Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Do diskuze jsem nepsala, jenom jsem si pomyslela, že vlastně to co jsem nenosila ve 20+, 30+, tak nezačnu nosit ve 40+ (třeba crop top 🙄). Ten pekáč na břiše jsem měla právě po těch 2 dětech, až do 3.ditete v 38. Ale v 30+ právě ještě šlo moc dobře srovnat se, efekt cvičení byl výrazný. Teď ať dělám co dělám, už to úsilí nemá stejný výsledek
navíc únava, špatná regenerace, povadla kůže, vrásky. Za 5 let neuvěřitelný propad ![]()
Noooo to je přesně ono
a mě právě přijde, že se to láme mezi 35 a 40 (čest vyjimkam), tak jsem zauvazovala, jestli není čas něco z toho šatníku už vyradit…ale celkově si myslím, že žena je atraktivní tak DP těch 35, po té 40 i když se o sebe stara (což je dobře a planuju to dělat taky), tak už je ten věk znát a přijde mi, že začínají ty ženy být pro mužskou část populace tak nějak neviditelné ![]()
Jsme na tom stejně, já 50, loni jsem byla poprvé a naposled na botoxu- jen vráska na čele. Nepovedlo se to a spadla mi víc víčka. Tak jsem si je nechala před pár měsíci odoperovat a jsem moc ráda. Na botox už nikdy, byl to jen pokus, kamarádka mě do něj navrtala a litovala jsem. Jinak jsem celkově víc unavená, přibírám, bolí mě různé klouby a menses vynechává…vizuelně mi 50 nikdo nehádá, asi to je kily navíc…shodit je neumím
na narozeniny 50 jsem měla depku…
Ono je to asi hodně i o tom, jak je to nastavené v hlavě. Je mi 32, takže bych se měla cítit mladá, ale mám malé děti, přibrala jsem, energie nula, nemám sílu o sebe pečovat a když už ano, stejně nevidím výsledky (hlavně na postavě). Já se naopak těším až mi bude 40, 50, i 60, v dnešní době to není žádný věk, děti budou odrostle, bude vic casu na sebepeci, na manzela, na odpocinek, konicky, myslim, ze rozkvetu. Ted je takový beauty útlum. ![]()
@Kockazvysocan píše: Více
Tak těch 40+ je pořád ještě dobrých, já si to snad taky ještě užiju, až syn trochu odroste, ale moje sestra je starší a prý těch 50 už je opravdu zlomových, to měla i ona krizi
Mě pripada, ze do těch +- 35 let je mozny takový ten holcici vzhled, pak se to pomalu začne měnit. Když jsem ve 32 nastoupila do nové práce, tak si někteří mysleli, ze jsem holka po škole. O 5let později už mi nikdo o tolik let neubral, přestože jsem se zásadně nezměnila, neztloustla atd. S oblekanim to vnímám tak, ze ve 20 jsem šla v kratasech pod zadek skoro kamkoli, po 40 přestože vážím stejně, si je vezmu na koupaliště, nebo u moře na dovolené.. Neviditelná pro chlapi nejsem, i když mi už bude 47, ale spis se posouvá ta věková kategorie ![]()
@Zuz186 píše: Více
Záleží jen na nastavení. Každý mě strašil 40 a nic se nestalo. Muži ted bude 50 a cítí se stejně dobře a mladý jako já. My prostě nestárneme, ale žijeme, užíváme. Pravda, že oba jsme mladistvého vzhledu i ducha ![]()