Jak se správně zachovat - nahlásit uživatelky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
25.1.12 12:30

Uf,mi spadl sutr! Ja od vcera premyslim,koho teda,v ramci zkracovani podpisu,umazat. . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
25.1.12 12:34
Bersaba píše:
farska píše:
Bubu25 píše:
Ywett píše:
Já v tom nevidím problém :nevim: Já jsem v podpisech viděla odkazy na různé sociální/právní poradny, mně naopak to přišlo milé, nikdo mi nevnucoval, abych se tam podívala, ale mít problém, budu vděčná za jakoukoliv další informaci. A odkaz na konkurenční web bych brala stejně. Pokud něco nenajdu na e-miminu, můžu kouknout tam :nevim: Mě osobně spíš vadí dlouhatánské „podpisy“.
tak ty mi vadi taky a dost :cert:
No jo no :oops: :oops:
Tak myslím, že zrovna tebe a ostatní zasloužilé vícematky tímhle nikdo nemyslel. Spíš ty, co si dají do podpisu šest až dvanáct metříků na seznámení, svatbu, hubnutí a jednotlivá domácí zvířata.

Souhlas, do toho pár velkých pohyblivých fotek, takže příspěvek se v tom všem skoro ztrácí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.1.12 12:43
Ywett píše:
farska píše:
Bubu25 píše:
Ywett píše: … Mě osobně spíš vadí dlouhatánské „podpisy“.
tak ty mi vadi taky a dost :cert:
No jo no :oops: :oops:
farska, ty se moc neozývej :P Ale zrovna ten tvůj mi nevadí. Máš snad 80 dětí 8o (pro mě seš hrdinka, a možná i blázen ;) ), ty nemůžeš mít krátkej podpis ani kdybys chtěla :mrgreen:
Mně vadí metříky na každou pytlovinu plus důsledně vypsaná váha a míry dítěte od narození do roka a půl po 14ti dnech :zed: To nechápu. Ano, některé informace mám ráda po ruce, ale tohle je moc. Snad jsem nikoho nasmrt neurazila.

Tak si vypněte zobrazování metříků, když vám to vadí. Mně je jedno co tam kdo má a náhodou ti mazlíčci jsou super, aspoň vím, kdo chová papoušky :dance: a najdu spřízněnou duši i třeba přes to hubnutí. Já jsem pro metříky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
25.1.12 12:56

Gina108, taky jsem měla jednu dobu podpisy vyplý, ale sem tam se to hodí, u některých diskuzí je dobré vědět, o jak starém dítěti ta dotyčná mluví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
25.1.12 13:11

Další možností je v Nastavení - Zobrazovat podpisy:

• Ano - s omezením délky (delší podpisy se useknou). 8)

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
25.1.12 13:16
admin píše:
Tereza

To jsem přesně chtěla napsat :mrgreen: . Jinak hubnoucí metříky, já osobně jsem si dala metřík kvůli sobě - aby mi pokaždé když ho vidím připomněl, že se nemám cpát, že tenhle týden držím dietu. Né kvůli ostatním :mrgreen: . Myslím, že holky to mají stejně, né že se chcou chlubit, kolik zhubly ale aby viděly svoje úspěchy a vytrvaly. Když Ti to furt vzráží do očí, že už Ti chybí např. jen 5 kg, tak Tě to motivuje.. :mrgreen: Ale jinak mě je to uplně jedno, fakt podpisy téměř přehlížím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.1.12 14:26

Mě spíš vadí dva až tři metříky se stejnou informací. Jinak podpisy čtu taky ráda.

A na pohyblivých fotkách mi vadí, že se pohyubujou tak rychle, že si je nestihnu ani prohlídnout. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.1.12 17:46
farska píše:
Uf,mi spadl sutr! Ja od vcera premyslim,koho teda,v ramci zkracovani podpisu,umazat. . .

Vyloženě Sophiina volba :mrgreen:

Kallkapa píše:
admin píše:
Tereza
To jsem přesně chtěla napsat :mrgreen: . Jinak hubnoucí metříky, já osobně jsem si dala metřík kvůli sobě - aby mi pokaždé když ho vidím připomněl, že se nemám cpát, že tenhle týden držím dietu. Né kvůli ostatním :mrgreen: . Myslím, že holky to mají stejně, né že se chcou chlubit, kolik zhubly ale aby viděly svoje úspěchy a vytrvaly. Když Ti to furt vzráží do očí, že už Ti chybí např. jen 5 kg, tak Tě to motivuje.. :mrgreen: Ale jinak mě je to uplně jedno, fakt podpisy téměř přehlížím..

Já si metříky tohoto typu dávám na profil - tak to pro svoji potřebu vidím a nikoho to neotravuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová