Jak se správně zachovat - nahlásit uživatelky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Izz
23.1.12 17:09

A mě fakt připadá divný, že vám na tom tak strašně záleží a že byste bonzovaly? Proč? To je práce adminů.
Kdyby psala nabádala k zabíjení, rasismu…neřeknu…ale odkaz? :D

• Citovat
  • Upravit
1724
23.1.12 17:12

Já si myslím, že je každého věc, co má v podpisech a pokud se to nebude líbit adminům, tak to smažou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.1.12 17:13

Je mi to jedno, nehlásila bych to a rozhodně bych nepsala té oné uživatelce :nevim:

Málokdy se stane že podpis čtu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
23.1.12 17:19

Podpisy téměř nevnímám. Odkaz na konkureční web by mě nerozházel. Proč? Každému, co jeho jest.
Jestli to admini té mamince nesmazali, tak to zřejmě svědčí o jejich vysoké toleranci a inteligenci. A proto se mi tu líbí čím dál víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
23.1.12 17:28

a na jaky web? :mrgreen:

jinak me to nevadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
23.1.12 17:28

Já nevím řešit takový hlouposti,ať si tam má každý co chce,je mi to fuk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
23.1.12 17:31

já jsem úplně mimo - jak ty podpisy vlastně fungujou a jak je uvidím???
moc se omlouvám za OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
23.1.12 17:34
michaela1808 píše:
já jsem úplně mimo - jak ty podpisy vlastně fungujou a jak je uvidím???
moc se omlouvám za OT

pod nazvem diskuse je obrazek tuzky, klikni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
23.1.12 17:35

Teď jsem prolezla pravidla (někdo to tu psal) užívání tohoto portálu a nikde jsem nenašla nic o tom, že by bylo zakázáno mít v podpisu odkaz na konkurenci..... :nevim:
Buď jsem já slepá nebo :nevim: .

Fakt mi to příjde hodně malicherné. To je asi jako kdyby jste chtěly smazat všem odkazy třeba na háčkování (taky jsem viděla v podpisu) nebo nabídku služeb práce.

Soudný člověk přece když chce, tak buď toho využije ve svůj prospěch - myslím nabídku druhé maminy anebo to přejde s tím, že toto nepotřebuje (třeba architekta, hlídání dětí, háčkovanou čepičku apod.). App.: ty háčkované čepičky jsou nádherné, tiše závidím.

Anebo klikne na odkaz toho konkurenčního webu (ten by stejně našla ta osoba asi i jinak) a bude přece tam, kde se jí líbí, ne? Když se jí bude líbit víc tam, tak ať tam zůstane. Komu se líbí tady, tak ho nezviklá ani 10 odkazů na konkurenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.1.12 17:48

Podle mě jde o to, že odkaz na konkurenční web je reklama - a to by být nemělo… Když v podpisu vadí odkaz na inzerát v místním bazárku, mělo by vadit i toto… Jenom z principu, jinak je mi to fuk :lol:

Asi bych dotyčné napsala, když by reagovala nějak blbě, tak nahlásit - podmínky by měli mít všichni stejné a proč by měl mít někdo zadarmo reklamu jenom proto, že na něho zatím nepřišli?

Ale vzhledem k tomu, že diskuze má celkem všeobecný název, bude jistě adminem brzy rozkliknuta k přejmenování a už to nebudeš muset řešit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.1.12 18:03
badela píše:
Asi bych napsala té uživatelce něco v tom smyslu, zda jí to není blbé. Mě se to zdá divné dávat odkaz na jiný podobný server.

Já být tou uživatelkou, tak tě pošlu pěkně do řiťky :mrgreen:
Zakládat reklamní diskuze mi vadí a tvrdě bonzuju :pocitac: ale toto ne. A je to vůbec v pravidlech, pokud má např. dotyčná eshop nebo manžel je zedník, že si nesmí dát reklamu do podpisu? Jéje, takových tu je, s touto reklamou. Mně to teda neva, ale jestli někomu jo, hledejte, šmudlové :mrgreen: napráskejte a uvidíte, co na to admin :nevim: když se vám to nelíbí.

Příspěvek upraven 23.01.12 v 18:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.1.12 18:05
Gina108 píše:
badela píše:
Asi bych napsala té uživatelce něco v tom smyslu, zda jí to není blbé. Mě se to zdá divné dávat odkaz na jiný podobný server.
Zakládat reklamní diskuze mi vadí a tvrdě bonzuju :pocitac: ale toto ne. A je to vůbec v pravidlech, pokud má např. dotyčná eshop nebo manžel je zedník, že si nesmí dát reklamu do podpisu? Jéje, takových tu je, s touto reklamou. Mně to teda neva, ale jestli někomu jo, hledejte, šmudlové :mrgreen: napráskejte a uvidíte, co na to admin :nevim: když se vám to nelíbí.

Já jsem právě měla odkaz na inzerát v bazárku a přišlo mi od admina, že to do podpisu nepatří a mám to smazat. Takže tipuju, že by neměl být odkaz ani na externí e-shop, když vadí odkaz do bazárku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.1.12 18:07
Angua píše:
Gina108 píše:
badela píše:
Já jsem právě měla odkaz na inzerát v bazárku a přišlo mi od admina, že to do podpisu nepatří a mám to smazat. Takže tipuju, že by neměl být odkaz ani na externí e-shop, když vadí odkaz do bazárku…

Fakt? To je ale škoda, tohle mi přijde jako docela neškodná reklama. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
23.1.12 18:07

Nijak zvlášť mě to nerozčiluje, řadím to na úroveň odkazů na fotoalba na rajčeti apod.
Ovšem Izz, ty jsi drsná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.1.12 18:08

Jsem si taky myslela :nevim: :lol: Možná se bojí, že by se jim to vymklo z rukou, když by povolili něco, tak je jistější zakázat všecko. To je ostatně poměrně oblíbený postup, i na pracovištích apod. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová