně nejstarší. A vadí mi to dost. Život mi obtěžuje přechod a hlavně návaly horka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8303
11.6.24 19:43
@Mango_Lassi píše: Více

toho se vubec nemusis bat,
ztrata rozumu se te tykat nebude,
ty o te ztrate uz vedet nebudes,
ale zato vsichni okolo z tebe budou na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
11.6.24 19:46
@bloklimiucet píše: Více

Tak to ne, zas takové ambice nemám :lol: ale paní je bez botoxu a operaci. Vypadá fakt skvěle. My už nějak ty xichty bez úprav neznáme. Taky babičky od Němcovy měla okolo 50 a byla vrásčitá a vetcha, takže mladší než tato paní. By asi Barunka cumela kdyby babička nemohla za kněžnou jelikož má hodinu pilates a pak bankovani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.24 19:52
@Anonymní píše: Více

Soucitm, ja jsem bohuzel definitivne po prechodu od svych 44 let a trapi me presne stejne veci, umocneno tim, ze jsem do 40 vypadala na 25, a pak to slo samozrejme ze dne na den do kopru. Neni estrogen, neni kolagen, vrasek az tak moc nemam, ale vse povisle, prestavela se mi postava, nabeh na osteoporozu, zacinam litovat, ze jsem nebrala hrt, je mi 48 a pripadam si jak stara baba…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.24 20:58
@Anonymní píše: Více

Nedávno tady byla diskuze, kdy třicátnice řešila, jestli skrz věk ještě nosíme věci jako dvoudílné plavky, sukně nad kolena, a výstřih na zádech a kde co… Tak jsem se úplně zděsila. Udělala jsem tu chybu, že jsem koukla na fotky. 15 let jsem vypadala cca stejně, mám fotku kde mi bylo 35 a mela jsem na břiše parádní pekáč buchet - to mně ani nenapadlo si ty dvoudílné plavky nedat.
Pak jsem si v 38 pořídila 3.dítě. Poté se už to tělo nedalo dokupy, už prostě „nenastartovalo“. Kolem 40.-ky se zkrátil cyklus, únava, tenká povisla kůže, vrásek skokově přibylo. Usoudila jsem, že je načase navýšit péči o sebe, že začnu s krémem proti vráskám. Koupila jsem dle recenzí, pěkně drahý a namazala. Oči/víčka mi do rána zrudly a otekly, že jsem skoro neviděla… no vrásky tím otokem zmizeli :mrgreen: ale teda nebylo o co stát, oči jsem pak 2 týdny mazala kortikoidni mastí. Nevzdala jsem to, zkusila jsem další asi 3 krémy a séra proti vráskám, pokaždé stejný scénář :zed: :cert:… jsem zpátky u svého úplně obyč krému a vrásky tam holt jsou…
Přechodně jsem se zbavila poporodních kil, ale po 40 to zase o neco vylezlo a drží se mně poctivě bez ohledu na jidlo a cvičení. Je mi 43 a nejsem smířená s tím, že to jde z kopce - nejvíc mi ale vadí únava, zhoršení kondice /regenerace, zhoršení paměti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.24 21:10

Letos mi bude 49 let. Co se tyče hlavy a nějakého toho nastavení, tak mi to nějak nedochází, chvílemi mem pocit, že jsem mentálně zamrzla v 23 letech, chvílemi ve 32 letech. Ale když se podívám do zrcadla nebo na nějaké fotky, tak to už je vidět, ze ten věk mám, i když mi stále hádají miň, naposledy kolega asi o 10 let.
Kondicku se nějak snažím držet, ale už je znát, ze jsem občas zatuhla po ránu. Děti jsem měla relativně pozdě, ale snažím se, abych jim tu dlouho vydržela pohromadě a zcela samostatná. Vrásky zatím moc neřeším, ale jsou, hlavně kolem oči a pusy.

• Citovat
  • Upravit
139
11.6.24 21:15

Mně bude letos 40 a rozhodla jsem se ten narozeninový den nějak zaspat, respektive nějak přejít, jako že se to vůbec neděje. Ani náhodou nebudu nic slavit, prostě budu dělat, že je mi stále pod 40. Už se děsím těch gratulací, co budou přicházet na telefon. Ani si nic nepřeju.
Ta 40 je určitý předěl, přiznávám, že to nenesu lehce.
Jinak bojuji jen kosmetikou. SPF, kolagen, krémy, hydratace, mažu, mažu, mažu a mažu. Stříkám termální vodu na ksicht. Víc asi nic, postavu mám po mámě, není ani tlustá ani hubená, takže předpokládám, že půjdu v jejich šlépějích a jsem poměrně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
11.6.24 21:21

Ja se ve svych temer 48 letech citim nejlip za zivot. Svuj vek bych nemenila, mladsi bych byt nechtela. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová