Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Uf,mi spadl sutr! Ja od vcera premyslim,koho teda,v ramci zkracovani podpisu,umazat. . .
Bersaba píše:farska píše:Tak myslím, že zrovna tebe a ostatní zasloužilé vícematky tímhle nikdo nemyslel. Spíš ty, co si dají do podpisu šest až dvanáct metříků na seznámení, svatbu, hubnutí a jednotlivá domácí zvířata.Bubu25 píše:No jo noYwett píše:tak ty mi vadi taky a dost
Já v tom nevidím problémJá jsem v podpisech viděla odkazy na různé sociální/právní poradny, mně naopak to přišlo milé, nikdo mi nevnucoval, abych se tam podívala, ale mít problém, budu vděčná za jakoukoliv další informaci. A odkaz na konkurenční web bych brala stejně. Pokud něco nenajdu na e-miminu, můžu kouknout tam
Mě osobně spíš vadí dlouhatánské „podpisy“.
![]()
Souhlas, do toho pár velkých pohyblivých fotek, takže příspěvek se v tom všem skoro ztrácí. ![]()
Ywett píše:farska píše:farska, ty se moc neozývejBubu25 píše:No jo noYwett píše: … Mě osobně spíš vadí dlouhatánské „podpisy“.tak ty mi vadi taky a dost![]()
Ale zrovna ten tvůj mi nevadí. Máš snad 80 dětí
(pro mě seš hrdinka, a možná i blázen
), ty nemůžeš mít krátkej podpis ani kdybys chtěla
Mně vadí metříky na každou pytlovinu plus důsledně vypsaná váha a míry dítěte od narození do roka a půl po 14ti dnechTo nechápu. Ano, některé informace mám ráda po ruce, ale tohle je moc. Snad jsem nikoho nasmrt neurazila.
Tak si vypněte zobrazování metříků, když vám to vadí. Mně je jedno co tam kdo má a náhodou ti mazlíčci jsou super, aspoň vím, kdo chová papoušky
a najdu spřízněnou duši i třeba přes to hubnutí. Já jsem pro metříky ![]()
Gina108, taky jsem měla jednu dobu podpisy vyplý, ale sem tam se to hodí, u některých diskuzí je dobré vědět, o jak starém dítěti ta dotyčná mluví ![]()
Další možností je v Nastavení - Zobrazovat podpisy:
Tereza
admin píše:
Další možností je v Nastavení - Zobrazovat podpisy:Tereza
- Ano - s omezením délky (delší podpisy se useknou).
To jsem přesně chtěla napsat
. Jinak hubnoucí metříky, já osobně jsem si dala metřík kvůli sobě - aby mi pokaždé když ho vidím připomněl, že se nemám cpát, že tenhle týden držím dietu. Né kvůli ostatním
. Myslím, že holky to mají stejně, né že se chcou chlubit, kolik zhubly ale aby viděly svoje úspěchy a vytrvaly. Když Ti to furt vzráží do očí, že už Ti chybí např. jen 5 kg, tak Tě to motivuje..
Ale jinak mě je to uplně jedno, fakt podpisy téměř přehlížím..
Mě spíš vadí dva až tři metříky se stejnou informací. Jinak podpisy čtu taky ráda.
A na pohyblivých fotkách mi vadí, že se pohyubujou tak rychle, že si je nestihnu ani prohlídnout. ![]()
farska píše:
Uf,mi spadl sutr! Ja od vcera premyslim,koho teda,v ramci zkracovani podpisu,umazat. . .
Vyloženě Sophiina volba ![]()
Kallkapa píše:admin píše:To jsem přesně chtěla napsat
Další možností je v Nastavení - Zobrazovat podpisy:Tereza
- Ano - s omezením délky (delší podpisy se useknou).
. Jinak hubnoucí metříky, já osobně jsem si dala metřík kvůli sobě - aby mi pokaždé když ho vidím připomněl, že se nemám cpát, že tenhle týden držím dietu. Né kvůli ostatním
. Myslím, že holky to mají stejně, né že se chcou chlubit, kolik zhubly ale aby viděly svoje úspěchy a vytrvaly. Když Ti to furt vzráží do očí, že už Ti chybí např. jen 5 kg, tak Tě to motivuje..
Ale jinak mě je to uplně jedno, fakt podpisy téměř přehlížím..
Já si metříky tohoto typu dávám na profil - tak to pro svoji potřebu vidím a nikoho to neotravuje ![]()