Jak se vymluvit z dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LiduNe
20.4.25 07:45
@Cuddy píše: Více

To je marný…

• Citovat
  • Upravit
LiduNe
20.4.25 07:48
@Midaku píše: Více

Konečně rozumný názor.

• Citovat
  • Upravit
30988
20.4.25 07:56
@LiduNe píše: Více

Marný je to s tebou. Zakladatel pise, že celá dovolená je v podstatě o tom, že se prochlasta a ty mu napíšeš, že tento typ dovolené je běžný a zaměřuje ho s tím, že lidé mají přes den program a večer sednou ke společné zábavě se sklenkou vína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15591
20.4.25 08:02
@mokkk píše: Více

A proč by nemohlo být dítě týden s tatínkem? :roll: Proč by se chlap měl obětovat?

Řekla bych jí, ať si teda na týden jede chlastat a já vezmu dítě na týden k moři. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9154
20.4.25 08:06
@Šmoulice píše: Více

Přesně. Nejlepší nápad. Alespoň budou mít zajímavější program, když poletí sám s dítětem někde k moři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
20.4.25 08:08
@Anonymní píše: Více

Kompromis, jeďte tam na 2-3dny.. Jinak chápu o tenhle typ dovolené taky nestojím, velky houf lidí na týden, by me duševně vyčerpalo. My takhle jezdíme na víkend k rodině manžela, taky se v létě na týden hromadně sjedou na chate. My přijedeme v pátek k večeru a v neděli po obědě nazdar..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
20.4.25 08:27

Založíš diskuzi, je tu plno dotazů a ty nezareaguješ ani na jeden. Chce to přesnější popis té chlastačky. Já bych po dovolené ze tvého popisu byla druhý den mrtvá, třetí den by mě vezli. Opravdu jsou jen na té obří chatě, sledují televizi kecají a jen popíjí? Nebo je tam i nějaký program, kdy se někam jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.25 08:33

Je to opravdu chlastacka. Alkohol se popiji prubezne cely den od rana az do vecera. Nejaky extra program tam neni. S temi detmi je to tak, ze manzelka a jeji sourozenci na takove dovolene jezdily od malicka. Aktualne tam zadne deti nejezdi, protoze nikdo ze sourozencu manzelky deti nema. Par let se ted nejelo a v tom obdobi se nam s manzelkou narodilo dite.
Na chatu se vzdycky veze minimalne jedna 50l becka, vetsinou vsak dve a jeste se chodi na pivo i do mistni hospody.

• Citovat
  • Upravit
16456
20.4.25 08:35

Tak je to jasný, ne? Zůstaň doma a hotovo. Buď s dítětem, nebo bez. A pak si zase udělej jindy dovolenou sám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
20.4.25 08:41

Hodila bych se marod i s neschopenkou a modlila se, aby se dítěti nic nestalo,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
20.4.25 09:12

jednoduše bych řekla že dovolenou takhle trávit nechci a nepřijde mne ani normální týden být někde kde je každý opilý. A jestli se chce hádat a baví jí to tam at tam jede a chlastá taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.25 09:15

Trochu naivne jsem si myslel, ze tyhle akce s ditetem treba na urcity cas skonci, protoze je spousta veci slozitejsich a ze to svagrovci a tchanovci budou vnimat vic „zodpovedneji“. Jinak manzelka bezne moc nepije, ted s ditetem to vlastne ani moc nejde, protoze jeste koji. Ale na akcich se umi dobre spustit. Nikomu nic nevycitam, kazdy ma svuj zpusob zabavy, jen mi to moc nevyhovuje.
Ale hlavne bezdetni a nezadani svagrovci do takovych dovolenych dost tlaci a tchanovcum to taky prijde jako dobry napad, jak mit rodinu zase pohromade.

• Citovat
  • Upravit
34473
20.4.25 09:17
Švagrovci a tchánovci to můžou vnímat, jak chtějí. Zodpovědnost je na vás, ne na nich.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
20.4.25 09:19

Hele, jestli se ti tam nechce, nejezdi. Zene rekni, ze si proste dovolenou s ditetem oredstavujes ninak nez sedet tyden na chate a popijet s tchany… :nevim:
Ale i kdyby ty dva sudy, kdyz to rozpocitas, při deseti lidech, sedmi dnech, vychazi na tri piva na hlavu/den :nevim:
Chapu, ze abstinentovi to bude pripadat hodně, ale fakt to nezní jako „lejem do zdechnuti“ :hug:
Možná bych tomu dala sanci, aspon na par dni. Nikde neni receno, ze nemuzes ditko vzit a jit s nim do lesa, na koupaliste, na vylet,…nemusite preci sedet u chaty, ne?
A pokud se tam budou lidi opravdu opijet, tak budes mit v ruce nazornou ukazku, na kterou poukazes manzelce a seberes sebe, dite a pojedeš domů :nevim:
Vic nez to, ze si tam kazdej da par piv, by mi vadilo, ze tam nejsou jiné děti.

Ja treba jezdila od detstvi na dovolené s nasima a dvema rodinamajejich pratel. Rodicovstvo taky popíjelo, my deti jsme litaly po kempu, byla nas banda, bylo to bezvadný. Vzpominam na to dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
20.4.25 09:23

Tak snad nebude pít, když kojí, ne? Kdyby nekojila, tak bych zůstala s dítětem doma, nechtěla bych se dívat na opilé lidi. Jestli kojí, tak si bude chtít vzít dítě s sebou a to bys měl jet a pak si udělat svůj program tam. Nebo taky může zůstat žena doma, máte malé dítě, tak nemusí nikam jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová