Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ka2ka píše:
i kdyby mi to řekl do očí tak nejsem tak naivní abych mu věřila
Tak já jsem tak naivní, že doktorům převážně věřím a nechám se léčit, to jsem ale trubka!!!
@Kaci89 píše:
Co mas delat? v prvni rade bych toho tvyho pitomce kopla do zadele
To jsou ale hraběcí rady od PC. Nejlépe vykopnout otce svých 3 dětí, to jí jistě pomůže ![]()
Zakladatelko, vidím to jako chybu v komunikaci mezi tebou a partnerem. Co se stalo, nejde odestát, doporučuji psychologa a přeji hodně sil, nejednu citlivou duši tenhle zákrok semele ![]()
@ivašot. píše:
Tak to je fakt rada
Taky někdy nevěřím, kolik krav se tu najde. Někdo na pokraji zhroucení si tu dojde pro podporu a dostane pár kopanců.
@Kfětoslava píše:
To jsou ale hraběcí rady od PC. Nejlépe vykopnout otce svých 3 dětí, to jí jistě pomůže
To nebude otec těch 3
@pikola píše:
To nebude otec těch píše: Více
To tady nepadlo, jestli to je nebo není otec
@Kfětoslava padlo. Není to otec akorát nejstaršího, ale vychovává ho od půli roka. Zakladatelko, těžko radit. Mně na tohle pomohlo až další dítě, ale já potratila samovolně. U vás to asi nehrozí, takže psycholog. Ono se nic jiného radit neda.
Příspěvek upraven 06.05.19 v 19:20
@Anonymní píše:
@Kfětoslava prvního vychovává od půl roka a mladších to je otec
Promluv si s ním, řekni mu, že o tom musíš mluvit, nemůžeš to dusit v sobě.
@Kfětoslava ptala se co ma delat, napsala jsem, co bych udelala ja at mam 3 deti nebo 10,chlap, kterej me dozene jit na potrat a jeste nedej boze o tom mluvit je pro me sobeckej ko.kot.tak asi tak a ze ma s nim deti tak se sebou ma nechat vorat? tak to potom jo.