Jak se staví dům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
7.4.09 00:33

Tak co na to říkáte teď? Sice jsem pozadu, ale až bude chvíle, dokoukám :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
7.4.09 08:32

Teď říkám, že kuchyně a obývák od páru číslo dvě se mi moc moc líbí - kdybych měla prachy asi bych si jejich dům koupila, zatím se mi od nich líbí vše, no ale ještě nejsme u konce že? A ten chlap jo je snad americký sen - vždyť ten umí udělat všechno 8O 8O to je fakt bomba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
7.4.09 09:51
Sati píše:
Teď říkám, že kuchyně a obývák od páru číslo dvě se mi moc moc líbí - kdybych měla prachy asi bych si jejich dům koupila, zatím se mi od nich líbí vše, no ale ještě nejsme u konce že? A ten chlap jo je snad americký sen - vždyť ten umí udělat všechno 8O 8O to je fakt bomba :wink:

Tomu páru 2 taky fandíme - jsou nám sympatický a taky se nám líbí, jak si umí práci rozvrhnout a ty nápady :! bomba fakt krásný :! Pán je vážně moc šikovný když jsem viděla tu hotovou kuchyň s obývákem tak jsem u tv slintala blahem :lol: brala bych hned všema deseti

Zato obývák tedy především kuchyně páru 1 mě děsí, zbytečně veliká kuchyně, stačila by podle mě linka do L a ne to účko a co mi přijde nejšílenějš je ta růžová :roll: :lol:

v ukázce z příštího dílu mě zarazilo, že tam dávali obklad do koupelny od shora … inu uvidíme, jak to dopadne

Sandra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
7.4.09 14:35

No mě teda nadchla především kuchyně od páru č. 2 - moji favoriti :D. mít na to peníze, nechám si jí od nich udělat :lol: . Ještě jsem zvědavá, jak to příště bude s tím kamaráděním - na konci v ukázkách jsem zahlédla cosi ukřičeného a rozhádaného, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí