Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jsem o poradu poreferovala manzelovi a ten me ubezpecil, ze kuchynska studia maji dodaci lhuty 6-8 tydnu. zlobil se, ze televize mate neznale divaky.
my ted stavime dum a uz jsme vyhodili z okna 250 tis na zalohach nepoctivym podnikatelum (ani exekuce neznamena vyhru pro veritele)
ted konecne mame okna po pulrocnim cekani
firmy se chovaj hnusne, naslibujou hory doly, pak se chovaj jak hovada, delnici znici, yztrati a ukradnou vsechno, co na sravbe nechate, plytvaji materialem, nedodrzuji doporucene postupy a odflinknou praci a potom se hadaji, ze tak to je v poradku a dela to tak kazdy, nakonec to nedodelaji a zmizi se zalohou … lepsi je, kdyz si nechate delat neco od znameho
no já to sleduju s manželem ani ne tak pro zábavu ale čistě z profesního hlediska, jsme oba stavaři, tak se „kocháme“ ![]()
Ne nadarmo byly vybrány páry, které nejsou z profese, aby to bylo trochu ke koukání a takový kiksy, jako že nevědí, že mají vysušovat před pokládkou dřevěné podlahy dřív jak pár dní atd. to právě mají dělat zajímavým
O tom, že vyhraje ten pár, který dům nakonec prodá, to by mě nenapadlo, myslela jsem, že jim zůstane dům, který teď upravují, takže děkuju za doplnění info o pořadu ![]()
Pudloslava píše:
jsem o poradu poreferovala manzelovi a ten me ubezpecil, ze kuchynska studia maji dodaci lhuty 6-8 tydnu. zlobil se, ze televize mate neznale divaky.
jo ty dodací lhůty - v běžném životě kuchyň prostě do 2 týdnů nenacpeš, ale jakmile řekneš, že to bude zároveň v tv, v:,–(ím se, že se div nepřetrhnou - vždyť budou mít prachy za kšeft a ještě zadarmo reklamu, takže nějaký „nedůležitý“ obyčejný lidi odsunou o dalších pár týdnů a vrhnou se na objednávku od filmovaného páru …
Pudloslavo - bohužel v dnešní době ani zadání práce někomu známému není záruka, že bude práce dodělaná v čase a kvalitě, který si platíte
Tak držím palce, ať brzo dostavíte bez podobných problémů s dodávkama
Mám pocit že byli v kuchyňském studiu Oresi - a to je sektorovka ne? A taky když si ji koupíš v Ikee, tak ji máš hned v ten den. To bych považovala za reálné.
sati ale oni to meli s montazi. nakonec rekli, ze potrebuji jeste 6 dni vysouset a kdyz to pak uz bude dbre, tak se da podlaha a druhy den kuchyne. bych chtela v realu videt, jakm oznami nejakym remeslnikum „prijedte tehdy“ a oni by fakt prijeli ..... zvlaste jeste 2 ruzne firmy (podlahy a kuchyne)
No já mám pocit, že i v té ikei si můžeš domluvit montáž za poplatek, a ta oresi to asi bude mít taky, ne? A když jsou sponzory soutěže, tak na to budou nachystaní, nebo uvažuju blbě? ![]()
sati to je jasne, kdyz mas za zadkemj kameramana, tak se pretrhnou - ja to myslela v tom kontextu, ze divak pak nabyde nespravneho dojmu, jak je to vsechno snadne a rychle… a pak je znacne rozcarovan…
Holky, já teda nevím jak to přesně Oresi má - dodávky, lhůty atd., ale tchýně má od nich kuchyň - celkem velkou i s tím drátěným systémem a dodali jí to ani ne do 3 týdnů a montáž měla taky od nich!
Takže si myslím, že pokud to byly opravdu kuchyně Oresi co si od nich ti mlaďoši nechali udělat kuchyň (určitě jo, když jsou sponzoři) tak je možné, že to mohli do 14 dní stihnout vyrobit a namontovat!
Ty vlhké podlahy a položení plovouček - to je věc druhá! Prostě to podcenili
![]()
Jo a když kuknete na www.kuchyne-oresi.cz tak tam mají i kolonku „Jak se staví sen“
![]()
http://kuchyne-oresi.cz/…tavi-sen.php
Myslím, že ta firma Oresi je s Primou domluvená, když ten pořad sponzoruje, že prostě jim tam ty páry budou chodit a budou mít časovej limit… I proto třeba všechny páry nedělají najednou jednu místnost, protože ty firmy by 3 kuchyně v rozmezí 14-ti dnů dodat nestihly..
Koukala jsem na ty 2 díly ze zvědavosti a přijde mi, že je to trochu ztráta času…
Ahoj holky,
tak včera jsem neodolala a pustila jsem si další díl a byla jsem pořádně překvapená, ale mile!!!!!!!
![]()
Včerejší pár (asi 2?) mě opravdu nadchl - pán je velice šikovný a opravdu se mu koupelna podařila a za neuvěřitelné peníze! Když je někdo šikovný tak prostě i s relativně „malým“ rozpočtem zvládne úplně úžasné věci!
Klobouk dolů!!!
![]()
Lesi - tak tento díl fakt stojí za to si pustit!!!
Opravdu byli moooc šikovní a koupelna se jim povedla! Pána bych potřebovala na chvíli doma
![]()
Pár č. 1 opět nezklamal - teda mě
![]()
Pár č. 3 jsou taky pohodáři, jen měli trošku problémy vlhkostí a dostali ještě nějaký časík na dokončení!
Musím si to ještě taky pustit, protože jsem to zase neviděla až do úplného konce, zase vyhrál Večerníček a mě se nechtělo letět nahoru na druhou TV
![]()
Ahoj, ještě ke kuchyním. My jsme to řešili před vánoci, museli jsme se rychle stěhovat. Takže jsme zvolili Ikeu. Ve čtvrtek jsme ji koupili a odvezli (asi natřikrát) a v pondělí nám ji přišli namontovat. Dělali to od 8 rána do 9 večera. Bylo hotovo ještě ten den. A naprostá spokojenost. Jo a ještě před tím jsme si tu montážní firmu objednali na tzv. zaměření, ukázala jsem jím svou představu a oni řekli, co by dělalo problémy.
Celkově to bylo rychlé a relatvině bez nervů.
Tak jsem právě okoukla tu hotovou koupelnu a musím říct, že to je nádhera - sice malilinko horší na údržbu je ten reliéfní přírodní obklad, ale je tak kouzelný, že by mi to vůbec nevadilo. Uspořádání koupelny je super, rozpočet je prostě bomba - to bych nevěřila, že se to dá pořídit až tak levně - a navíc se vkusem.
Příště asi budou předávat ti mladí, musím říct, že to bude asi přesně ten interiér, kde bych se necítila - přitom barevnost je obdobná jako dnešní koupelna, tmavá až černá, bílá, růžová (proti koupelně vínová, režná, bílá a tmavé dřevo).
No, uvidíme příště ![]()
L.
Tak jsem se nakonec včera také koukala a ta koupelna mě mile překvapila, takže měním názor a budu občas koukat - pro inspiraci ![]()