Jak se smiřujete se stárnutím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18733
12.6.24 14:39

@adresa hormonální terapie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33632
12.6.24 15:11

@hospodki jo to by mohlo být, pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.24 17:29
@Anonymní píše: Více

Do diskuze jsem nepsala, jenom jsem si pomyslela, že vlastně to co jsem nenosila ve 20+, 30+, tak nezačnu nosit ve 40+ (třeba crop top 🙄). Ten pekáč na břiše jsem měla právě po těch 2 dětech, až do 3.ditete v 38. Ale v 30+ právě ještě šlo moc dobře srovnat se, efekt cvičení byl výrazný. Teď ať dělám co dělám, už to úsilí nemá stejný výsledek :cert: navíc únava, špatná regenerace, povadla kůže, vrásky. Za 5 let neuvěřitelný propad :?

• Citovat
  • Upravit
25132
12.6.24 18:29
@Kockazvysocan píše: Více

Je ti moc a moc přáno :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13257
12.6.24 19:32
@Mango_Lassi píše: Více

No tak to rok ještě asi vydržím :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.24 19:35

Noooo to je přesně ono :palec: a mě právě přijde, že se to láme mezi 35 a 40 (čest vyjimkam), tak jsem zauvazovala, jestli není čas něco z toho šatníku už vyradit…ale celkově si myslím, že žena je atraktivní tak DP těch 35, po té 40 i když se o sebe stara (což je dobře a planuju to dělat taky), tak už je ten věk znát a přijde mi, že začínají ty ženy být pro mužskou část populace tak nějak neviditelné :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.24 20:11

Jsme na tom stejně, já 50, loni jsem byla poprvé a naposled na botoxu- jen vráska na čele. Nepovedlo se to a spadla mi víc víčka. Tak jsem si je nechala před pár měsíci odoperovat a jsem moc ráda. Na botox už nikdy, byl to jen pokus, kamarádka mě do něj navrtala a litovala jsem. Jinak jsem celkově víc unavená, přibírám, bolí mě různé klouby a menses vynechává…vizuelně mi 50 nikdo nehádá, asi to je kily navíc…shodit je neumím
na narozeniny 50 jsem měla depku…

• Citovat
  • Upravit
14010
12.6.24 20:45

Blbě :think: nebo spíš vůbec….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107050
13.6.24 01:52
@Lucy75 píše: Více

zdraví, důchod a smrt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
13.6.24 06:59
@MartinaIrena píše: Více

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1077
13.6.24 10:42

Ono je to asi hodně i o tom, jak je to nastavené v hlavě. Je mi 32, takže bych se měla cítit mladá, ale mám malé děti, přibrala jsem, energie nula, nemám sílu o sebe pečovat a když už ano, stejně nevidím výsledky (hlavně na postavě). Já se naopak těším až mi bude 40, 50, i 60, v dnešní době to není žádný věk, děti budou odrostle, bude vic casu na sebepeci, na manzela, na odpocinek, konicky, myslim, ze rozkvetu. Ted je takový beauty útlum. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
13.6.24 10:46
@Andyss píše: Více

Miluju svůj věk 47let :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
13.6.24 10:52
@Kockazvysocan píše: Více

Tak těch 40+ je pořád ještě dobrých, já si to snad taky ještě užiju, až syn trochu odroste, ale moje sestra je starší a prý těch 50 už je opravdu zlomových, to měla i ona krizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15423
13.6.24 10:53

Mě pripada, ze do těch +- 35 let je mozny takový ten holcici vzhled, pak se to pomalu začne měnit. Když jsem ve 32 nastoupila do nové práce, tak si někteří mysleli, ze jsem holka po škole. O 5let později už mi nikdo o tolik let neubral, přestože jsem se zásadně nezměnila, neztloustla atd. S oblekanim to vnímám tak, ze ve 20 jsem šla v kratasech pod zadek skoro kamkoli, po 40 přestože vážím stejně, si je vezmu na koupaliště, nebo u moře na dovolené.. Neviditelná pro chlapi nejsem, i když mi už bude 47, ale spis se posouvá ta věková kategorie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
13.6.24 10:56
@Zuz186 píše: Více

Záleží jen na nastavení. Každý mě strašil 40 a nic se nestalo. Muži ted bude 50 a cítí se stejně dobře a mladý jako já. My prostě nestárneme, ale žijeme, užíváme. Pravda, že oba jsme mladistvého vzhledu i ducha :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová